קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. לעוד אנשים פה קשה להירדם?
    על ידי Gigi Buffon בפורום דיבורים
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 20-01-2015, 01:28
  2. תגובות: 58
    הודעה אחרונה: 05-10-2008, 00:40
  3. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 16:16
  4. תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 18:12
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

החיים...... קשה קשה

גלוש
    אורח

ברירת מחדל החיים...... קשה קשה

החיים בגדול לא משהו..........

טוב אז ככה בגדול החיים לא משהו .....ואין סיבה זאת פשוט הרגשה רעה, שלא עוזבת אותך וממררת לך את החיים .כל דבר משמח הופך למשהו עצוב,לא בא לי לעשות כלום לא להיפגש עם חברות רק לשבת לראות טלוויזיה ,לבכות. אתה בעצם שואל את עצמך למה אני צריך את כל זה?! נסגור תבסטא.. מה הטעם לחיים כאלה עצובים שאתה פשוט יושב ורע לך אתה מחפש תסיבה לעצב הזה ...
    ואין...שזה עוד יותר מעציב ולאט לאט אתה הולך אחורה נעשה יותר ויותר אדיש...
    ויותר שוקל להתאבד...המועקה שבלב שלך מתגברת ועובר זמן חודש חודשים וכלום אותו דבר...
    אפילו ההורים יתיאשו ממני אני התיאשתי מעצמי..
    נערך לאחרונה על ידי גלוש; 09-04-2007 בשעה 01:04.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי גלוש צפיה בהודעה
    החיים בגדול לא משהו..........

טוב אז ככה בגדול החיים לא משהו .....ואין סיבה זאת פשוט הרגשה רעה, שלא עוזבת אותך וממררת לך את החיים .כל דבר משמח הופך למשהו עצוב,לא בא לי לעשות כלום לא להיפגש עם חברות רק לשבת לראות טלוויזיה ,לבכות. אתה בעצם שואל את עצמך למה אני צריך את כל זה?! נסגור תבסטא.. מה הטעם לחיים כאלה עצובים שאתה פשוט יושב ורע לך אתה מחפש תסיבה לעצב הזה ...
    ואין...שזה עוד יותר מעציב ולאט לאט אתה הולך אחורה נעשה יותר ויותר אדיש...
    ויותר שוקל להתאבד...המועקה שבלב שלך מתגברת ועובר זמן חודש חודשים וכלום אותו דבר...
    אפילו ההורים יתיאשו ממני אני התיאשתי מעצמי..
    וואי כמה שאני מתחבר איתך..
    הייתה לי תקופה שהייתי ככה, בדיוק כמוך, עצוב, לא היתה סיבה מיוחדת, בדיוק מה שאת מרגישה(נראלי)
    אבל בסוף הבנתי שזה רק בראש שלי, חזרתי לבילויים, ליציאות, בנות, אלכוהול בימי שישי (חעח) במבה עם קולה, (סתם)
    קיצר הבנתי שזה בראש שלי ושאני עצוב מכלום, שאני מבזבז את החיים שלי בלהיות עצוב, זאת הייתה ממש תקופה ארוכה, אבל התגברתי על זה, הכרתי מישהי ממש חמודה, שהייתה חברה שלי עד לא מזמן, וזה גם דיי עזר..
    בקיצר התגברתי על זה, זה שטויות תאמיני לי..
    קחי עצה ממני:
    תמצאי עיסוק, שתמיד יהיה לך מה לעשות, כדי שלא תצטרכי לחשוב על החיים, תרבי להיות עם חברות, בבית ספר תזמיני אליך תמיד חברה, שתמיד תהיי עסוקה במשהו אחר חוץ מלחשוב, זה לא טוב לחשוב.

אגב, להתאבד גם בתקופה הכי רעה שיכולה להיות לי, זה פשוט לא יקרה.

נ.ב
    הידעת?
    יש תרופות לטיפול בדיכאון ושיפור המצב רוח.
    אבל עליך לעבוד על עצמך חזק, לצאת מהמיטה, לצאת לספורט, לעודד חומרים אנדורפיניים טבעיים שישפיעו יפה על העלאת המוראל ועל התיפקוד המוחי. (WTF?)

משהו שמצאתי באינטרנט:
    עזרה עצמית - כיצד להתמודד עם הדיכאון על בסיס יומיומי

לכל אחד מאיתנו יש שיטות לעבור זמנים קשים. הרשימה הבאה מכילה רעיונות אפשריים להתמודדות עם דיכאון. ניתן לנסות אותם עד מציאת הפעילות שעוזרת לך אישית.
    חלק מהרשימה כוללת פריטים חופפים. לא חשוב. קרא הכל ונסה לבחור לפחות פריט או שניים שמתאימים לך עכשיו.
    · כתיבה –כתיבה של יומן עוזרת למנוע מהאומללות להקיף אותנו במעגלים.
    · האזנה לשירים בעלי משמעות חיובית עבורך.
    · קריאה – גש לספריה ובחר ספר שרצית לקרוא זמן רב. כדאי אולי לבחור ספרים שעוסקים במחלת הדיכאון, למשל ביוגרפיות על אנשים שסבלו מדיכאון והצליחו בחיים למרות זאת.
    · שינה – גם כשאתם עסוקים אל תשכחו לפנות זמן לשינה. שימו לב אם מה שעשיתם לפני השינה השפיע על האופן בה ישנתם.
    · אם אתה חושש שאתה עלול להזיק לעצמך, אל תישאר לבד. חפש מישהו שיהיה איתך, ואם זה לא מתאפשר, שוחח עם מישהו בטלפון. אם אין לך מישהו שאתה יכול לדבר איתו, התקשר ל"קו חם" (ער"ן לדוגמא), גם אם נדמה לך שהמצב שלך אינו כה חמור.
    · חבק מישהו או שמישהו יחבק אותך.
    · אל תישכח לאכול. שים לב אם אכילת מזונות מסוימים (למשל, סוכר וקפה) משפיעה על הדרך בה אתה מרגיש.
    · הכן לעצמך ארוחת ערב מפוארת, והזמן אליה מישהו.
    · עשה אמבטיית קצף.
    · עבוד עם המחשב, גלוש באינטרנט.
    · צפה בסרט מצחיק בוידיאו.
    · צא להליכות ארוכות ברגל.
    · רקוד. לבדך בבית או עם חבר.
    · אכול בתבונה. נסה לשלב בין מאכלים שאתה אוהב אך הקפד לשלב מזון בריא.
    · שחק עם ילדים.
    · קנה לעצמך מתנה.
    · צלצל לחבר.
    · קרא בדיחות באינטרנט.
    · עשה משהו נחמד בצורה יוצאת דופן עבור מישהו.
    · עשה משהו נחמד בצורה יוצאת דופן עבורך.
    · צא החוצה והתבונן בשמיים.
    · עשה פעילות גופנית כלשהי, אבל אל תתייחס אליה כל כך ברצינות.
    · צא לעבוד בגינה או שתול פרחים חדשים בעדנית החלון.
    · שיר שירים. אם אתה חושש מתגובת השכנים, צא לנסיעה ושיר עם הרדיו בקול רם. יש משהו מרגיע בשירת שירים ישנים ואהובים.
    · בחר משימה אחת קלה, למשל טאטוא הרצפה, ועשה אותה.
    · אם אתה מסוגל לעשות תרגילי הרפיה ומדיטציה זה פתרון מצוין. אבל, אם אתה בדיכאון ושפוף, לא תצליח לעשות מדיטציה. תוכל במקום זאת לבחור קטע קריאה מרגיע ולקרוא אותו לעצמך בקול רם.
    · אסוף פרחים והתבונן בהם.
    · בחר משימה קטנה וספציפית שאתה יודע שתהיה מסוגל לממש. זה יעזור לך להרגיש שהגשמת משהו במקום להתעסק ברעיונות מופשטים על שינוי. למשל, אמור שלום לאדם זר אם אתה מנסה להיות חברותי יותר. או נקה חלק מהבית אם אתה מנסה להתארגן ולהיות בסביבה מסודרת יותר.
    · אמץ חתול או כלב. דאגה לחית מחמד עשויה להפעיל אותך וגם לספק לך חברה ואהבה.
    · אם אתה חרד מפני משהו שאתה מנסה להתעלם ממנו, חפש תמיכה שתאפשר לך להתמודד איתו.
    · קום. דיכאונות רבים מאופיינים ברגשות אשם עצומים. דברים רבים שדיכאוניים רוצים לעשות בגלל המחלה שלהם (להישאר במיטה ולא לצאת), הביאו להתדרדרות בדיכאון ולתחושת שקיעה של האדם המדוכא. לכן, אם ישנת שש או שבע שעות, נסה לצאת מהמיטה ברגע שהתעוררת ולהתחיל את היום.
    · נקה את הבית. כשהדיכאון מתגבר קשה לעתים לבצע פעילות מחשבתית מורכבת, אבל קל יותר לעשות פעילות פיזית פשוטה.
    · פעילות התנדבותית באופן קבוע, עוזרת לגרש את השדים... היא עוזרת להזיז את המיקוד ממך ולהעביר אותו לאנשים שסובלים אולי מבעיות קשות יותר ממך.
    · באופן כללי, חשוב לנסות ולהבין האם משהו שאתה פשוט לא מצליח לעשות, הוא משהו שאתה לא מצליח לעשות משום שאתה בדיכאון (לכתוב תוכנת מחשב או להיות מקסים בבליינד דייט), או שמדובר במשהו שאתה כן מסוגל לעשות, אבל חושש שהוא יהיה סיוט עבורך (לנקות את הבית, לצאת מהמיטה, לטייל עם חבר). אם מדובר במשהו שאתה יכול לעשות, נסה לעשותו בכל זאת. לא בטוח שתצליח, אבל אם תצליח, תרגיש נפלא ותוכל לומר לעצמך "הרגשתי רע, אבל תראו איך הצלחתי!". הטכניקה הנ"ל טובה במיוחד עבור פעילויות פיזיות (ניקיון, בישול וכו') ואת הפעילויות המנטאליות כדאי לדחות אחרי שהדיכאון ישכך.
    · אל תציב לעצמך מטרות קשות מדי ואל תיקח על עצמך תחומי אחריות רבים מדי.
    · נסה לשבור משימות גדולות לכמה משימות קטנות יותר. קבע סדרי עדיפויות ונסה לעשות מה שאתה יכול, כמו שאתה יכול.
    · אל תצפה מעצמך ליותר מדי. ציפיות בלתי מציאותיות רק תגברנה את תחושת הכישלון כשלא תצליח לממש אותן. פרפקציוניזם מחריף את הדיכאון.
    · נסה להיות בחברת אנשים אחרים. הדבר עדיף מאשר להיות לבד.
    · השתתף בפעילויות שעשויות להסב לך הנאה – התעמלות הדרגתית, צפייה בסרטים, משחק כדורסל או השתתפות בפעילות דתית או חברתית כלשהי. אל תתאמץ יתר על המידה ואל תתאכזב אם הרגשתך לא תשתפר מייד. השיפור לוקח זמן.
    · בזמן שאתה בדיכאון אל תקבל החלטות מהותיות כמו לעזוב את מקום עבודתך או להתחתן/להיפרד. החשיבה השלילית שמלווה את הדיכאון עלולה להוביל אותך לקבלת החלטות שגויות לחלוטין. אם קבלת ההחלטה הכרחית, נסה להסביר שתחליט מייד לכשהדיכאון יעבור. כשאתה בדיכאון, אתה לא רואה את עצמך, את העולם או את העתיד בצורה אובייקטיבית.
    · גם אם אנשים אומרים לך "לצאת מהדיכאון", זה בלתי אפשרי. ההחלמה מהדיכאון דורשת טיפול בתרופות אנטי דיכאוניות ו/או פסיכותרפיה. אתה לא יכול פשוט להוציא את עצמך מהמחלה, ולומר לדיכאוני לעשות זאת, זה כמו לומר למישהו עם תת פעילות בבלוטת התריס, להוציא את עצמו מהמחלה.
    · זכור – הדיכאון גורם למחשבות שליליות כלפי עצמך, העולם, האנשים בחייך והעתיד. יש לזכור כי המחשבות השליליות אינן דרך רציונאלית לחשוב על דברים, זה כאילו אתה בוחן את העולם תחת מעטה של שליליות. המחשבות השליליות הן חלק מהדיכאון והן תיעלמנה כאשר הדיכאון יתחיל להגיב לטיפול. אם ההשקפה השלילית וחסרת התקווה שלך מביאה אותך לשקול התאבדות, גש לרופא ובקש עזרה. התאבדות היא מעשה בלתי הפיך שנובע מהמחשבות חסרות התקווה והבלתי מציאותיות.
    · נסה לזכור כי ההרגשה שכלום לא יוכל לשפר את המצב הדיכאוני, היא חלק מהמחלה עצמה. הדברים אינם כה חסרי תקווה כפי שנדמה לך.
    · אם אתה תחת טיפול תרופתי – קח את התרופות על פי המרשם. התייעץ עם הרופא לפני נטילת התרופות לגבי תופעות הלוואי האפשריות ומה לעשות במקרה והן מופיעות. אל תפסיק ליטול את התרופות ואל תשנה את המינון מבלי להתייעץ עם הרופא.
    · קרא חומר על דיכאון ונסה לקבל אינפורמציה על המחלה שלך.
    · שוחח עם הרופא שלך אם נדמה לך שיש לך תופעות לוואי לא רצויות כתוצאה מהתרופות.
    · ספר לרופא/מטפל כל מה שעשוי להיות רלוונטי לטיפול.
    · לא כדאי לפספס פגישות עם הפסיכולוג או הרופא, מכיוון ש"אתה לא מרגיש טוב".
    · אל תנסה לעשות הכול בעת ובעונה אחת. טפל בכל משבר בעיתו.
    · אם אתה מנסה לזכור מספר דברים, כדאי לרשום אותם. טפל בכל משימה בנפרד. ניתן להכין רשימה קצרה של משימות שיש לבצע עכשיו, ורשימה ארוכה יותר של משימות שניתן לבצע מאוחר יותר. אחרי כתיבת הרשימה הארוכה, נסה לשכוח ממנה לבינתיים.
    · אם הכנת רשימת מטלות שיש לבצע, הכן תמיד גם רשימה של מטלות שכבר השלמת, והחמא לעצמך על מה שכבר עשית. אל תמחק את הרשימה של הדברים שכבר עשית מהרשימה המקורית, כדי שלא תראה רק משימות שטרם בוצעו. עדיף להעביר קו על מה שבוצע.
    · שתיית אלכוהול גורמת בדרך כלל להחמרת הדיכאון. חלק מהתרופות מכילות אלכוהול, ולכן מומלץ לקרוא את התווית לפני נטילתן. טיפול תרופתי עשוי לשנות את הדרך בה אלכוהול משפיע על הגוף.
    · עשה כל יום שני דברים. בתקופות קשות, כשאתה לא רוצה לעשות כלום, עשה רק שני דברים. בהתחשב במצבך הגופני והרגשי, שני הדברים יכולים להיות להתקלח ולעשות שיחת טלפון, או כתיבת מכתב וסיוד החדר.

אנא קראי על כך עוד כאן-
    http://www.psychologia.co.il/depres1.htm
    http://www.sahar.org.il/heb-articles-depression.asp

שאלות ותשובות:
    http://www.infomed.co.il/qIdx/cat_1_7_2.asp
    נערך לאחרונה על ידי Dr.Nargila; 09-04-2007 בשעה 04:54.

משתמש כבוד האוואטר של Alonh
    שם פרטי
    אלונח
    לייקים
    1
    נקודות
    8,094
    משפט מחץ
    Winners always want the ball when the game is on the line

את סתם עושה מזה סיפור
    לכל אחד יש תקופות קשות/מדכאות
    זה ההורמונים של גיל ההתבגרות או משהו אנאערף
    תמצאי דברים שמשמחים אותך
    תמשיכי להתמודד עם הבעיות
    להגיד סתם קשה זה ממש לא חוכמה ואת זה כל אחד יכול

God loves to tease

"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."

מזדהה.
    אני פשוט עצובה, בלי שום סיבה?
    כשלא לבד מדחיקים דברים.. לא מוציאים.. פשוט מתפרץ.
    דברי איתי באיסי, 6359003.

.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple

נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל

או לפחות את עורו-

מפאת חוסר ביקוש,
    והכל מתפרק עלינו.

משתמש ותיק האוואטר של Graf.E.T
    שם פרטי
    צ'וצ'י
    לייקים
    1
    נקודות
    522
    משפט מחץ
    לא קל להיות צנוע כשאתה הטוב ביותר :)

גמלי לפעמים יש ימים שהכל נראה שחור, חסר טעם וסיבה. אך אני אומרת לעצמי שזה סתם עוד יום לא מדהים ושביום הבא יהיה יותר טוב.
    מנסים להשאר אופטימיים. התאבדות זאת בריחה ממש לא מועילה.

מה אתם מזיינים תמוח במיוחד אתה Dr.Nargila.. וואה וואה איזה חפירה הבאת באמא שלך אחי..

משפט אחד יש לי להגיד לך "אלה החיים" תתמודדי.. את לא רוצה להתמודד.. תתאבדי חח מה אני יגיד לך.. אלה החיים וכולם חיים אותם.. אין מה לעשות.. מה שיש לעשות זה לשרוד ולהתמודד עם המצב הקיים.. או למות.. תרופות וכל החרא לא יעזרו .. כי תחשבי על זה.. זה לא שפתאום ישתפר לך המצב רוח, תהיה פתאום טובה בלימודים וכל יום יהיה לך מה לעשות חוץ מטלוויזיה וכו' ויצוצו לך חברים חדשים ודברים לעשות וכיף חיים.. ככה זה החיים על פני כדור הארץ.. מצ'עממים.. חחח...

אולי זה נשמע קצת כואב וקשה אבל אלה החיים אין מה לעשות..
    בהצלחה ..
    נערך לאחרונה על ידי Born2Kill; 10-04-2007 בשעה 01:27.

~ Life Is A Shitt y Game, But The Graphic Is Awesome ! ~

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    יובל
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אם תיתן למישהו דג יהיה לו דג...

זה בקטנה
    בחיים יש עליות וירידות
    עוד מעט תתעודדי ותתחילי לחיות כמו שצריך
    וזו תהיי העלייה
    החיים זו המתנה הכי יפה שאפשר לקבל- וצריך ללמוד לנצל אותם
    תהיי תמיד אופטימית ותנסי להעסיק את עצמך ולהכניס לעצמך מצב רוח.
    את בטח חושבת על הדברים הרעים שבחיים רק.
    לא הטובים- ויש הרבה.
    אם כולם לא היו מתגברים בחיים על הדברים הקשים הכי קשים שיש בחיים
    תאמיני לי הרוב לא היו נשארים חיים
    נערך לאחרונה על ידי YuvaLoL; 10-04-2007 בשעה 03:51.

ציטוט נכתב במקור על ידי Born2Kill צפיה בהודעה
    מה אתם מזיינים תמוח במיוחד אתה Dr.Nargila.. וואה וואה איזה חפירה הבאת באמא שלך אחי..

משפט אחד יש לי להגיד לך "אלה החיים" תתמודדי.. את לא רוצה להתמודד.. תתאבדי חח מה אני יגיד לך.. אלה החיים וכולם חיים אותם.. אין מה לעשות.. מה שיש לעשות זה לשרוד ולהתמודד עם המצב הקיים.. או למות.. תרופות וכל החרא לא יעזרו .. כי תחשבי על זה.. זה לא שפתאום ישתפר לך המצב רוח, תהיה פתאום טובה בלימודים וכל יום יהיה לך מה לעשות חוץ מטלוויזיה וכו' ויצוצו לך חברים חדשים ודברים לעשות וכיף חיים.. ככה זה החיים על פני כדור הארץ.. מצ'עממים.. חחח...

אולי זה נשמע קצת כואב וקשה אבל אלה החיים אין מה לעשות..
    בהצלחה ..
    אני אוהב לזיין ת'מוח
    סתם, אבל גם אתה אומר לה תתמודדי, אני רק אמרתי כל מני אפשרויות איך להתמודד..

משתמש משקיע האוואטר של matan009
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    0
    נקודות
    36

רק את קובעת לעצמך תחיים.... ואין גבול למה שאת יכולה לעשות.. קומי תעשי מה בראש שלך במקום לשבת כל היום ולאכול תעצמך...

ועוד משהו בדרך כלל שככה חרא מה שצריך זה שינוי- שינוי כללי כזה בחיים.

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אההההההההההההההה
    נערך לאחרונה על ידי skiper; 05-05-2010 בשעה 22:13.
    להימורים ליגת האלופות :

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=385591

משתמש כבוד האוואטר של humi
    שם פרטי
    מישקה
    לייקים
    7
    נקודות
    180
    משפט מחץ
    A friend with weed is a friend indeed

תשמעו חברה אני בדרך כלל לא מגיב או קורא שום דבר בפורום הזה כי בלי להעליב כולם פה די בכיינים...
    עכשיו מה יגידו לי? אוייי איזה ילד קטן הוא לא מבין כלום..
    בולשיט! עברתי בחיים שלי יותר ממה שהרבה פה עברו... שני חברים שלי התאבדו.. אחד שהיה קרוב אלי נדרס על ידי רכבת... את סבא שלי לא הכרתי בכלל למה הוא נהרג במלחמת ההתשה כשאבא שלי היה בן 4 סבא שלי השני מת לי כמעט מול העיניים... הסתבכתי באלימות והייתי בכל השטיות האלה מאה פעם...
    עכשיו למה אני רושם את התגובה הזאת?
    היום אחרי כל הזמן הזה הבנתי דבר אחד... זה הכל פשוט בווולללשששיייטטט!!!!
    תתמודדו עם החיים... מה יעזור לכם להיכנס לפורום ולפרוק?! זה סתם שטיות? רוצים לפרוק? קחו פסיכולוג שלמו לו 37478334 שקל ותזיינו לו את השכל 7 שעות לכו לאמצע תל אביב ותצעקו קשה לי כואב לי...
    בדוגרי.. זה לא יזיז זיייןןןן זה לא ישנה כלום וזה לא ישפיע על אף אחד חוץ מאולי לקבל קצת צומי..
    אז אם אתם רוצים צומי בקשה בשביל זה יש תפורום..
    אבל אם אתם רוצים לפתור את הבעיות שלכם תתעורררווווווו!!
    קומו! תעשו משו עם החיים שלכם!!! לא טובים בלימודים? תקרעו את התחת!!! לא עושים שום דבר... תתחילו לצאת... תשיגו תחביבים זווווזזוווווו
    בדוגרי אני ממש מרגיש שיצאתי מזה ואני שמח ואני ממליץ לאף אחד לא להיכנס לזה בכלל..
    זה סתם שטיות הכל.. יש חיים אמיתיים בחוץ אנשים עושים דברים ולא סתם מתלוננים ובוכים כל היום.. תפנימו זה לא עוזר לאף אחד..
    כמו שBORN^2^KILL אמר פה וזה הכי נכון... זה החיים.. מה ציפיתם? חיים קלים? שכל החיים זה לונה פארק.. קבלו הבהרה.. הם לא...
    החיים לא קלים בכלל יש מלא דברים זיייןןןן חרא בחיים שקשה להתמודד ואפילו לפעמים אי אפשר מה לעשות? לא מוצא חן נלך נתאבד? זה סתם תכונה של אפסים.. תעמדו ותמודדו עם הבעיות שלכם ראש בראש.. ואל תכתבו סתם תלונות בפרום.. כי אף אחד פה לא יבוא ויעזור לכם לתקן תלימודים או יחזיר לכם תחברה או יתן לכם כסף... לכו להתמודד תראו איך החיים שלכם יותר טובים..
    טוב זה היה החפירה השנתית שלי נראה לי בחיים לא חפרתי ככה אבל זה היה שווה את זה כי נראה לי שאני לא אגיב פה לחברה שיתבכינו עוד כמה שנים טובות... מקווה שכולכם תיהיו בריאים.. ותמנעו מלזיין תמוח יותר מידי

פששש אתה תותח humi !!!
    אין מה להגיד !! אתה צודק ב 100 , 200, 300 , 400 , 500, 10000 , 1000000 ,1000000000 %אחוז !!!!

Atraf`s VIP
    לייקים
    0
    נקודות
    17
    משפט מחץ
    כוכבים יש רק בשמים

אחי אל תדאג החיים יפים לכל אחד יש תקופה מעפנה תתחיל לצאת עםפ חברים אחי לראות
    דברים מצחיקים החיים יפים נשמה!
    The Hibachi!

Gilbert Arenas - #0 Shoting Gurd
    "כי כולם אמרו שהוא יהיה 0"
    Agent Zero Elite BackCourt Unit - We Fear No One!

Ballin Till We Fall...

משתמש כבוד האוואטר של MuGi
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

היא בת ימפגר:|
    ופייביש העצות שלך מאוד מועילות
    אבל בתאכלס הוא קצת צודק דיכאון זה דבר שלפעמים בא משיעמום ואני מדבר ברצינות עם כל ההרגשה שלא בא לך לעשות משו לכי תעשי משו שאת אוהבת
    את פשוט מפסיקה לחשוב על זה שאת בידכאון..
    וזה מניסיון =]

משתמש כבוד
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,654
    משפט מחץ
    הקב"ה אָנַחְנֹּו אֹוהַבִים אָוֹתך

זה נראה כאילו אני רשמתי את זה
    לכל אחד יש את התקופה הזאתי
    הייתה או תהיה..!
    עוברים אותה
    שום דבר בחיים לא קל
    מבין את הבעיה שלך אבל זה משבר
    שחולף עם הזמן.
    גשם של עופרת יצוקה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,623 | הודעות: 8,174,210 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect