שםlfen Lied/
ז'אנרים:דרמה,קומדיה,הצ'י,מזעזע,מדע בדיוני,על טבעי.
מספר פרקים:13+ספיישל
סיקור:
מסופר על עולם שבו נולדים יצורים המכונים 'דיקלוניוס',הדיקלוניוס נוצרו ע"י בני אדם והם שונים בצורתם בגלל שבראשם יש שתיי קרניים קטנות.
לדיקלוניוס יש גם יכולות על טבעיות הם יכולים לישלוט בטלקינזיס מה שמביא להם כוח עצום על בני אדם הטלקינזיס הזה פועל כך שיוצאות להם זרועות בלתי ניראות מהידיים-הזרועות האלה גמישות,חסינות לכל דבר,וחזקות מאוד.
יש מעטים מהדיקלוניוס כי כאשר תינוק דיקלוניוס נולד, דואגים להורג אותו.
עקב תקלה חריגה, נקבת דיקלוניוס בשם לוסי (Lucy) נמלטת מהתא בו הוחזקה, בורחת מהמכון והורגת באכזריות את כל העומדים בדרכה.
לפני שהיא נמלטת באופן סופי, לוסי נפצעת בראשה ומאבדת את זכרונה.
היא אינה זוכרת מיהי, מהי, היא לא זוכרת אפילו כיצד מדברים או כיצד בני אדם מתנהגים – והיא חוזרת לשלב של מעין 'תינוקת' שהצליל היחיד שהיא מסוגלת להפיק הוא 'ניו' (Nyuu).
לאחר הימלטותה, מוצאים אותה נער בשם קוטה (Kouta) ונערה בשם יוקה (Yuka) שמנסים לגלות על עברה, ומחליטים לקחת אותה תחת חסותם. הם מכנים אותה 'ניו' (Nyuu) כיוון שאינם יודעים את שמה האמיתי.
מה שקוטה, יוקה והנערה המכונה 'ניו' אינם יודעים... הוא שעברם האפל ישוב לרדוף אותם, והפעם הם לא יוכלו לשכוח אותו בקלות.
דמויות עיקריות נוספות בעלילה הן מאיו (Mayu), ילדת רחוב שחיה עם כלב קטן בשם וואנטה, ונאנה (Nana), נקבת דיקלוניוס בעלת אופי עדין, שנשלחת ללכוד את לוסי.
אני ראיתי את רוב הסדרה סידרה יפה אבל לא לבעלי לב חלש(ברצינות).
ולא לילדים קטנים.
אני יביא הורדות בקרוב שאני ימצא.
תמונות:
![]()

lfen Lied/

ציטוט ההודעה