דרך למעלה
יש לו בכיס ניצחונות על שבעה אלופים עולמיים, JBL אומר שהוא העתיד של "סמאקדאון", ולמרות שהוא"היל" הקהל חולה עליו. קבלו את "קנדי..... קנדי".
אם היינו צריכים להמר על הכוכב הגדול הבא של WWE, היינו שמים את כול הקופה על קן קנדי. כבר אמרנו לא פעם בעבר שכדאי לשים עין על המתאבק הצעיר והמוכשר הזה, ועם הביצועים שהוא הפגין השנה בזירה. הוא רק מוכיח שצדקנו מההתחלה. בגיל 31, קנדי (קנת' אנדרסון בחיים האמיתיים) נראה כמו האדם הנכון להוביל את סמאקדאון, ואת ה-WWE בכלל, אל עבר תקופת השיא הבאה שלהם.
בזכות שילוב של מראה שקשה לשכוח, כישורי זירה טובים בעיקר- דמות מעצבנת וגדולה מהחיים, קנדי מזכיר לרבים ב-WWE את דה- רוק, הכוכב הגדול ביותר בסוף שנות התשעים. "אין ספק שהוא העתיד של סמאקדאון, אני חוזה לו דברים גדולים". מפרגן JBL, שפירשן את רוב הקרבות של קנדי ויודע על מה הוא מדבר.
חצי שנה בלבד אחרי שהוחתם על חוזה פיתוח מתאבקים צעירים על ידי ה-WWE, כבר עשה קנדי את הופעת הבכורה שלו כשניצח, איך לא, את פונאקי. למעריצים לקח זמן להבין מה הסיפור של הבחור המוזר שמציג את עצמו בכניסה לזירה, אבל ברגע שהם הבינו את הקטע, הוא התחיל להתקבל בקריאות עידוד שליוו אותו לכול מקום שהלך, מה שלא כול כך הסתדר עם הדמות שאותה הוא מגלם. "אני מציג דמות של מישהו רע, ובשלב מסוים קשה היה להתעלם מכך שהמעריצים נתפסו בקטע והתחילו לקבל אותי בתור פייס", הוא מספר. "וינס מקמהון פנה אליי ואמר לי להיות פחות מצחיק ויותר מרושע, אז בזמן האחרון הדמות נהייתה מחוספסת וקשה יותר", משתף קנדי בבעיה. אגב, באותה בעיה נתקל גם לפני שנים סטיב אוסטין, שנחשב על ידי קנדי כמתאבק שהשפיע עליו הכי הרבה וזה שבגללו החליט להיכנס לעולם ההיאבקות.
"קרב החלומות שלי יהיה להתמודד מול סטון קולד סטיב אוסטין", הוא מספר, אבל מאחר שסטיב פרש מהזירה וכנראה לא יחזור להתאבק יותר, כנראה שקן ייאלץ להסתפק בהתמודדות עם אוסטין אחר:כלב הטרייר שלו שנקרא על שם כוכב ההיאבקות הנערץ עליו.
למרות שהוא פעיל ב-WWE בסך הכול שנה וחצי, קנדי מחזיק במאזן ניצחונות מרשים והוא בעיקר מתפאר בניצחונות על לא פחות משבעה אלופים עולמיים, ביניהם שמות גדולים כמו: האנדרטייקר, כריס בנואה, באטיסטה, קיין וריי מיסטריו. מתאבק אגדי נוסף שאיתו זכה להיכנס לזירה היה אדי גאררו המנוח. קנדי היה המתאבק האחרון שנכנס לזירה עם אדי גאררו לפני מותו, והוא מגדיר את החוויה כ"כבוד חסר מזל".
אחרי סדרה מוצלחת של קרבות אליפות מול באטיסטה (בהם בשלב מסוים קיבל יותר קריאות עידוד מהקהל מאשר האלוף עצמו), נראה שהכוכב השחצן נמצא בדרכו הנכונה אל עבר התהילה המובטחת. הנהלת החברה לא מסתירה את חיבתה לבחור, וקנדי עצמו מספק הוכחה ברורה לאהבה הגדולה שרוכשים כלפיו: "כשהגעתי לכאן עדיין קראתי לעצמי מיסטר אנדרסון, אבל לא רציתי שיקשרו ביני לבין הדמות מסרטי ה"מטריקס". אז פניתי לפול היימן וביקשתי ממנו לחשוב בשבילי על שם זירה מקורי. הוא הציע לי את "קנדי", שזה השם האמצעי של וינס מקמהון, ואמר שאם וינס יסכים לתת לי להשתמש בשם הזה- זו הוכחה לכך שהוא אוהב אותי". למזלו הבוס הגדול אישר, ומאז קשה לחשוב על שם יותר מתאים לכוכב המיוחד הזה.
ברסלמניה הקרובה קנדי ייקח חלק בקרב ה" MONEY IN THE BANK" שהמנצח בו זוכה בחוזה לקרב האליפות, שאותו הוא יכול לממש מתי שבא לו עד הרסלמניה הבאה.
עם כול תשומת הלב שיש על הבחור הזה, לנו יש הרגשה שהשנה הקרובה הולכת להיות שלו, מה שאומר שלא תשכחו בקלות את השם "קנדי.... קנדי!".
זירת החדשות
1. מזל טוב לצמד המעופפים פול לונדון ובריאן קנדריק! מאז שזכו בתואר אלופי הזוגות של סמאקדאון במאי של השנה שעברה, החבר'ה סיפקו קרבות מטורפים בכול פעם שנכנסו לזירה וביססו את עצמם כאחד הצמדים הרציניים שיש בשטח כרגע. בסוף השבוע האחרון הם הפכו רשמית לצמד שמחזיק את החגורות הכי הרבה זמן ברציפות ב-20 השנים האחרונות! לונדון וקנדריק, שמחזיקים בתואר ממאי 2006, שברו את השיא של הצמד האגדי הבריטיש בולדוגז וכרגע לא נראה שמישהו יכול לעצור אותם.
2. ברוך שפטרנו: אחרי שהספיק להמאיס את עצמו לגמרי ולשעמם אותנו עם גימיק השמלה המשומש והלא מעניין שלו, ויטו עוזב את צוות סמאקדאון! הכוכב האיטלקי לבש את השמלה בזירה במהלך השנה האחרונה כחלק מגימיק לא ממש ברור (ובינינו, גם לא הכי מוצלח). מקורות מספרים שויטו הלך עד הסוף עם הרעיון ואפילו נצפה בכמה שדות תעופה ובתי מלון עם שמלה. עכשיו, אחרי ש-WWE הבינו שהעסק לא ממש עובד ובאמת לא מעניין אף אחד, הועבר ויטו לליגת הפיתוח DSW, הפך תוך לילה לאלוף וזנח את רעיון השמלה. JBL יכול להירגע סוף סוף.
3. הכוכב האכזרי ביותר ב-ECW, אנדרו "טסט" מרטין, שוחרר במפתיע מהחברה בשבוע שעבר. המתאבק הקנדי חזר ל-WWE אחרי הפסקה של שנתיים ומיד יועד לתפקיד "האיש הרע" של הצוות הטרי. אחרי סכסוך קצר עם טומי דרימר וקרב אליפות ברויאל ראמבל מול בובי לאשלי, הוחלט לשחרר את הבחור הגדול. ככל הנראה טסט עבר על חוקי תכנית הבריאות של החברה, ונחשד בשימוש בסטרואידים.
4. שמועות רציניות בחדרי ההלבשה טוענות שרוב ואן דאם הודיע לבוסים על כוונתו לעזוב את החברה כשיסתיים החוזה שלו. כבר סיפרנו לכם ש- ואן דאם ממש לא מבסוט ממעמדו ב-ECW ובכלל מהאופן שבו הליגה החדשה מתנהלת. לכן אל תתפלאו לראות את הכוכב האתלטי מפסיד הרבה קרבות בזמן הקרוב, כמו ההפסדים המכבישים שהוא כבר צבר להארדקור הולי בחודש האחרון. החוזה של ואן דאם צפוי להסתיים בחודשים הקרובים.
5. אנחנו עדיין בשוק: האחד והיחיד, פונאקי, זכה להופיע ב-PPV של סמאקדאון! הכוכב (אם אפשר לקרוא לו ככה) היפני הצליח להשתחל לאירוע NO WAY OUT לקרב על התואר במשקל קל, והובס על ידי גרגורי הלמס תוך 20 שניות. טוב, לפחות הוא ניסה.
שקול מילים
"תמיד צריך לספור את שון מייקלס. הוא יצוץ פתאום כמו חצ'קון בליל נשף הסיום" (פרשן רו, ג'רי לולר לא חוסך בדימויים מקוריים).
"אתם קוראים לזה מפחיד? ראיתי סרטים מפחידים יותר שכיכבו בהם החבובות!" (קינג בוקר, הורס מצחוק כהרגלו ולא חוסך בביקורת על הסרט האימה של קיין- SEE NO EVIL).
"אני מאוד גאה בה. היא תהיה הפאריס הילטון החדשה" (לינדה, אשתו של האלק הוגאן, צופה עתיד מזהיר לבתם, ברוק הוגאן).
"יש לו שרירים באזורי הגוף שבכלל לא קיימים אצל רוב האנשים" (שוב ג'רי לולר, הפעם מפרגן לבובי לאשלי כמו שרק הוא יכול).
קרדיט לרשישה אש"ך מהאשל 8 כפר סבא!!"נפלת קורבן" חח
תהנו!!:s852:
![]()
![]()
![]()
![]()

:s852:

ציטוט ההודעה