הבעיה שלי היא כזאת:
אני גר עכשיו בחו"ל למשך 3 חודשים וקנו לי מחשב...
והחנות הזאת מאפשרת להחזיר את המחשב לאחר 6 חודשים + החזר כספי מלא!
אז חשבתי למה לא?! וקניתי...
עכשיו המחשב הגיע עם וינדוס ויסטה...
ויש תוכנה שאולי אתם מקירים CINEMA 4D שאיתה עבדתי די הרבה זמן, אבל בויסטה כל צורה שאני מצייר היא ניתקעת...
וזה פעם ראשונה שקורא לי דבר כזה...
אז חשבתי ונזכרתי שעל ויסטה יש הרבה שמועות רעות!
ואני בערך בטוח שהתוכנה שלי לא עובדת טוב בגלל הויסטה...
אז אני רוצה לשנות ל-XP ואז אחרי 3 חודשים להחזיר את המחשב לחנות שיש בו וינדוס ויסטה כמו שהיה בהתחלה...
עם תוכלו להשקיע כמה דקות ולרשום לי איך בדיוק לעשות הכל כדי שלא יצא מצב שאני המחק הכל...
כמו שאמרתי קודם,
יש לי עכשיו ויסטה ויש לי דיסק (עם ההתקנה של XP) ביד!
אני לא יודע מה לעשות עכשיו..
העם ישנה אפשרות כלשהי להתאים את התוכנות שפעלו לי ב-XP (במחשב אחר) להפעיל אותם באותה צורה גם בויסטה? כלומר שהם יעבדו בלי באגים ותקלות...
עם תגידו לי לעשות את ה-UPDATEים האלו, אז כבר עשיתי את כולם ושום דבר לא עזר!
ובכלל למה פתחתי את הסיפור הזה:
אני עובד (או יותר נכון לעכשיו - עבדתי) בתוכנה שנקראת cinema 4d ואז שקנו לי מחשב חדש (בטעות מחקתי את קובץ ההתקנה של התוכנה במחשב הישן שלי) התחלתי לחפש את התוכנה להורדה ומצאתי... שהורדתי את התוכנה היו שם שני חלקים (שדבר כזה פעם ראשונה ראיתי) אחד של התוכנה עצמה והחלק השני של המודלים (כלומר, האובייקטים שאני יכול לצייר) אז התקנתי את התוכנה ואת החלק השני (המודלים) והכנסתי סיראלים כרגיל... התוכנה עובדת...
אבל שאני לוחץ על לצייר מרובע (לדוגמא) ואז אני מסובב את המרובע (יש אופציות כאלו בתוכנה לראות מכל הזויות) אז התוכנה פשוט נתקעת... לאחר 10 שניות בערך המסך נכבה ונדלק והתוכנה תקוע... ואז מה שנותר לעשות זה לחבת את התוכנה כי בתוכנה (איפה שאני רואה את האווביקטים) הכל שחור...
וגם נתקלתי עם בעיה בהעברת קבצים מהמחשב ל-MP4 (ולהפך)
וגם הנורטון הזה משגע אותי! כל שניה משהו מפריע לו...
בקיצור המון בעיות בסגנון..
אז זאת הסיבה העיקרית למה אני רוצה לעבור ל-XP...
נ.ב. יש לי מחשב באנגלית ככה שאני צריך שתרשמו לי כל מיני דברים באנגלית, כלומר, במקום "הגדרות" אז תרשמו SETTING (למרות שאת זה אני יודע אבל יש כאלו שאני לא ממש יודע...)
תודה רבה על כל עזרה!

ציטוט ההודעה