MITB-Money In The Bank Ladder Match
קרב סולם שצריך לקחת מזוודה תלויה ובה חוזה לקרב אליפות ראשית למתיי שרוצים עד רסלמניה 24 עם 8 משתתפים בקרב MITB.
מי לדעתכם ינצח את ה-MITB השלישי השנה ברסלמניה?
מי יצטרף אחרון לקרב בראו הקרוב?
בואו נסתכל רגע על המתאבקים:
1.אדג'-אדג' מתאבק טוב מאוד,גימיק מעולה,יכולות מיקרופון טובות מאוד ולדעתי הוא יקח את הניצחון שוב,גם כי מגיע לו וגם כי לדעתי הוא יזכה באליפות העולם במשקל כבד,הוא יעבור לסמאקדון,ויתאבק נגד אנדרטייקר על אליפות העולם(הלוואי,זה יכול להיות ממש טוב).
2.CM פאנק-מתאבק טוב אבל אני לא יודע מה אתם אומרים שהוא טוב בקרבות כאלה,לדעתי הוא לא ייזכה כי זה רסלמניה ראשונה שלו וגם כי עוד לא מתאים לניצחון,אוליי בשנה הבאה או שהוא יכול להיכנס לאליפות ה-ECW לבד בלי המזוודה,סך הכל מי שזוכה בה 90% שהוא יהיה גם אלוף עולם בעתיד.
3.קינג בוקר-לדעתי אין מצב שהוא זוכה,גם כי הוא זכה באליפות העולם במשקל כבד ב-2006,החזיק בה הרבה,וגם זכה בטורניר KOTR שהיה ובכלל זכה בהרבה דברים ב-2006 כמו אליפות ארצות הברית,כמו שאמרתי,אליפות העולם,KOTR...
קינג בוקר לא צריך את זה,ודרך אגב,אם הוא היה בגיימיק של בוקר טי הוא היה הרבה יותר טוב.
4.ג'ף הארדי-מתאבק מצויין אבל אני לא רואה אותו זוכה באליפות ה-WWE ומחזיק את ראו על הכתפיים שלו.
5.מר.קנדי-למרות שקיבל כבר כמה קרבות אליפות זה יכול מאוד להתאים לו והוא גם מתאבק טוב מאוד,כריזמתי,וגיימיק מצויין.
6.פינלי-זקן,מתאבק בינוני,אני לא סובל אותו ואני גם לא רואה אותו זוכה באליפות ראשית.
7.מאט הארדי-מתאבק מצויין ולדעתי טוב יותר מג'ף הארדי,אבל אני לא רואה אותו זוכה ומה גם שהוא אפילו לא קיבל אליפות ארה"ב...
עכשיוו,מי יהיה המתאבק השמיני שלנו?
אם חושבים שהקרב הבא יהיה בראו,ויכול להיות שיפתיעו אותנו,אוליי הקרב הבא יהיה ב-ECW או בסמאקדאון,אבל בו נגיד שזה יהיה בראו.
לרנדי אורטון יש כבר קרב נגד מייקלס,לאדג' וסינה גם יש קרב ברסלמניה וגם קרב באותו הערב,יש 4 הילים ו-3 פייסים בקרב ה-MITB,מה שכמעט בטוח שפייס יתווסף לקרב ה-MITB,הפייסים הכי גדולים ונורמליים שנשארו זה קרליטו ופלייר,עכשיוו מי ייבחר?לדעתי קרליטו גם כי אין לו פיוד,גם כי הוא הפייס הכי מוביל בראו שעוד אין לו קרב ברסלמניה,וגם כי אין לו עם מי להיות בפיוד,מה עוד שבדרך כלל בשני קרבות ה-MITB שהיו הפייסים היו יותר(ברסלמניה 21 בקרב ה-MITB היו 4 פייסים,כריס ג'ריקו[או שהוא היה היל?!],קיין,כריס בנואה ושלטון בנג'מין,ו-2 הילים,אדג' וכריסטיאן,ברסלמניה 22 היו 4 פייסים,בובי לאשלי,RVD,ריק פלייר ומאט הארדי,ו-2 הילים,פינלי ושלטון בנג'מין.
קרב ה-MITB היה יכול להיראות הרבה יותר טוב אם היו מחליפים את פינלי בבנואה ומכניסים את רנדי אורטון.
ככה:אדג' VS סי אם פינק VS קינג בוקר VS ג'ף הארדי VS מר.קנדי VS מאט הארדי VS כריס בנואה VS רנדי אורטון.
קרדיט לרועי על הרעיון!!:s852:

:s852:

ציטוט ההודעה