אני צריך כל מיני דרכים להתחיל לדבר אם בת למה אחרי שנפרדתי מחברה שליי נאין לי אומץ ללכת לבנות...(
ויש לי כל כך הרבה מצביםםם רק תנו לי עצות לעיניין איך להתתחיל לפתח איתם שיחה או שמו תודה :-*
אני צריך כל מיני דרכים להתחיל לדבר אם בת למה אחרי שנפרדתי מחברה שליי נאין לי אומץ ללכת לבנות...(
ויש לי כל כך הרבה מצביםםם רק תנו לי עצות לעיניין איך להתתחיל לפתח איתם שיחה או שמו תודה :-*
|
|
אין כול כך הרבה דרכים אתה פשוט צריך לאגור אומץ וללכת ולדבר איתה אין מה לעשות אחי...
תה יודע כול מיני דברים כמו מה עשית הים מה את עושה היום....
אם יש לה חבר אם אין לה כאלו...
בתהליכי פרישה מאטרף.
אמממ גם אני הייתי כזה .. אבל לפני החברה .... לא היה לי אומץ ..
היום אני בא לכל בת בסבבה כזה ... חח לא כאילו מתחיל איתה ... מתחיל לדבר איתה כידידה ....
תנסה גם .. קח את עצמך ולך תצחק איתה קצת ... השיטה הכי טובה ...
.
אחי הם חיות איתך באותו עולם אתה חושב הם לא מכירות תמשפטים האלה ( לכל החכמולוגים אני יודע שאומרים הן אבל בזין שלי אני את הבגרות שלי עברתי)
אקיצר אם תבוא לה "את יודעת איפה החולצה שלך תראה טוב " וכל החרטות האלה זה סתם דפוק
או שתחשוב על משו לבד או שסתם תזרוק משו כמו "ראיתי שאת מסתכלת אז החלטתי לתת לך אפשרות להכיר אותי...אז איך קוראים לך?"
או משו כזה...סתם חשבתי על זה השניה...
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 07-03-2007 בשעה 22:10.
חח היתכוונתי שהחברה איכזבה אותי מאוד אז ירד לי הביטחון כנראה..=\
מה שאני עושה ..
מה שעולה לי לראש עובר סינון קטן לא הכי גדול ואני לא חושב על כל מילה ומילה שאני מוציא מהפה ..
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת