כל האלה שרוצים למוות להתאבד שלא טוב להם בחיים והם חושבים שכל כך רע להם תכנסו ללינק הזה ותראו את הכל http://www.youtube.com/watch?v=5A9OZ...related&search
כל האלה שרוצים למוות להתאבד שלא טוב להם בחיים והם חושבים שכל כך רע להם תכנסו ללינק הזה ותראו את הכל http://www.youtube.com/watch?v=5A9OZ...related&search
|
|
נוגע..
פששש...
ראיתי את זה ניראה לי...
למרות שמרטין גריי עבר כאלה טרגדיות... עדין רצה לחיות...
מדהים... כמה בן אדם יכול לסבול...
|
|
In this time are we loving"|
Or do we sit here wondering
Why this world isn’t turning round
"It’s now or never
|
תומר
ואי.. ראיתי את זה..
תודה
וכל פעם מחדש שאני רואה את זה, זה עושה לי צמרמורת מטורפת..
החיים זו מתנה.
אל תקחו לעצמכם אותה.
חיים פעם אחת, אז מה אם יש קצת סבל?
אל תתיאשו, הכל יהיה בסדר, זה רק עניין של זמן.
נערך לאחרונה על ידי Beauty_Angel; 23-03-2007 בשעה 18:27.
הבן אדם הזה על טבעי... אני לא יודע אחרי שפעמיים איבד את המשפחה החליט להמשיך לחיות,אבל תשים לב שהוא ניסה להתאבד,כלומר הוא הבין שמשהו פגום. הייתה לו המחלוקת אם להתאבד או לא,ברגע האחרון הוא התחרט(הוא כבר כיוון לעצמו את האקדח לפנים ואז פגע במנורה). לא בטוח בכלל שהוא בחר בחיים מתוך רצון,יכול להיות שהוא פחד מהמוות או משהו. בכל מקרה,לא מדובר על האדם הזה ספציפית,אני בספק אם כשאתה מאבד פעמיים משפחה שלך אתה תרצה להמשיך לחיות,אלא תראה הכל כשחור,כעולם חרא,ותשים כדור בעצמך(ברוב המקרים,כמובן שמרטין היה מקרה חריג)
מרטין גרי הוא אדם מיוחד אבל כמוהו יש הרבה סיפורים, אני מתכוון לניצולי שואה
שכל ילד שפותח פה נושא "השאירו אותי כיתה וחברה שלי זרקה אותי מחר אני מתאבד" שיגיד תודה שהחיים שלו כל כך יפים ויפסיק לבכות
אממ כל אלו שרושמים אני מתאבד בגלל שהשאירו אותי כיתה ובגלל החברה לא מתאבדים בסוף הם רושמים את זה כתוצאה ממשבר רגעי,לא משבר קליני שימוטט אותם. אלו שבאמת רוצים להתאבד לא יכריזו על זה בפומבי,יחשבו כל יום אם זה באמת מה שהם רוצים(זאת לא החלטה שאתה יכול לבשנייה להחליט),ובטח שלא בגלל שטות תבוא ההתאבדות
ה=כ=ל אבל הכל זה עניין של זמן.
הזמן הוא התרופה הכי טובה, אבל בנוסף גם לתרופה הזו קיימת ההרגשה של הבנאדם,
כמה הוא רוצה ויכול לצאת מה"בוץ" שהוא נכנס אליו, או שפשוט נכנס לו לחיים..
יש תקופות קשות.. ויש תקופות קלות וכייפיות..
לאבד משפחה זה ממש קשה, אבל עדיין אפשר להמשיך לחיות , הכל תלוי ברצון של הבנאדם.
אם אין רצון להמשיך הלאה. אז גם הזמן לא יעזור..
אבל אני מאמינה שבסופו של דבר, יורד לאנשים האסימון . גם אם עובר המון זמן אחרי מה שקורה.
מרטין גריי הוא אולי "על טבעי" כמו שאמרת.. אבל יש עוד מספיק כמוהו, קח לדוגמא את הניצולי שואה.
אתה יודע מה זה שנאת עם?! שנאת גזע? זה יותר גרוע מזה שחברה עזבה אותך או שאין לך כסף או שאין לי מושג מה. זה מטורף.. זה בלתי נתפס.
והכי גרוע שאין מה לעשות בנוגע לזה.. המצב נשאר כמו שהוא..
כי אנשים הולכים לפי נורמה, ולפי החוק..
כולם שנאו את היהודים.
אז להפסיק לחיות בגלל זה? לא! להלחם על הזכויות שמגיעות ! כי כולם בני אדם בסופו של דבר.
והחיים היא המתנה הכיייי טובה שכל אחד מאיתנו קיבל!
זה מראה לי ת'הופעה של נאור ציון בקישור סעמק מזה
לא משנה :] ראיתי וכן שמעתי על הסיפור הזה בנאדם מדהים ומאוד חזק
נערך לאחרונה על ידי Asaf; 23-03-2007 בשעה 22:19.
אני יודע שאני לא מספיק חזק כדי לאבד חס וחלילה, חס ושלום, טפו טפו טפו, את המשפחה שלי.
אני אשבר ואפול לתהום שאני לא אוכל לצאת ממנה.
אני לא חושב שאפשר להתגבר על הכל.
Kא הייתי נשיאר במקומו
באמת
-חתימתך עברה את החוקים-