באמת שקשה לי לכתוב בפורופ הזה..במיוחד שזה הבעיות שלי ואני באמת בדרך כלל לא עושה אתזה כי אני די מסתדר אבל הפעם זה כבר קשה יותר:
יש ילדה בשכבה שלי (אני כיתה יא') שאני ממש רוצה וזה כבר יותר מחצי שנה (עוד מסוף י') אני כבר לא יודע איך להגדיר את זה, אני פשוט נרדם באוויר כשאני רואה אותה,אני נהיה צמח,לא שומע ולא רואה כלום חוץ ממנה. אני יודע שזה מפגר כי אנחנו לא מדברים הרבה. לפעמים יוצא שהיא שולחת הודעה או אני תוך 10 דקות או חצי שעה במקרה הרע נגמרת השיחה.בבצפר אומרים שלום מעבירים שתי מילים וממשיכים. העניין הוא שהיינו באילת ביחד (במקרה-היא עם חברות שלה אני עם חברים שלי)..והיה ממש כיף, אבובים ואפילו נרדמתי אצלה בחדר חח..וגם בסוף נישקתי אותה,אבל זה היה הדבר הכי מוזר שהיה. כאילו מאז לא היה כלום ושתבינו- היא גרה מולי ורק לא מזמן גיליתי את זה..ככה שאנחנו גם חוזרים מהבצפר ביחד כשיוצא..
עכשיו העניין שהמצב שלי ממש גרוע שאני יכול לחזור למקום שהיא הייתה בו בשביל לראות אותה שוב-אפילו בלי לדבר איתה ,רק לראות אותה..אני כאילו הולך לבצפר בלי להתלונן העיקר שאני יראה אותה...ולא אני לא אובססיבי חח..אני בסדר גמור..
טוב באמת שאין לכם איך לעזור לי הייתי חייב להוציא את זה הכל כדי לראות כמה אני מסכן =\

ציטוט ההודעה