איש אחד נכנס לבנק עומד בראש השורה וצועק לפקידה תפתחי לי פה חשבון יא שרמוטה. הפקידה עונה אדוני איך אתה מדבר? עוד פעם אחת אתה קורא לי ככה אני קוראת למנהל. עונה האיש מה לא הבנת? תפתחי לי פה חשבון יא שרמוטה. הפקידה הולכת וחוזרת אחרי 5 דקות עם המנהל. שואל אותו המנהל מה לא בסדר? והוא עונה זכיתי בלוטו ואני רוצה לפתוח פה חשבון. עונה לו המנהל: והשרמוטה לא רוצה לפתוח לך?

* אופנוען רוכב בכביש החוף במהירות של 150 קמ"ש, פתאום הוא *
מבחין מולו בציפור קטנה.
הוא מנסה בכל כוחו לבלום כדי שלא לפגוע בה..... הוא מביט
בציפור הקטנה..... הציפור הקטנה מביטה בו, אך ללא הועיל ........
בום!
האופנוען רואה את הציפור הקטנה מתגלגלת שוב ושוב על האספלט,
עד שהיא נעצרת ללא תזוזה.
האופנוען חוזר על עקבותיו ומוצא את הציפור הקטנה שוכבת ללא
הכרה.
רחמיו נכמרים,הוא מרים אותה ולוקח אותה אל ביתו, קונה לה כלוב
יפה ומניח אותה בתוכו עם מעט מים וחתיכת לחם, בתקווה שהציפור
תתאושש.
למחרת,הציפור הקטנה אכן מתעוררת..... אך מוצאת את עצמה כלואה
בכלוב.
היא תופסת את ראשה בין כנפיה ואומרת לעצמה: "לעזאזל ! אני
בפנים!! כנראה הרגתי אותו

שלושה גברים עומדים ומשתינים בבית שימוש בבניין משרדים מפואר בחוות היי-טק ידועה. הראשון מסיים וניגש לכיור, רוחץ את ידיו ביסודיות, מוציא מטלית נייר אחת ומנגב אותן וזורק לפח, מוציא עוד מטלית נייר אחת וממשיך לנגב ולאחר מכן עוד אחת ועוד אחת עד שהוא משוכנע שידיו יבשות לחלוטין ואפילו מתחת לציפורניים. לתמיהת שני חבריו הוא אומר, "אצלנו במיקרוסופט מלמדים אותנו להיות מאוד מאוד יסודיים ולשמור על הניקיון!" השני מסיים וניגש לרחוץ את ידיו, הוא מוציא מטלית נייר אחת ומנגב את ידיו ביסודיות מרובה גם מתחת לציפורניים ומשתמש בכל ס"מ מרובע של המטלית עד שהוא מסיים וזורק אותה לפח. מסתכלים עליו חבריו ולתמיהתם הוא אומר, "אצלנו באינטל מלמדים אותנו לא רק להיות מאוד יסודיים ולשמור על הניקיון אלא גם יעילים וחסכניים עד כמה שאפשר!" שני חבריו מנידים ראשם בהתפעלות. השלישי מסיים להשתין ויוצא מחדר השירותים. למבטי הבוז של שני הקודמים הוא מגיב, "אצלנו בלינוקס מלמדים אותנו לא להשתין על הידיים..."

מתכנת קובול ותיק בחברת תוכנה גדולה פרש לגימלאות. במהלך השנים בנה רבות ממערכות התוכנה הענקיות של החברה. אחרי מספר שנים נתקלה החברה בבעיה באחד מן הפרוייקטים שלו, בתוכנה המורכבת ביותר. שום ניסיון ושום גורם לא הצליחו לפתור את הבעיה. פנו אל הגימלאי. ההוא ישב יום שלם, משרבט, נזכר ומחטט בנבכי המפלצת. בסוף היום הגיש למנהל הפרוייקט פתק: 7,960,652. זה מספר השורה עם הבאג. כעת התיקון ארך מס` שעות והמערכת חזרה לפעול כשורה.
הגימלאי שלח חשבון לחברה בגובה 10,000 דולר. אלו נבהלו ודרשו פרוט והסברים. התשובה היתה: דולר אחד - בגין נייר ועפרון, 9999 דולר - כדי לדעת איזה מספר לרשום...

שלושה מתכנתים נקלעו להפגזה בשדה הקרב. בלהט ההפצצה הבינו שאולי יפלו חלל, פתחו את המחשבים הניידים ושיגרו אי-מיילים עם בקשות לכתובות על המצבות שלהם.
הראשון אמר: הייתי רוצה שיכתבו עלי "הוא מת ומקלדתו בידו".
השני אמר: מאוד הייתי רוצה שיכתבו עלי "לא היו לו באגים עד יומו האחרון".
השלישי אמר: אני הייתי רוצה שיכתבו עלי פשוט "משה", אבל... בפונט אהרוני, בגודל 72, עם קו תחתון, בצבע אדום, נטוי ובולד..."