קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מישהו היה בסיטי הול יום שני???
    על ידי guy555 בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 13-12-2007, 09:50
  2. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 02-12-2005, 11:19
  3. מחר (יום שני) מבחן פסיכומטרי
    על ידי Alonh בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 21:30
  4. תגידו יום שני יש חופש?
    על ידי Orhan בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 16:18
  5. פיייי איזה יום מצחיק היה לי בבית ספר ..
    על ידי AvixTz בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 17:15
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

יום שני היה מטורף

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ברירת מחדל יום שני היה מטורף

בסדר יום שני הלכתי למשחק של מכבי חיפה - הפועל כפר סבא
    בסדר אני ברחובות עוד מי שלא יודע זה עוד לפני ת,א וראשון
    הייתי בטוח חבר שלי הוא גדול בן 19 כברר יביא תמכונית , אני רואה אותו עובר עם המכונית אומר לי חכה 2 דקות אני מביא תאוטו לאחותי וחוזר רציתי להרוג אותווו , הבנתי שמשהו לא בסדר , שללו לו תרשיון הוא נסע עם האוטו כמו טמבל למכון כושר רק כי זה 2 מטר ( לא נסע עם ביטוח )
    בסדר אז בא עוד חבר , אנחנו תופסים מונית שירות לת"א שואלים תנהג הבן שרמוטה
    יש מת"א מונית לכפר סבא בדוק נכון ?
    הוא אמר " כן כן תעלו"
    אמרנו סבבהה וזה לקח אותנו והכל אנחנו בת,א ליד תןחנה מרכזית השעה כבר5 ומשהו פתאום אנחנו רואים שאין מוניות שירות לכפר סבא כולנו היינו בעצבים אכו שרמוטה למה ידענו איך זה לתפוס אוטובוס ועוד עד כפר סבא
    אנחנו בודקים הכל אין , היינו חייבים לתפוס אוטובוס , בסדר אמרו לנו יש אוטובוס פתאום אנחנו רואים שהוא יוצא עוד 2 דקות , איך שבאנו לצאת אנחנו רואים אותו נוסע הינו בבאסזה חיכינו עוד 15 דקות לאוטובוס אחרי זה
    עלינו אליו וזה בהתחלה חשבנו הנה ה סבבה בקושי היה בו אנשםי וזה בסדר נוסעים נוסעים אין לי מושג איפה היינו פתאום אני רואה
    30 חיילים באוטובוס אחדד
    אני כולי נחנק ישבה לידי אישה מזיעה ששוקלת בערך 120 קילו
    ועוד 2 אנשים מקדימה ( זה 4 כיסאות כזה 2 אחרונה 2 קדימה ) לא הייתי יכול לשים רגלים אפילו
    חיילים מתנשפים אלי מלמעלה חברים שלי ישבו צד שני סבלו לא פחות ממני , עם כל זה חשבתי בסדר חפיף מה כבר יכול ליהיות המשחק רק ב7:20 , עבר זמן ועוד זמן וכולם מזיעים וככה עוד ועוד חיילים עולים על אוטובוס אחד עמדו שם בערך 10 אנשים ו2 מהם מעלי
    כל האוטובוס מפוצץ , המשכתי לומר לעצמי לא נורא עוד מעט מגיעים ואין לי מושג איפה הינו רק ידעתי שזה לא ת"א , עם כל זה פתאום אני שומע שלחבר שלי יש פלא , פתאום אני שומע אותו מדבר עם מישהו ואז הוא אמר
    מה אין כרטיסי נוער ?
    כולי קפצתי מהמקום ששמעתי את זה אתה רואה כל האוטובוס מסתכל אלי , אתם לא יודעים איזה עצבים היינו כבר לפני כפר סבא ושמענו שאין כרטיסי נוער , חבר שלי מתחיל ללעשות שיחות לבדוק עם מישהו יכול לקונת לו
    עם מישהו יכול לאסוף אותנו בחזרה הביתה ואני כולי בעצבים ,
    עובר עוד 20 דקות שאנחנו באוטובוס בדרך לכפר סבא בטוחים שאיך שאנחנו מגיעים לשם עושים אחורה פנה ,
    סבבה הגענו לכפר סבא כולנו מזיעים נסענו יותר משעה וחצי באוטובוס מלא עם חיים שמתנשפים אליך מלמעלה
    אנחנו מגיעים מסתכלים אחד על השני וכלנו בעצבים , אני אומר מה אנחנו פריארים באנו לכפר סבא ולא נכנס ? חראאא , כולנו מתחילים להביא ספירנט לאצדטדיון כל בן אדם שאנחנו רואים שאולים אותו אתה יודע איפה האצדטיון וזה , ובנתים מלא כסף הלך לנו ,
    תפסנו מונית בהזבזון עוד 20 שקל על מונית ספישל בקושי נשאר לנו כסף , ידענו שבלי נוער לא ישאר לנו כסף בגרוש וכל הכרטיסים נגמרו .
    הגענו לאצדטיון מעוצבנים אכו שרמוטה אנחנו מחוץ לאצדטיון אנחנו רואים מלא אוהדים וחברים שהגיעו
    ושחשבנו שרק אנחנו עברנו את זה טעינו ראינו בערך 500 אוהדים על קופה אחת מתחילים לצעקו על הקופאים וזה , בקיצור פתאום אני רואה אחד מבוגר אומר ? רוצה כרטיס ? אני אומר לו כן כמה אומר לי 50 שזה 5 יותר ממה שנוער עולה , אמרתי יוו איזה סבבה מכר לי ולעוד שתי חברים שלי .
    מרוב שלא הבנתי מה עשיתי עובר 10 דקות ואנחנו מסתכים בכרטיסים , שלהם סבבה לשער 2 ?
    אבל אני ? שער 3 , השער של אוהדי כפר סבא חשבתי כבר הצרות נגמרו ואף אחד לא חשב על זה שאין לנו כסף לחזור הביתה , הלכתי לאיפה שנכנסים לאצדטיון בדקתי תשומרים שם , לחבר שלי היה אבוקה בביצים
    אני רואה שבקושי בודקים אבל ראיתי שהם מסתכלים אכו שרמוטה על הכרטיס פחדתי , אמרתי מה אני פריאר ,
    אני יכול להדפק ( למה היה לי כרטיס ליציע של כפר סבא ) חברים שלי אמרתי להם בסדר כנסו אני ינסה להססתדר , נכנסו אני לבד עם עוד מלא אנשים לא התחיל המשחק , אני בודק שוב תשומרים שוב לא בודקים שום דבר וחבר שלי נכנס עם אבוקה ועוד כמה חברים אוהדים מהקופים הירוקים נכנסו עם רימוני עשן , בקושי עוש חיפוש , אבל שוב הם מסתכלים על הכרטיסים אכו שרמוטה ואני יודע שעם תופסים אותי אני אוכל אותה בתחת , אמרתי אני חייב להכנס ליציע של חיפה , תפסתי אומץ נכנסתי , עשו אלי חיפוש וזה סבבה ,
    הגעתי לשומר האחרון ( זה שקורע לך את הביקורת בכרטיס ) איך שבאתי אליו התחלתי לפחד איך שאני בא להביא לו תכרטיס חבר שלי צועק מאחרון סליחה לא מעיברים אוהדים מהיציע של כפר סבא לחיפה נכון ? ( הוא עשה את זה כדי להסיח תדעת שלו ) בזמן הזה הוא קרא לי תכרטיס שהפנים שלו חצי מסובבות לצד שני חבר שלי הציל אותי אכו שרמוטה אני בתוך האצטדיון הכל התחיל , בהתחלה הדליקו רק אבוקה אחת , חשבתי הנה סבבה אני במשחק של חיפה הגעתי הכל טוב ושוב לא חשבנו אפילו על זה שאין לנו איך לחזור הביתה
    סבבה המשחק התחיל וזה הדלקנו אבוקות אכו שרמוטה וחשבתי שהנה הכי כיף בארץ 2 שוטרים באים אלי
    בוטדקרים לי בכל הגוף לוקחים עוד מלא אוהדים בודקים אליהם , הייתי בלחץ שלקחו אותי בהתחלה אכו שרמוטה
    החזירו אותי וזה סבבבה עבר מחצית ממשיכים לעודד כמה דקות אחרי המחצית אנחנו רואים גול של כפר סבא
    איך היינו בבאסה אבל לא הפסקנו לעודד , לא משנה ככה הסתים המשחק , 1-1 תיקו
    כולם חשבו בראש עד לכפר סבא בשביל תיקו , אנחנו מסתכלים בכסף אנחנו רואים שאין לנו אפילו 20 שקל
    התחלנו לאסוף תרומות , השגנו 70 שקל אמרקנו הנה אנחנו מסודרים , מאז הכל הסתדר תפסנו טרמפ לת"א
    לרכבת , נסענו בררכבת הגעהו ב30 דקות לרחובות לא רק שנשאר לנו כסף גם נשאר לנו גם לאכול פתאום הכל הסתדררר , ושאני חושב על זה עכשיו זה היה אחד הימים הכי מבאסים בחיים שלי קוס אמקק
    Siete

2. קישורים ממומנים

יוו כמה פעמים ראיתי תמילה שרמוטה חחחחחח
    איזה סיכום רשמת..
    לא משנה אחי פעם הבאה תהיו יותר מאורגנים

משתמש באטרף האוואטר של DoR TnT
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    1
    נקודות
    5,540

חחחח
    קראתי הכל..
    איזה נחס זה..

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    345

אני לא מאמין שקראתי הכל חחח
    ספאמר בע"מ

משתמש משקיע האוואטר של -Raz-
    שם פרטי
    רז
    לייקים
    1
    נקודות
    1

גם אני לא מאמין שקראתי את כל זה
    איזה באסהההה........

משתמש כבוד
    לייקים
    16
    נקודות
    -131

אחי תעשה תקציר, משהו!?
    אין לי כוח לקרוא את כל זה

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

איזה מאורגנים זה משחקח אחי אין איך ליהיות מאורגניים ששללו לחבר תרשיון ואני כולה בן 15 אין לי במה לנהוג
    Siete

משתמש ותיק האוואטר של Mr.Black
    שם פרטי
    elior
    לייקים
    0
    נקודות
    959
    משפט מחץ
    אדם אכל תפוח בשביל חווה, אני יאכל בשבילך פרדס

חח איזה באסה..
    באמת היה משחק מאכזב....

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

כן אכו שרמוטה , התרגלנו אחי התרגלנו , גם שיש גול ממשיכים לעודד
    Siete

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    1

גם אנמי לא מאמין שקראתי ,אחלה חבר ישך =]

חחח כמה פעמים תיכול לכתוב "אכו שרמוטה" חחח

זה מה שקורה כשאתה לא מאורגן.. פעם הבאה תארגנו את עצמכם בצורה יותר טובה..

תחשבו על כל האפשרויות, איך תלכו איך תחזרו כמה כסף צריך להביא.. אתם צריכים לתכנן הכל מראש לדברים כאלה אי אפשר להיות ספונטנים מה שיהיה יהיה.. כי אתה רואה מה קורה כשלא מאורגנים ..
    תחשוב על זה לפעם הבאה =]
    נערך לאחרונה על ידי Born2Kill; 01-03-2007 בשעה 17:36.

~ Life Is A Shitt y Game, But The Graphic Is Awesome ! ~

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

עזוב להתארגן עכשיו אני צריך לארגן כסף לאספניול , אין לי כרטיס אני הולך להשיג שם בטוב וברע
    Siete

משתמש באטרף האוואטר של DoR TnT
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    1
    נקודות
    5,540

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    עזוב להתארגן עכשיו אני צריך לארגן כסף לאספניול , אין לי כרטיס אני הולך להשיג שם בטוב וברע

גם לי אין אבל יש מצב חבר שלי מארגן לי בחינם..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,394 | הודעות: 8,172,981 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect