רציתי לדבר איתכם על אלוף ECW הנוכחי, בובי לאשלי.
כמו שאתם יודעים לאשלי זכה באליפות ECW ב"דיסמבר טו דיסממבר" כאשר ביצע ספיר על אלוף ECW לשעבר, ביג שואו.
מאז לאשלי נמצא ב-ECW ושומר את אליפותו מול מתאבקים שונים כמו: RVD, הארדקור הולי, TEST וכו'. כרגע אפשר להגיד שהוא נמצא בפיוד מול קנדי ובינתיים הפיוד מתנהל בסדר.
בזמן האחרון (אם אתם לא שמים לב) לאשלי קיבל פוש די גדול, הוא מנצח ושומר את האליפות שלו בכל קרב אליפות, הוא מבצע דברים שלא ראו אצלו מעולם כמו: ניצח את הארדקור הולי בקרב כלוב בפחות מחמש דקות, הצליח לשבור את גדר הכלוב בקפיצה מרשימה ונחיתה על אומאגה, אלוף אבין יבשתי החדש ואפשר להגיד שהוא כבר לא משתמש בפינישרים הרגילים שלו (דומינאטור וספיר) אלא בפאוור סלאם שהיה אפשר לראות את לאשלי משתמש בהם כשהיה בסמאק.
ברסלמניה, האירוע המרכזי של השנה, יתקיים קרב ראשון מסוגו, קרב המיליונרים, דונלד תראמפ נגד ווינסנט קנדי מקמהון. בקרב כל מליונר בוחר מתאבק שייצג אותו ואם המתאבק של (דוגמא) X מפסיד, Y מגלח לX את הראש, קרבות "שיער" התקיימו בעבר אבל עכשיו זה עם מליונרים, הרבה אנשים כבר מצפים שווינס יהיה קירח (גם אני), אבל מה הסיכוי? אני מתכוון, האם לאשלי ינצח את אומאגה או ההפך?
במהלך השבועות אומאגה ולאשלי עשו בלאגן בכל הרוסטרים וצפוי שיהיה לנו קרב נחמד במניה, יש השמועות שלאשלי יעבד את האליפות בזמן הקרוב אך הן רק שמועות.
עכשיו לשאלות הדיון:
האם לאשלי השתפר והפך להיות יותר טוב מאז שעבר לECW?
מי לדעתכם ינצח ברסלמניה?
(אני אישית חושב שהוא די השתפר מאז שהיה בסמאק אבל הדמות שלו לא מתאימה לECW והוא צריך לעבור לרוסטר אחר, אני גם חושב שלאשלי ינצח את אומאגה כי אני לא חושב שיתנו לווינס להשפיל מיליונר כמו טראמפ).
דיון מהנה!!:s852:

:s852:

ציטוט ההודעה