נכתב במקור על ידי
NE0N
כתבתי בפורום אחר את דעתי על האלבום... אני מעתיק את מה שכתבתי שם:
Becoming Insane - כבר אמרתי עליו את דעתי.. אפילו דילגתי עליו בשמיעה.
Artillery - אני לא יודע מה אתכם, אבל ממה שזה נשמע - זה ראפ עם מוזיקה מוזרה מאחורה... אלוהים מה נהיה איתם?
Vicious Delicious - סוף סוף טראק שמזכיר טיפה את אינפקטד הישנים (!). סאונד מעולה וקצב טוב לדעתי. מתחיל חלש, ממשיך עם אטרף, ונגמר בשקט כזה שמתאים לאינפקטד.
Heavy Weight - קטע פסייביאנט מגניב לאללה. אני אהבתי מאוד. זה ממש לא Dancing With Kadafi כמו כמה שחשבו שזה הולך להיות כזה, אבל הקטע מגניב מאוד... במיוחד החצי השני שלו.. והסאונד כמובן מיוחד במינו.
Suliman - הקטע שהכי התלהבתי ממנו באלבום. מת על הסגנון המזרחי הזה של הטראק. אותי זה משך מאוד. קטע מדהים לדעתי לא משנה מה יגידו. VIVA LA SULIMAN
Forgive Me - אמרתי את זה כבר איפשהו. אם לא היו אומרים לי של מי הקטע הזה הייתי אומר ישר בלי להוסיף עוד דבר שזה אייפל65. עוד טראק שעדיין לא נקלט שאינפקטד ודובדב עשו... מה שכן, זה יצליח ב-MTV בטירוף LOL. אם נעזוב את זה שזה לא קשור למה שאינפקטד עשו עד היום, זה קטע טוב ומגניב, אבל רק בגלל שזה אינפקטד זה רע.. ברצינות.
Special Place - פה כבר אני מבין שכנראה אינפקטד השתנו לתמיד ולא נוכל לעשות כלום... זהו.. אינפקטד הישנים הלכו ולא נותר מה לעשות. עוד אחד מהקטעים האלה שבא לך לשבור את המחשב ולהבין מה נהיה עם הצמד הזה. ווקאל מעצבן ביותר בתוך הטראק.
In front of me - קטע שמאוד מזכיר את ה-Dirt Bag של בראד סאקס שפסייקראפט עשו לו רמיקס. קטע שקט כזה.. ווקאל טוב לדעתי. קטע עם BPM נמוך (אל תשאלו כמה.. אני לא מבין בזה). בקיצור ולעניין: קטע חמוד. סאונד משובח מתמיד.
Eat It Raw - פעם ראשונה ששמעתי את הקטע הזה.. כל הזמן אמרו לי תשמע תשמע זה קטע טוב. ולכן גם באתי בגישה טובה.. לא יצא לי אפילו לשמוע את הסימפל.
ואני אגיד לכם ת'אמת - סוף סוף עוד נקודת אור קטנה באלבום הזה ועוד איזה חלון של אינפקטד הטובים והישנים שעוד לא סגרו. אז לפחות עד האלבום הבא שאני דיי בטוח שיהיה כולו בסגנון שכבר לא קשור לכלום, יש לכם את הקטע הזה (ואת וישס דילישס כמובן) להתענג עליו. כבר הזכרתי את הסאונד המ-ע-ו-ל-ה-?!
Change The Formality - קטע שדיי ממשיך את Eat It Raw. ת'אמת שכמעט ולא שמתי לב שהקטע הקודם נגמר וזה התחיל. בכל מקרה, גם פה דווקא הקטע ממשיך לזרום, וממשיך להיות טוב. אהבתי!
Before - הקטע שסוגר את האלבום. את האמת שהיו לי ציפיות. ב-Im the supervizor הקטע האחרון היה Streached שהיה הקטע הנורמלי ביותר של אינפקטד מהאלבום (עזבו את הרמיקס למיוס ברייקס שמדהים, אבל אני מדבר על הקטע המקורי) וציפיתי שהם יסגרו את האלבום גם הפעם עם קטע טוב.
קטע אלקטרוני מגניב כזה.. משהו מגניב כזה.. לא טוב כמו סטרצ'ד.. זה בטוח.. אבל גם פה ארז ועמית דואגים לסגור את האלבום הדיי ממוצע הזה עם קטע מגניב.
תודה אסף!