תראו אני יודע שאסור לבנות פהתוכניות ותפריטים וכו'.... אבל תעזרו לי בכל זאת...
אני בן 14... גובה 169 משקל:51
אני רוצה להתחיל להתאמן.... לאכול נכון וכו'.... לפתח שרירים... איןלי בכלל רק קצת צורה של ריבועים בבטן ואני רוצה להבליט אותם ולפתח ידיים וקצת רגליים....וחזה!
אני אתאמן בוקר וערב... בשעה7 בבוקר ובסביבות 8 בערב...
אני רוצה שתגידו לי פשוט תרגילים לעשות איזה תרגיל כמה סטים וכמה חזרות כל סט שמטרה שלי היא להגיע לריבועים בולטיםיותר ושרירים בידיים ובחזה (חזה חשובמאוד אין לי כלום!) כמה שיותר מהר וכמה שיותר מעוצב!
וגם במקביל לאכול נכון.... מה לאכול?... כמה ארוחות מה מומלץ לאכולעל מנת לפתח מסת שריר (אבל לא להשמין ולהיות סומו!)!
ריצה זה טיפה בעייתי כי אין לימקום... אבל אולי קפיצות חבל יכולות להוות תחליף ולהיות האירובי שאני עושה...
אני צריך דוגמאות!... ובבקשה שלא כל אחד יכתוב תרגיל שמישהו שמבין קצת ישב חמש דק' וירשום לי מה אני עושה בבוקר (תתחשבו בבעיית זמן גם לא להיסחף....) איזה תרגילים כמה סטים כמה חזרות....
כנל בערב איזה רגילים כמה סטים כמה חזרות....
ובנוסף מה לאכול מהמומלץ לאכולל ומה לא אבללא כאילו לא לאכול סוכר.. את זה אני יודע... אני צריך סוג של תפריט כזה ארוחת בוקר: בייצים או פירות או כאלה....
אני ממש לא רוצה להשתמש בכל התוספי מזון! וגם לא בשיבולת שועל!....
תגידו לי מה אתם ממליצים... (בבקשה שמישהו יכתוב לי את כל מה שביקשתי זה מאוד חשוב לי...) תפריט ואיך להתאמן מה לעשות.... אם זה תרגיליםלא מוכרים בבקשה גםלהסביר איך עושים אותם (אם יש כוח גם על איזה שרירים התרגיל עובד...)
ואל תדאגו אין בעיה אתם לא בונים לי פה תפריט ותוכנית אימון מקצועיים הכל בגדר המלצה בלבד!!!
תודה רבה לעוזרים!
*פרט חשוב ששכחתי לציין כל התרגילים צריכים להיוות לבית! השנה אין לי אפשרות ללכת למכון כושר.... רק שנה הבאה...

ציטוט ההודעה