אני בערך 1.80 ואני רוצה להטביעעע...!!! חוץ מזה שאנלא יכול להחזיק תכדור ביד אחת =\\\\ הבעיה השנייה זה הניתור איך פותרים אותה? אני כבר נוגע בסל ולפעמים יכול להחזיק אותו ולהישאר תלוי
איזה תרגילים יש לפתח את הניתור ולהגדיל אותו משמעותית?
אני בערך 1.80 ואני רוצה להטביעעע...!!! חוץ מזה שאנלא יכול להחזיק תכדור ביד אחת =\\\\ הבעיה השנייה זה הניתור איך פותרים אותה? אני כבר נוגע בסל ולפעמים יכול להחזיק אותו ולהישאר תלוי
איזה תרגילים יש לפתח את הניתור ולהגדיל אותו משמעותית?
|
|
כוח מתפרץ, לקפוץ בחבל.. לחזק את השרירים ברגליים..
יש כל מיני - נגיד לקפוץ ממקום גבוה לנמוך ואז ישר לזנק קדימה מאיפה שאתה נוחת... או לעשות קפיצות צפרדע... אתה יודע מה זה?? לרדת לגעת עם 2 הידיים בריצפה ומשם ישר לקפוץ לגובה ותוך כדי הקפיצה להרים את הידיים ולנסות להגיע כמה שיותר גבוה..
וואלה לא ממש יודע מה עושים לשיפור הניתור.. זה רק ככה בערך...
אם מישהו יודע יותר שיענה לו
כן אמרו לי לקפוץ בחבל אני באמת נראה לי הולך לקנות אחד...
אגב קראתי עכשיו את המאמר שבנעוץ שנותן מוטיבציה להתאמן יווווו איזה חזק אהבתי שם 2 דברים חחחחח
(אני רזה לא מאלה השמנים ומתאמן פה ושם לא קבוע)
אבלללללללל אני מת לראות את הפנים של האנשים שאמרו שאני לא יטביעעעעעעעעע
חחח ואיזה חזק שהוא כתב איך ההרגשה שמבקשים דווקא ממך לפתוח את הבקבוק למרות שיש עוד 10 אנשים במקום תמיד קורה לי חח...
קיצור מי שיש לו עוד דברים איך לשפר את הניתור אז שיתן ותודה!
ותודה גם לmatan009
עריכה
------
בקשר לקפיצה בחבל כמה לקפוץ כמה זמן כמה פעמים מה? אם אפשר קצת יותר פירוט זה יעזור מאוד =] תודה
נערך לאחרונה על ידי wallaman; 20-02-2007 בשעה 18:02.
גדול רק תסביר לי עכשיו מזה הליכת ברווז - אין לי מושג מזה =\
תודה !
צפרדע קראתי מה שמתן כתב אבל זה לא מזיק לברכיים כי שאני מתכופף יש קליקים חזקים כאלה מפחיד =\
וממממ... שאני קופץ ככה אני כבר מגיע לתקר עם שתי הידיים עם כל כף היד? אז כאילו אין לי לאן עוד לשאוף
יש עוד רעיונות? כל אחד שמגיב יבורך!
ואין לי זמן למכון וכל זה אחרת כבר הייתי שם עם המאמן תם בטח מבינים...
נערך לאחרונה על ידי wallaman; 20-02-2007 בשעה 20:02.
אהה...רגע ואיך זה משפר ניתור כאילו מה הקשר?
כן אתה עושה טוב.. קליקים יכולים להיות בגלל שאתה לא עושה חימום ומתיחות..
מה זה לתקרה??. חחח התקרה זה לא הגבול צא החוצה תקפוץ סתם לגובה שלא יהיה לך הגבלה.
והלכית ברווז אני לא יודע עם כמה זה משפר ניתור.. זה פשוט מחזק.
אתה צריך לעבוד על כוח מתפרץ כמו שאמרתי לך... לקפוץ בחבל.. לעשות מין קפיצות צפרדע- ממקום גבוה לנמוך.. יענו לעמוד על איזה ספסל לקפוץ לרצפה כמו קפיצת צפרדע ומשם ישר לקפוץ קדימה כאילו
מה שאמרו פה מצוין בעיקר קפיצה בחבל זה הכי טוב לדעתי שעושים את זה רציני ותריץ חיפוש על איר אלרט (Air Alert 3) המאמן שלי עשה לי את זה וזה מצוין
מה אני יצא יקפוץ באמצע הרחוב חחח
חבל התחלתי לקפוץץ...
ואם אני קופץ מהמיטה לרצפה ואז מהרצפה אני קופץ למיטה זה בסדר? משו כזה?
ותודה לכולם!!! אם יש עוד רעיונות זה בן זונה
אגב אני הולך לדבר עם המורה לספורט שלי לשאול אותו עוד דברים על זה...
וגם אם אני יושב כאילו על המיטה ועולה רק עם רגל אחת זה אמור לעבוד על הרגל לא? כי יש לנו תרגיל כזה בספורט
אז זהו. שמה שרובכם אמרו פה (כמו קפיצת חבל) זה לא נכון.
זה יוסיף לך לסיבולת ניתור, שזה דבר חשוב אין ספק. אבל כרגע המטרה שלך היא להטביע לסל נכון? אז צריך לעבוד על ניתור.
אז מה שעושים זה עובדים על כח מתפרץ
קח מקום גבוה יחסית. קפוץ אליו ורד.
נוח 2-5 שניות וקפוץ שוב ורד.
ככה באיזור ה6-8 פעמים לאורך כמה סטים.
כמובן ברגע שתגיע לעוצמת הניתור הרצויה תתחיל לעבוד על סיבולת שזה פשוט לקפוץ כמה שיותר.![]()
Bring the Violence-
מזאת אומרת מקום גבוה יחסית? אם אני עומד על השטיח וקופץ למיטה?(היא מגיעה לי לברך אם אני עומד לידה)
זה גבוה מספיק? אם לא תן דוגמא של מקום גבוה בבית שאני יכול לקפוץ אליו חח
ואחרי זה אני יורד חזרה לשטיח בקפיצה או סתם יורד רגיל ונח 2-5 שניות...
ואם נגיד אני יקפוץ שיש לי משקולות ביד או משו זה יכול לפתח יותר? (יש לי משקולות בבית)
תודה לעוזריםםם! =] (אני פשוט חייב להטביע עד החופש הגדולל אין זה מטרה שאני מציב לי התערבתי עם חברים גם) וכמו במדריך שמפורסם על המוטיבציה בדביק...יהיה גדול לראות תפרצופים שלהם =]]]]]]]
עדיף לך לא להשתמש במשקל נוסף כי זה יגרום לך לחוסר יציבות וחס וחלילה לך תדע מה יקרה.
בכל אופן מקום גבוה יחסי זה בוא נגיד מממ 90% מהקפיצה שלך אוקיי?
נניח אם אתה קופץ למטר במקסימום אז תקפוץ ל90 סנטימטר
(וכשאני מתכוון לקפוץ זה לא לקפוץ למקום כמו סל כאילו לנסות להטביע אלא כמו שאמרת למיטה או מקום כזה שתוכל לנחות עליו)
Bring the Violence-