הורדתי משחק בביטורנט והוא בקובץ : imag feils
ואני לא מצליח לפתוח אותו ...
יש איזה תוכנה שמשנה את סוג הקובץ ?
הורדתי משחק בביטורנט והוא בקובץ : imag feils
ואני לא מצליח לפתוח אותו ...
יש איזה תוכנה שמשנה את סוג הקובץ ?
|
|
גם לא עובד ...
מזה extension ? דבר עיברית ...
אני ניסיתי לפתוח דרך ה D-Tools אבל זה לא פתח ....ניסית גם לצרוב וזה לא צרב...
extension זה סיוימת.
כשניסיתי לפתוח עם D-Tools, זה עשה שגיאה?
הורדת דרך ביטורנט, זה הוריד לך בקבצי rar, יש לך תקייה עם הרבה קבצים, אם כן אז אתה אמור לחלץ אותם ויצא לך קובץ ה IMG שלך התוכנה\משחק, נראה לי שאתה פשוט מנסה לטעון את קבצי ה rar.
כדי לצרוב את זה אז דרך הנרו יש לך מצב מיוחד שנקרא burn image to disc, או פשוט פתיחה של קובץ ה IMG דרך file-open ואז לצרוב.
נערך לאחרונה על ידי Medvednic; 10-03-2007 בשעה 17:02.
חבוב אני יודע שצריך לחלץ ...חילצתי ת'קובץ
ואני לא מצליח לפתוח את אותו הקובץ ...
עריכה:
הורדתי D tools חדש וזה עובד...
אבל אני עדיין לא יכול לצרוב את זה כמו שצריך...
נערך לאחרונה על ידי kid; 10-03-2007 בשעה 18:45.
מה הבעיה בצריבה? תצרוב כמו שאמרתי לך...
שיב לב האם אתה מכניס מדיה נכונה לצורב, CD או DVD, תראה לפי גודל הקובץ לאיזה מדיה הוא צריל להצרב.
סתם שאלה, מה בכלל הורדת? איזה משחק תוכנה?
אני יודע לצרוב אבל הנרו לא מזהה את הקובץ ולא צורב לי אותו כמשחק ואני לא רוצה לצרוב אותו כקובץ...
אם הדמון מצליח לפתוח אותו כם הנרו צריך לצרוב אותו בלי בעיה.
איזה סיומת יש לקובץ הזה? ISO? קובץ Bin ו CUE, קובץ MDF ן MDS?
נערך לאחרונה על ידי Medvednic; 11-03-2007 בשעה 09:03.
ISO אחי אני ניסיתי בנרו זה לא עובד ...
מה הגודל של הקובץ ISO הזה? ואיזה הודעת שגיאה הוא מציג כשאתה מנסה לצרוב ולא יוצא לך?
אין סיבה שהוא לא ייצרוב אותו אם הוא עובד בדמון, הסיבה היחדיה זה שאולי אתה מתבלבל איפהשהוא או שהנרו שלך דפוק.
הקובץ 6 ג'יגה...
ומצאתי איך לצרוב אבל בגלל שזה קובץ גדול אני צריך לחלק לשניים ...
אתה יכול להסביר לי איך עושים את זה ?
6 גי'גה? צלרוב אותו על דיסק DVD רגיל לא תוכל (אלא אם תחלק אותו לשני חלקים, ראה הסבר בהמשך), אם אתה רוצה לצרוב אותו באוםן רגיל אז צריך על מדית DVD שהיא Dual Layerוגם שהצורב שלך יתמוך בשיטה הזו, האפשרות האחרת היא לחלק את קובץ ה ISO למספר חלקים ע"י תוכנה כמו HJSplitת Master Splitter וכל שאר תוכנה דומה, את החלקים לצרוב ואז כשתרצה להתקין את המשחק הזה מחדש, אתה מעתיק את הקבצים האלו למחשב, מאחד אותם עם אחת מהתוכנות שהזכרית למעלה ויהייה לך את הקובץ שחילקת כקובץ שלם אחד.
אגב, אם עדיין נשארו לך כל קבצי הראר אתה יכול לצרוב אותם לכמה דיסקים שאתה צריך ואז אם אתה רוצה מחדש לחלץ את ה ISO אז אתה שם את כל הרארים על המחשב בתקייה אחת ומחלץ את הקובץ מפנים.