יש היום תוכנית ממש מעניינית בערוץ 2 על איך פורצים למחשב שלך בקלות....
קחו כתבה.......
http://www.keshet-tv.com/programItem...4&groupID=3695
יש היום תוכנית ממש מעניינית בערוץ 2 על איך פורצים למחשב שלך בקלות....
קחו כתבה.......
http://www.keshet-tv.com/programItem...4&groupID=3695
|
|
נראה מעניין,אבל מראים שם על תוכנות הגנה נגד פריצה לא על הפורצים עצמם ושיטות העבודה שלהם
חחח![]()
עוד תוכנים שתפחיד את כל הישראלים שלא מבינים כלום
נערך לאחרונה על ידי SlickK; 15-03-2007 בשעה 21:25.
slickskter@gmail.com
סתם תוכנית מחורבת בסוף אולי יראו על סקריפט קיד כאלה שפשוט לוקחים תוכנה ועושה סריקה מסכנה ונכנסים למחשב.
הם לא יראו על איך באמת מגלים את החורים ואיך מנצלים אותם.
יאלה התחיל
Keep the blue side up.i
חחח אני מקווה שאמא שלי לא ראתה את זה ..XD
כי היו שם דברים שאיכשהו שגם אני קשור לשם
ואם אמא שלי ראתה את זה, רק בגללם הם יתחילו לחשוד, ואמא שלי שלא מבינה כלום במחשבים עכשיו בטח קוראת את ההודעה הזאת, וגם תבדוק לי את ההסטוריה ... מעפנים כאלהה ..
.
תוככנית ממש נחמדה
הרוב ידעתי אבל טוב לדעת עוד משו
ותודה...
תוכנית גרועה ושטחית ביותר, אסכם בנקודות:
א. לא התחילו מהצגת מושגים בסיסיים וזה יגרום לבלבול אצל אנשים שצפו בתוכנית ולא מבינים ממש במחשבים ורשת.
ב. לא הציגו ממש איך להתגונן מפני הפריצות למיניהן, רק אחד מהמומחים להגנת המידע אמר משהו כמו "להתשמש בתוכונת הגנה צד שלישי".
ג. הם הציגו את ביל גייטס כמי שכביכול המציא את המחשב "המכשיר שבזכותו הוא האדם הכי עשיר בעולם", הוא אמנם פיתח את מ"ע ההפעלה שכיום מותקנת על רוב המחשבים בעולם ומצליח כ"כ בגלל שהוא שולט במונופול וכל יצרני התוכנות מפתחים בעיקר לווינדוס.
ד. לדעתי התוכנית תיצור גם בהלה, הורים ואנשים מבוגרים יתחילו יותר מדי לחסום ולדאוג אבל לא ממש ידעו איך לעשות זאת בגלל שחוץ מהדבר הזה שחוסם אתרים ומשחקי פלאש לא פרטו יותר מדי על שאר האמצעים הזמינים כיום.
דעתי האישית: מהתוכנית אני יכול להסיק שההורה הישראלי מאפשר לילדו לגלוש יותר מדי, לדעתי בן 7 אמור להיחשף לאינטרנט ומהחשב אבל תחת בקרה ופיקוח של ההורים שימצאו לידו, לדעתי זה חוסר אחריות מצד ההורים להשאיר את הילד גולש ללא השגחה באינטרנט ובכלל לזמנים של שעתיים יותר גם בגלל הסכנה להיכנס לאתרים לא מתאימים וגם בגלל שילד בן 7 צריך לעשות דברים אחרים (לשחק עם חברים או לבד, ללמוד, לצייר וכו...), למרות שחשיפה לטכנולוגיה לא תזיק כל עוד תעשה בהדרגה ובאופן מבוקר ולא סתם לתת לילד לשוטט במחרב עצום כמו האינטרנט.
אני שהייתי בן 7 ...אינטרנט נחשב לדבר עתידני .. :\
slickskter@gmail.com
תוכנית שכונה אז ההורים ישבו וילמדו לחסום לנו אתרים... חחחח ואנחנו נגיב פה בפורום או שנדע לבד ונוריד תחסימה זה לא יעזור.... כמה שהם חכמים הדור הצעיר חכם יותר (בקטעים האלה)!
ראיתם איזה בזיון בקושי 50 שוטרים במחלקת לפשיעות מחשב בארץ!!!!
תגידו אם מישו פרץ לי לממחשב ויש לי תאייפי שלו אני יכול להתלונן???
it was suck..
Keep the blue side up.i
מאיפה אני משיג את התוכנה לסינון אתרים?