זה הדבר שלוחצים del בהתחלה זה ניכנס אליו... בקיצור במדריך של הפרמוט כותבים שאני צריך לגורם לbios לקרוא מהדיסק(זה הדיסק המקורי של ווינדוס)
בקיצור...איך?:40ee:
זה הדבר שלוחצים del בהתחלה זה ניכנס אליו... בקיצור במדריך של הפרמוט כותבים שאני צריך לגורם לbios לקרוא מהדיסק(זה הדיסק המקורי של ווינדוס)
בקיצור...איך?:40ee:
מי רוצה כבוד לא מבקש כבוד
חתימך נערכה מאחר ועברה על סעיף בחוקי החתימות.
ספוילר:
|
|
אתה נכנס שם בביוס תחפש לא זוכר בדיוק איך זה נקרא אבל אתה תראה
FIRST SEOND לא יודע משו כזה כאילו אתה תראה כבר את צריך לשים את שלושתם על CD זה לא מסובך פשוט תחפש ואתה תמצא :\
אני יודע אחי מצאתי כבר אבל איך אני גורם לו לקרוא ושיראה את מה שעל הדיסק ד"א זה המדריך שאני לומד ממנו
http://www.planetnana.co.il/yoyocomp/zczczc.html
ספוילר:
אתה צורב את האקספי ומגדיר CD בביוס ואז מכניס תדיסק מפעיל מחדש וזה יראה לך הודעה כזאת ואתה לוחץ אנטר והוא נכנס להתקנה..ואחרי זה שהוא מפעיל מחדש זה שוב יראה לך אבל על תלחץ אנטר
קיצר זה לא מסובך מה אתה צריך מדריך לפרמט חחח אני מגיל 8 מפרמט לבד מחשבים חופשי אני מציע תוריד מטורנט ליץ כל חודש יוצא אקספי SP2 + כל העדכונים עד החודש תוריד תצרוב ותתקין..Microsoft Windows XP Professional Retail SP2 Integrated February 2007-ETH0
הנה זה לדוגמא האקספי עם העדכונים עד חודש פברואר ..עוד כמה ימים ייצא של חודש מרץ
נערך לאחרונה על ידי Marlboro; 21-03-2007 בשעה 18:47.
לא :| בביוס אתה רק מגדיר שייקרא מה CD
ואז אתה שומר תהגדרות
ואז זה מפעיל מחדש..אז שהדיסק בפנים אתה מפעיל תמחשב ואז הוא יראה לך (בדיוק לפני התמונה שהוינדוס עולה)
לחץ על מקש כלשהו כדי לקרוא מהדיסק משו כזה בערך..ואז אתה לוחץ אנטר והוא נכנס להתקנה
נערך לאחרונה על ידי Marlboro; 21-03-2007 בשעה 21:06.
אוקיי אחי הצלחתי ועעכשיו בשלב שזה מאתר קבצים או מעתיק או מוחק חח אני לא יודע בידיוק מה הוא עושה...אז זה כותב שזה לא מוצתא כמה קבצים שהשם שלהם מתחיל בN
יש לך מושג מהל עשות?
ספוילר:
Nforce?
Nvidia ?
כול להיות הרבה אחי .
קיצר אתה לא יודע להתקין מערכת הפעלה ?
מסתבך ?
קרא לחבר או מישו שיעשה לך את זה .
גם חברים אין לך ?
תרכוש לעצמך ספק חבר =]
masho im ip ve config . masho nahon ?she ata batkane timhak et 2 ha mehizot ,ve az tase otam mehadash ve az tefermet et ze -.-