מזרחי: יצחקי היה חסר לי, ידעתי מה הוא שווה
מאמן בית"ר ירושלים התגעגע לקלף המנצח שהיה פצוע ושמח לראותו חוזר. בואטנג: "אנחנו הולכים להיות אלופים". זנדברג: "זה עוד לא חגיגות אליפות"

לאחר הניצחון הגדול על בני יהודה 1:3, שחקני בית"ר ירושלים יכולים להנות היום (שלישי) מחגיגות המימונה שפספסו אמש, מאחר ויש להם חופש מהאימונים, והם יחזרו לאימונים לקראת המשחק בשבת מול מכבי הרצליה רק מחר.

לאחר הניצחון על בני יהודה חגגו השחקנים דקות ארוכות בחדר ההלבשה, אך מיכאל זנדברג הבהיר כי אלו לא היו חגיגות אליפות: "חגגנו את הניצחון החשוב מול בני יהודה ולא חגגנו את האליפות, אין בזה שום דבר רע, הייתה התפרצות שמחה בסיום המשחק".

ברק יצחקי חוגג מול בני יהודה. מזרחי התגעגע

המאמן יוסי מזרחי יבקש להוריד את שחקניו לקרקע לקראת משחק הליגה הבא מול מכבי הרצליה וכבר אתמול בסיום המשחק לקח המאמן את כובש צמד השערים מול בני יהודה, ברק יצחקי, לשיחה בה החמיא המאמן לשחקן אך גם אמר לו שצריך המשכיות ושרצוי לשמור את החגיגות לסיום העונה.

בעקבות היכולת של יצחקי בשני המשחקים האחרונים, בהם הביא השחקן לשני ניצחונות גם מול כפר-סבא וגם מול בני יהודה, שוקל המאמן יוסי מזרחי להעניק לשחקן את חולצת ההרכב במחזור הקרוב מול מכבי הרצליה.

מזרחי מעריך מאוד את יצחקי ואמר למקורביו: "ברק היה חסר לי מאוד בתקופה שהיה פצוע, חיכיתי שיחלים מהפציעה ותמכתי בו כי ידעתי מה הוא שווה".

קשר הקבוצה דרק בואטנג שהיה מעורב במהלך השבוע בתקרית לא נעימה עם אריק בנאדו באחד מאימוני הקבוצה, שמח מאוד על הניצחון המתוק אתמול ואמר ל-ONE: "אנחנו הולכים להיות אלופים ועובדים קשה בשביל זה. נתרכז עד לסיום העונה בשביל להביא אליפות לירושלים".

בואטנג התייחס גם לאפשרות שיחוזר בקיץ הקרוב ע"י קבוצות אחרות באירופה: "אני רוצה להישאר בבית"ר עד לסיום החוזה שלי בקבוצה. העונה אני רוצה לזכות עם הקבוצה שלי באליפות, זה חשוב לאנשים בירושלים, זה חשוב לארקדי גאידמק ובשביל זה הוא השקיע ואסף את כל השחקנים שהגיעו לקבוצה".

קרדיט לאתר:
One.co.il

תהנו!