ישששששששששששששש
במחוז צפון ומחוז דרום..
http://www.irgun-hamorim.org.il/content/5998.pdf
ישששששששששששששש
במחוז צפון ומחוז דרום..
http://www.irgun-hamorim.org.il/content/5998.pdf
נערך לאחרונה על ידי oFiRB; 14-03-2007 בשעה 10:22.
משתמש\ת יקרים, חתימך נערכה מאחר והיא עוברת על
חוקי החתימות בפורום אטרף, אנא עיינ\י בחוקי החתימות,
בתודה מראש, צוות ההנהלה.
|
|
חחח מתאים ביותר ...
-ReMiX-
למההה לא מרכז לעזאזל...
]
בתי הספר העל-יסודיים באזורי מחוז צפון ומחוז דרום - כולל בתי הספר של החינוך ההתיישובי באזורים אלה - בהם מתקיימת שביתה ביום חמישי 15.3.2007:
אזור מחוז דרום:
אופקים, אילת, אשדוד, אשכול, אשקלון, באר טוביה, באר שבע, בני שמעון, דימונה, חבל אילות, חוף אשקלון, חורה, יואב, ירוחם, כסייפה, להבים, לכיש, לקייה, מיתר, מצפה רמון, מרחבים, נתיבות, עומר, עזתה, ערבה תיכונה, ערד, ערערה בנגב, קריית גת, קריית מלאכי, רהט, רמת נגב, שגב שלום, שדרות, שער הנגב, שפיר, תל שבע, שדה בוקר, תמר.
הערה: לא יושבתו בתי ספר ביישובי עוטף עזה!
אזור מחוז צפון:
אבו סנאן, בית ג'ן, בית ירח, בני יהודה, בענה, ג'דידה-מכר, ג'וליס, גוש חלב, גורנות הגליל, גליל מערבי, גשר הזיו, דיר אל אסד, דפנה, העמק המערבי - יפעת, חורפיש, חספין, חצור הגלילית, טובא-זנגרייה, יאנוח-ג'ת, ירכא, כברי, כדורי, כסרא-סמיע, כפר בלום, כפר ורדים, כפר יאסיף, כרמיאל, מג'ד אל כרום, מג'ד אל שמס, מג'אר, מגדל תפן, מזרע - עמקים תבור, מירון, מסעדה, מעלות-תרשיחא, מעליא, משגב, נהלל, נהריה, נוב, נווה איתן, נחף, סג'ור, סאסא, סחנין, עברון, עכו, עמיר, עמק חרוד - משרד העבודה, עראבה, פקיעין, צפת, קצרין, קרית שמונה, שדה אליהו, שיח דנון, ראמה, שלומי, שמשון - משרד העבודה, תל חי.
נערך לאחרונה על ידי oFiRB; 14-03-2007 בשעה 11:11.
משתמש\ת יקרים, חתימך נערכה מאחר והיא עוברת על
חוקי החתימות בפורום אטרף, אנא עיינ\י בחוקי החתימות,
בתודה מראש, צוות ההנהלה.
בקרית ביאליק יש ?
לאא!! אסור!! #@%#^
ממש ממש אי אפשר =\
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple
נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.
יאללה שביתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
סוף סוף יש באשדוד!!!!!!!
וואי היא באה לי טוב!!!!!!
חעחע
אללה שביתה!!!!! שביתה!! ישששש!!!!!! אשדוד!!!!!!
ואיייייי איךך באא ליי בטובב היה אמור להיות מחר מיצב בקיצורררר קטלניייייייייייייייייייייייי
יששששששששששששששששששששששששששששששששששש
Keep the blue side up.i
אוףףף למה ת"א לא שוב :\
פשש יא אללה טוב מאוד סוף סוף בדרום איזה מתאים =].
יוהוהוווווו איזהה יופיייי... סוף סוף גם במחוז דרוםם.. איזה מתאים לי מחר היום הכי קשה שלי...![]()