אני בא לבצפר, לומד שעה אחת מדעי החיים, בא להיכנס לאנגלית ואומרים לי שיש שיעור חופשי. שעתיים חופשיות. אז אני ככה יוצא החוצה, קולט פתאום מלא ילדים מיב' עם בלוני מים מתחילים לפוצץ את כולם אני סתם מסתכל מהצד ככה.. אז אחרי זה החלטנו אני וחברים שלי ללכת לקנות בלוני מים מהמכולת בכפר ליד, כל שקית של 10 בלונים עלתה 3 שקל, אז למה לא, קנינו 6 חבילות :] חזרנו לבצפר, מילנו את כל הבלונים, שמנו את כולם בתוך פחים קטנים כאלו, התחלנו להתקרב ליב', ואז הגענו וקלטנו שהם בהרצאה בכלל. אז החלטנו לזרוק על י' בבאת אחת, ככה כולם רצים על י' מפציצים את כולם.. היה מצחיק טילייייים.. עד שהצ'וחים הבני זונות של י' התעצבנו אז התחילו לזרוק אבנים כמו מחבלים.. אבן פגעה לי ברגל, ולחבר שלי פגעה בראש הוא כמעט התעלף..
קיצר, אחרי זה כל היום תיכננו איך להפציץ אותם בבלוני מים ואז משם זה יתפתח למכות, ולבסוף החלטנו שעושים ברית(חחח ברית..) עם יב', הולכים ומפוצצים אותם במכות..
אז אני ועוד ארבעה ילדים הלכנו לשכבה להביא את הפח, וכשחזרנו איזה ילד אחד, הילד הכי טיפש בכל העולם, חשב שארבעתנו הולכים לזרוק על כל שכבת יב' בלוני מים, אז הוא לקח לנו את הפח ורוקן את הכל.. כולם חילקו לו כאפות על הראש חח.. איזה ילד מפגר..
קיצר מחר יש עוד פעם.. מקווה שהערסים יקבלו מכות..

ציטוט ההודעה