כמה שוהה SCROLL FOR GLOVES FOR ATT 60%ֵ?בווינדיה ואני עוד מעט מפרסם את השחקן הוא כבר רמה 40 =]
7-6 מיל לא
6-7 מיל לא
אליאור יואכל את הכובע =] כן, משהו כמו שש-שבע מיל.. ותקנה את הDT מישי..
נכתב במקור על ידי H.I.M אליאור יואכל את הכובע =] כן, משהו כמו שש-שבע מיל.. ותקנה את הDT מישי.. למה שאני יאכל את הכובע???
נכתב במקור על ידי H.I.M אליאור יואכל את הכובע =] כן, משהו כמו שש-שבע מיל.. ותקנה את הDT מישי.. לא יכול קניתי כפפות 6 התקפה שאני יסים את כל הקווסטים לרמה 40 אני אולי יקנה ממנו
נכתב במקור על ידי Unsoul לא יכול קניתי כפפות 6 התקפה שאני יסים את כל הקווסטים לרמה 40 אני אולי יקנה ממנו הם כבר מכרו...=\ ומה קינתה 6 התקפה הייתה משקיע עוד קצת הייתה קונה 7.... לי יש 8...=P
נכתב במקור על ידי BaBy KinG הם כבר מכרו...=\ ומה קינתה 6 התקפה הייתה משקיע עוד קצת הייתה קונה 7.... לי יש 8...=P שטויות זה עדיין לא משפיע כל כך ואני חוסך ל 7 דקס SS ול8 ATT וזה יהיה לי עד רמה 50 למרות שזה מלא כסף
ניראה לי 7 או 6
צבא עושים באהבה, או לא עושים בכלל. נכתב במקור על ידי Aviv.E האם יש קונספירציה בפורום משוב שבו "אתם" [ מי שעונה שם הרוב ] החלטתם לענות את המשתמשים בכך שתעלו את הצפיות ולא תענו .. ?
נכתב במקור על ידי BaBy KinG למה שאני יאכל את הכובע??? עזוב לא משנה.. ורק שתדע שביחד הם עולים יותר מחמישים מיל..אז לא נראה לי שתשיג עד רמה 50 אבל בהצלחה..
נכתב במקור על ידי H.I.M עזוב לא משנה.. ורק שתדע שביחד הם עולים יותר מחמישים מיל..אז לא נראה לי שתשיג עד רמה 50 אבל בהצלחה.. זהו????????????. חשבתי איזה 80-100M
נכתב במקור על ידי Unsoul זהו????????????. חשבתי איזה 80-100M חח לא הגזמתה 100-80 מיל חח
נכתב במקור על ידי Unsoul זהו????????????. חשבתי איזה 80-100M לא יודע כמה עולה SS אבל אני יודע שהגלוב עולה בסביבות 30M.. עעללק זהו נראה לך שבעשר רמות אתה משיג מאה מיל?
חוקי הפורום