אני אמור להתגייס סוף שנה הזאת, נכנסתי לאתר כי קיבלתי מייל שמשהו השתנה בפרטים שלי, פתאום אני קולט מלא מילים!! אין מספרים, מה זה??!
אני אמור להתגייס סוף שנה הזאת, נכנסתי לאתר כי קיבלתי מייל שמשהו השתנה בפרטים שלי, פתאום אני קולט מלא מילים!! אין מספרים, מה זה??!
|
|
תרשום לנו מה רשום לך ננסה לעזור
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
כן על פי חוק חדש הם לא מפרסמים את הפרופיל במספרים אבל רושמים את הליקויים והסעיפים
כן איזה מוזר זה...עכשיו בדקתי רואים רק סעיפי ליקוי ולא תפרופיל =\
זה מבלבל מאוד
עכשיו אין מצב שנדע תפרופיל במספר? כיאלו אני כבר יודע פשוט למתגייסים שנה הבא והלאה...
Take me, touch me, hold me like you mean itMake me come alive
קולעים אל חוט השערה לא מחטיאים !
אם יהיה בעיות עם הפרופילים אני יכול לנסות להביא לכם את הפרופילים שלכם ...
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
חמישה סעיפים שמתוכם לא הבנתי בכלל שלושה O_o
מניאקים סתם רוצים לסבך ת'חיים :\
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
אתה יכול להתקשר אלהם ולברר
וככה זה יותר טוב בדרך החדשה שאתה בדיוק יודע על מה הורידו לך ואפשר לערער
הדרך החדשה יותר טובה כי אתה יודע על מה הסעיפים שלך, לפני זה הייתה צריך להתקשר שיעבירו מידע לרופא משפחה שלך ואז לגשת אליו וכו'.
אני חושב שביטלו את הקטע המספרי והם העבירו את זה למשפט: כשיר לשירות קרבי משהו כזה.
לא ביטלו את המספרים [היום בדקתי עם הקר"פ פעילה - האחראית על הפרופילים וכד' בחיל הים]
לא שינו את זה אלא הוסיפו סעיפי ליקוי .. ככה שזה רק יכול לעזור .
אבל אתר כבר לא מראים מספר אלא רק מלל
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
לא רק שלא מראים באתר,אלא גם כשחבר שלי התקשר לבדוק מה הפרופיל שלו,לא אמרו לו