קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [אלבום להורדה] VA-Dr._Dre-Legend_Of_Hip_Hop-2007
    על ידי Born2Kill בפורום מוזיקת היפ הופ וראפ להורדה
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 14-08-2007, 17:33
  2. [אלבום] Infected_Mushroom-Vicious_Delicious-2007-FWYH | FullOn | 2007
    על ידי EriK בפורום מוזיקה אלקטרונית להורדה
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 23-06-2007, 02:31
  3. Infected_Mushroom-Vicious_Delicious-2007-FWYH | סיכום
    על ידי Ch3MiCaL בפורום אלקטרונית
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 15-03-2007, 08:09
עמוד 1 מתוך 10 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 143

[אלבום להורדה]Infected_Mushroom-Vicious_Delicious-2007-FWYH||יצא אתמול תהנו חברס!@#!@

Atraf`s VIP
    לייקים
    0
    נקודות
    17
    משפט מחץ
    כוכבים יש רק בשמים

ברירת מחדל [אלבום להורדה]Infected_Mushroom-Vicious_Delicious-2007-FWYH||יצא אתמול תהנו חברס!@#!@

Infected_Mushroom-Vicious_Delicious-2007-FWYH

אשש חברססס אשש יצא לפני 15 שעות כאן אצלכםםםםם נשמות תהנו
    אני נהנתי אש מהאלבום הזה...

נפל
    האלבום הועלה מחדש לכאן:
    http://www.atraf-f.net/showthread.php?t=213314

תהנו
    נערך לאחרונה על ידי fffff; 19-04-2007 בשעה 22:44.
    The Hibachi!

Gilbert Arenas - #0 Shoting Gurd
    "כי כולם אמרו שהוא יהיה 0"
    Agent Zero Elite BackCourt Unit - We Fear No One!

Ballin Till We Fall...

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

טוב ההדלפה חח
    אתמול 20 דקות אחררי ששיחרו היה לייי
    אלבום בן זונההה
    תודה

מי שרוצה הזמנה ללוקרז PME

משתמש ותיק
    שם פרטי
    פרשתי
    לייקים
    86
    נקודות
    0

ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
    בתהליכי פרישה מאטרף.

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    לכל דבר יש גבול. ולכל גבול יש דבר.

10XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

משתמש ותיק האוואטר של sikoN-
    שם פרטי
    רן
    לייקים
    0
    נקודות
    120
    משפט מחץ
    סטאגאדיש P:

תודהה
    (:

תודה

משתמש ותיק
    שם פרטי
    :P
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    PsY RuL'z

מהההההה יאוווו איזה כיףף יאאלה אסך אני אוהבתך תודההההה

משתמש משקיע האוואטר של ACiD_PLaNeT
    לייקים
    0
    נקודות
    8,640
    משפט מחץ
    Mess With The Best, Die Like The Rest

תודה אח שלו!

Atraf's VIP
    לייקים
    0
    נקודות
    565
    משפט מחץ
    why to drink and drive when u can smoke and fly...

מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

משתמש מכור
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הלוואי והיה כזה

tnx

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    0
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    בחורה שלא גמרו לה בפה עדיין חושבת שקוקה-קולה זה טעם החי

כתבתי בפורום אחר את דעתי על האלבום... אני מעתיק את מה שכתבתי שם:

Becoming Insane - כבר אמרתי עליו את דעתי.. אפילו דילגתי עליו בשמיעה.

Artillery - אני לא יודע מה אתכם, אבל ממה שזה נשמע - זה ראפ עם מוזיקה מוזרה מאחורה... אלוהים מה נהיה איתם?

Vicious Delicious - סוף סוף טראק שמזכיר טיפה את אינפקטד הישנים (!). סאונד מעולה וקצב טוב לדעתי. מתחיל חלש, ממשיך עם אטרף, ונגמר בשקט כזה שמתאים לאינפקטד.

Heavy Weight - קטע פסייביאנט מגניב לאללה. אני אהבתי מאוד. זה ממש לא Dancing With Kadafi כמו כמה שחשבו שזה הולך להיות כזה, אבל הקטע מגניב מאוד... במיוחד החצי השני שלו.. והסאונד כמובן מיוחד במינו.

Suliman - הקטע שהכי התלהבתי ממנו באלבום. מת על הסגנון המזרחי הזה של הטראק. אותי זה משך מאוד. קטע מדהים לדעתי לא משנה מה יגידו. VIVA LA SULIMAN

Forgive Me - אמרתי את זה כבר איפשהו. אם לא היו אומרים לי של מי הקטע הזה הייתי אומר ישר בלי להוסיף עוד דבר שזה אייפל65. עוד טראק שעדיין לא נקלט שאינפקטד ודובדב עשו... מה שכן, זה יצליח ב-MTV בטירוף LOL. אם נעזוב את זה שזה לא קשור למה שאינפקטד עשו עד היום, זה קטע טוב ומגניב, אבל רק בגלל שזה אינפקטד זה רע.. ברצינות.

Special Place - פה כבר אני מבין שכנראה אינפקטד השתנו לתמיד ולא נוכל לעשות כלום... זהו.. אינפקטד הישנים הלכו ולא נותר מה לעשות. עוד אחד מהקטעים האלה שבא לך לשבור את המחשב ולהבין מה נהיה עם הצמד הזה. ווקאל מעצבן ביותר בתוך הטראק.

In front of me - קטע שמאוד מזכיר את ה-Dirt Bag של בראד סאקס שפסייקראפט עשו לו רמיקס. קטע שקט כזה.. ווקאל טוב לדעתי. קטע עם BPM נמוך (אל תשאלו כמה.. אני לא מבין בזה). בקיצור ולעניין: קטע חמוד. סאונד משובח מתמיד.

Eat It Raw - פעם ראשונה ששמעתי את הקטע הזה.. כל הזמן אמרו לי תשמע תשמע זה קטע טוב. ולכן גם באתי בגישה טובה.. לא יצא לי אפילו לשמוע את הסימפל.
    ואני אגיד לכם ת'אמת - סוף סוף עוד נקודת אור קטנה באלבום הזה ועוד איזה חלון של אינפקטד הטובים והישנים שעוד לא סגרו. אז לפחות עד האלבום הבא שאני דיי בטוח שיהיה כולו בסגנון שכבר לא קשור לכלום, יש לכם את הקטע הזה (ואת וישס דילישס כמובן) להתענג עליו. כבר הזכרתי את הסאונד המ-ע-ו-ל-ה-?!

Change The Formality - קטע שדיי ממשיך את Eat It Raw. ת'אמת שכמעט ולא שמתי לב שהקטע הקודם נגמר וזה התחיל. בכל מקרה, גם פה דווקא הקטע ממשיך לזרום, וממשיך להיות טוב. אהבתי!

Before - הקטע שסוגר את האלבום. את האמת שהיו לי ציפיות. ב-Im the supervizor הקטע האחרון היה Streached שהיה הקטע הנורמלי ביותר של אינפקטד מהאלבום (עזבו את הרמיקס למיוס ברייקס שמדהים, אבל אני מדבר על הקטע המקורי) וציפיתי שהם יסגרו את האלבום גם הפעם עם קטע טוב.
    קטע אלקטרוני מגניב כזה.. משהו מגניב כזה.. לא טוב כמו סטרצ'ד.. זה בטוח.. אבל גם פה ארז ועמית דואגים לסגור את האלבום הדיי ממוצע הזה עם קטע מגניב.

תודה אסף!

משתמש כבוד האוואטר של AND
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    106
    נקודות
    1,555
    משפט מחץ
    נשבר?, התקלקל? פנו לשאולי :) (הוא יקנה חדש)

איזה אלבוםםםםםםםםםםםםםםםםם עכשיו סיימתי אותו [טורנט ליץ יש 250 סידרים!! חח]
    פשוט ענק
    סולימן אני כבר שומע איזה חודש רצוף בלי הפסקה
    vicious delicious גם טראק ענק היה לי אותו לפני מאיזה ריפ :\

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56
    משפט מחץ
    למעלה, למטה עוד .. עוד... עוד.... פיקססס

10x

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה כפרה

משתמש ותיק
    שם פרטי
    :P
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    PsY RuL'z

ציטוט נכתב במקור על ידי NE0N צפיה בהודעה
    כתבתי בפורום אחר את דעתי על האלבום... אני מעתיק את מה שכתבתי שם:

Becoming Insane - כבר אמרתי עליו את דעתי.. אפילו דילגתי עליו בשמיעה.

Artillery - אני לא יודע מה אתכם, אבל ממה שזה נשמע - זה ראפ עם מוזיקה מוזרה מאחורה... אלוהים מה נהיה איתם?

Vicious Delicious - סוף סוף טראק שמזכיר טיפה את אינפקטד הישנים (!). סאונד מעולה וקצב טוב לדעתי. מתחיל חלש, ממשיך עם אטרף, ונגמר בשקט כזה שמתאים לאינפקטד.

Heavy Weight - קטע פסייביאנט מגניב לאללה. אני אהבתי מאוד. זה ממש לא Dancing With Kadafi כמו כמה שחשבו שזה הולך להיות כזה, אבל הקטע מגניב מאוד... במיוחד החצי השני שלו.. והסאונד כמובן מיוחד במינו.

Suliman - הקטע שהכי התלהבתי ממנו באלבום. מת על הסגנון המזרחי הזה של הטראק. אותי זה משך מאוד. קטע מדהים לדעתי לא משנה מה יגידו. VIVA LA SULIMAN

Forgive Me - אמרתי את זה כבר איפשהו. אם לא היו אומרים לי של מי הקטע הזה הייתי אומר ישר בלי להוסיף עוד דבר שזה אייפל65. עוד טראק שעדיין לא נקלט שאינפקטד ודובדב עשו... מה שכן, זה יצליח ב-MTV בטירוף LOL. אם נעזוב את זה שזה לא קשור למה שאינפקטד עשו עד היום, זה קטע טוב ומגניב, אבל רק בגלל שזה אינפקטד זה רע.. ברצינות.

Special Place - פה כבר אני מבין שכנראה אינפקטד השתנו לתמיד ולא נוכל לעשות כלום... זהו.. אינפקטד הישנים הלכו ולא נותר מה לעשות. עוד אחד מהקטעים האלה שבא לך לשבור את המחשב ולהבין מה נהיה עם הצמד הזה. ווקאל מעצבן ביותר בתוך הטראק.

In front of me - קטע שמאוד מזכיר את ה-Dirt Bag של בראד סאקס שפסייקראפט עשו לו רמיקס. קטע שקט כזה.. ווקאל טוב לדעתי. קטע עם BPM נמוך (אל תשאלו כמה.. אני לא מבין בזה). בקיצור ולעניין: קטע חמוד. סאונד משובח מתמיד.

Eat It Raw - פעם ראשונה ששמעתי את הקטע הזה.. כל הזמן אמרו לי תשמע תשמע זה קטע טוב. ולכן גם באתי בגישה טובה.. לא יצא לי אפילו לשמוע את הסימפל.
    ואני אגיד לכם ת'אמת - סוף סוף עוד נקודת אור קטנה באלבום הזה ועוד איזה חלון של אינפקטד הטובים והישנים שעוד לא סגרו. אז לפחות עד האלבום הבא שאני דיי בטוח שיהיה כולו בסגנון שכבר לא קשור לכלום, יש לכם את הקטע הזה (ואת וישס דילישס כמובן) להתענג עליו. כבר הזכרתי את הסאונד המ-ע-ו-ל-ה-?!

Change The Formality - קטע שדיי ממשיך את Eat It Raw. ת'אמת שכמעט ולא שמתי לב שהקטע הקודם נגמר וזה התחיל. בכל מקרה, גם פה דווקא הקטע ממשיך לזרום, וממשיך להיות טוב. אהבתי!

Before - הקטע שסוגר את האלבום. את האמת שהיו לי ציפיות. ב-Im the supervizor הקטע האחרון היה Streached שהיה הקטע הנורמלי ביותר של אינפקטד מהאלבום (עזבו את הרמיקס למיוס ברייקס שמדהים, אבל אני מדבר על הקטע המקורי) וציפיתי שהם יסגרו את האלבום גם הפעם עם קטע טוב.
    קטע אלקטרוני מגניב כזה.. משהו מגניב כזה.. לא טוב כמו סטרצ'ד.. זה בטוח.. אבל גם פה ארז ועמית דואגים לסגור את האלבום הדיי ממוצע הזה עם קטע מגניב.

תודה אסף!
    הוצאת כזה שטיות מהפה שלך עלק אינפקטד הישנים לא יחזרו אם ראית באלבום הזה לפחות 2-3 טראקים מהאלבומים הישנים שלהם זה אומר שהם פשוט משנים בשאר תסגנון .

3 אבל 3 שנים הם מדברים על כך שהם הולכים לשנות קטעים ולעשות דברים חדשיםם 3 שניםם אז מהה הקטע שכולם מופתעיםם כוסאמקקק :\ יאלה עד שאתם קולטיםם .

עמוד 1 מתוך 10 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,813 | הודעות: 8,173,400 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect