זה טוב נגיד שאחריי אימון של שעה וחצי אני מגיע לבית אוכל ואחריי שעה וחצי יוצא לרוץ?
ככה כל יום?
זה טוב נגיד שאחריי אימון של שעה וחצי אני מגיע לבית אוכל ואחריי שעה וחצי יוצא לרוץ?
ככה כל יום?
|
|
אין פה שחור ולבן... כל אחד עושה את זה בזמנים שמתאימים לו...
וכל אחד יגיד לך משהו אחר... יש כאלה שאומרים שלעשות את הריצה לפני האימון זה לא טוב זה לא משאיר אנרגיה לאימון. והמאמן שלי ההפך עושה את הריצה שלו לפני האימון כי הוא אומר שרק ככה הוא מתחמם כמו שצריך.
אז תעשה איך שמתאים לך... רק אני לא יודע אם בהפרש של שעה וחצי זה עדיין אותו דבר... כי או שאתה עושה בהפשרים גדולים יותר ונותן לגוף להתואשש לקראת האימון הבא... או שאתה עושה את זה בלי רווח כזה גדול שהגוף.. יענו באותו אימון את שנהם.
כי בזמן האימון הגוף נמצא בתהליך של פירוק. ומייד לאחר האימון הוא נמצא בתהליך של בניה... אז אני לא יודע אם אחריי שעה וחצי לעשות עוד ריצה זה טוב או לא... + הריצה זה לא כמו אימון כוח, זה דרים שונים לגמריי. ועוד הארוחה שצריכה לבוא אחריי האימון.. בקיצור לא יודע מה להגיד לך אחי
2 דברים:
דבר ראשון- למה אתה לא יכול לשלב בין האימון לריצה?. יענו לעושת אימון ומייד אחריו ריצה? או ריצה ומייד אחריה את האימון?
ככה זה יהיה הכי טוב. או לרוץ בימים שאין לך אימון.
דבר שני- אחרי תעשה מה שהכי מתאים לך ומה שאתה רואה שהכי בא לך ולגוף שלך בטוב. אין לי פה תשובה חד משמעית לתת לך.
"הבאתי לך ברזילאיות עם חוטיני מסתובבות לך בבית חופשי, ואתה לא עושה כלוםלפחות שיעמוד לך בשביל הנימוס" (אסי כהן_מסודרים)
אוקיי אני יעשה אירובי בימים ללא אימון