כל הזכויות שמורות לי..
פה אני יראה סקילים ויסביר מה הם עושים ומה כדאי לעלות..זה די ארוך ואני מקווה שזה לא יאבד לי שוב חח
http://eng.pristontale.com/Guide/Beg...acterInfo.aspx
טוב אלה הסקילים =] זו טבלה שמראים סקילים של כולם..
עכשיו אני יסביר על כל דמות
פייטר:תלמדו את כל הסקילים..ואז תמקססו את הסקיל הראשון,Melee Mastery..הוא הכי חשוב הוא מעלה התקפה פשוט של גרזנים...אחר כך תמקססו את הסקיל של המהירות של הגרזן[זה בעבודה האחרונה אם אני לא טועה]וסקיל שקוראים לו Bone Crusher או השני..
פייקמן:תלמדו את כל הסקילים,ואז תעלו לרמה 5 Tornado שזה אחלה סקיל,וChain Lance לרמה 7 כדי שלא יהיה Delay ואז ברמות הגבוהות יותר זה לא ממש משנה..אבל עדיף Shadow Master..חח רק כי תתלהו ממנו כי הוא ממש ממש יפה ואתם צריכים גם למקסס Critical Mastery..אחד החשובים
מכניקן:תלמדו את כל הסקילים,תמקססו Physical Absorption..זה מעלה אבסורב ואחר כך Metal Armor
ואז איזה מכה שבא לכם..ד"א יש זימון בסקיל האחרון ממש חזק תמקססו אותו אם אתם רוצים
ארצ'ר:אני ממש מצטער אבל אני לא מבין בארצ'ר..תנסו להבין מה צריך אבל לדעתי Shooting Mastery ואז אין לי מושג
עכשיו Morions
קוסם:תלמדו את כל הסקילים,ועכשיו אני יגיד לכם מה לעשות אבל זה לפי מה שאני חושב..Agony תעלו לרמה 5[ממיר חיים לאנרגיה] Menatl Mastery תמקססו,Energy Shield לרמה 5 בערך,Diastrophism[שזה הסקיל הכי שימושי לקוסם]תעלו לרמה 3..כי יותר מזה כבר יהיה דילאי ענקי..Spirit Elemental מקס..כי זה מעלה התקפה ואחר כך Meteorite ןFlame..מה שבא לכם
כוהנת:Meditation הכי חשוב לעשות מקס מכיוון שלכוהנת יש בעיה של MP..אחר כך Virtual Life ו Devine Lightning..ממש חשובים..וזהו ואז מה שבא לכם
אביר:Brandish לרמה 5..זה תוקף המוני,Sword Mastery מקס..ואז Grand Cross תעשו בערך רמה 5 כדי שלא יהיה דילאי,אה וDevine Shield ממש טוב..על כל התקפה של Undead אתם מקבלים HP..ואז תהיו ממש טאנקרים..אחר כך מה שבא לכם אבל אני ממליץ את הסקיל האחרון Devine Piercing..הסקיל שהכי אהבתי במשחק הזה
אטלנטה:אני גם לא ממש מבין באטלנטה אבל לדעתי Throwing Mastery מקס, ואז Hall of Valhala..זה כאילו Buff..
זהו זה המדריך שלי..תהנו!!

ספוילר: