מס' פרקים : 26
ז'אנר : horror, fiction, superstition, drama (עפ"י הערכה אישית)
(אני חוסך מכם את כל שאר הפרטים הלא מעניינים במיוחד..וזה בכלל לא בגלל שאני עצלן :X)
האשימוטו מאיומי, בחורה בת 15 פחות או יותר מכהנת כחלק מוועד הכתה ונשאלת לשמור על הכספים שנאספו בהתרמה כיתתית.
כאשר חוזרת מאיומי מההפסקה, היא נחרדת לגלות שהכסף נעלם ובדלת עומדת אחת מחברותיה לכתה ו"מבינה" מה קרה.
אותה בחורה מוכנה להלוות למאיומי את הסכום שנעלם, אך בתמורה , תיאלץ מאיומי להחזירו מכיסה שלה.
בתחילה לוקחת מאיומי את הכסף בחשאי, מהוריה.
לאחר שמסיימת מאיומי להחזיר את הכסף שהיתה חייבת, אותה הבחורה דורשת ריבית ובנוסף היא ומספר חברותיה מתעללות במאיומי פיזת ונפשית במשך תקופה ארוכה.
יום אחד מאיומי יושבת בבית הספר ושומעת על אתר אינטרנט אליו ניתן להיכנס רק בחצות בדיוק ושדרכו ניתן לנקום בכל איש שגרם אבל, אך בתמורה על הנוקם לשלם מחיר כבד.
מאיומי נכנסת לאתר, אך מהססת ומחליטה שלא לשלוח את בקשת הנקמה שלה באותה הבחורה.
כמה ימים לאחר מכן - מחליטה מאיומי לשלוח את בקשתה, הפלאפון שלה מצלצל, אך היא לא עונה.
יום למחרת מחליטות הבנות שעל מאיומי להשיג עוד כסף ומכיון שאמה החלה לחשוד ואין ביכולתה להשיג עוד כסף מביתה - הן לוקחות אותה ודורשות ממנה להשיג כסף בזנות.
מאיומי ניגשת אל אחד הבחורים אך מחליטה שלא תעשה זאת, הבנות מראות לה שצילמו אותה עם אותו הבחור.
מאיומי מחליטה לשים קץ לחייה ולקפוץ מגג בניין.
בעודה נופלת ומתקרבת לקרקע, מופיעה לצידה jigoku shoujo או בשמה המקורי enma ai המוכרת כ"נערת הגיהינום".
היא נותנת לה בובת וודו שעל צווארה סרט ומסבירה למאיומי שברגע שתמשוך בסרט היא כאילו תחתום איתה על הסכם , בו האיש שבו בחרה לנקום ימות, אך באותה נשימה, תהיה מאיומי נידונה לעבור לגיהינום לאחר מותה בלי כל אפשרות לעלות לגן עדן.
מאיומי שומרת את הבובה ואינה בטוחה אם למשוך בסרט או לא.
למחרת הבנות שולחות את התמונה למנהל ומסבכות את מאיומי,
מאיומי מחליטה למשוך בסרט.
אנמה אאי ומספר אנשים שמתללונים אליה מגיעים לבית הספר ונוקמים באותה הנערהבשמה של מאיומי (את הכיף שבצפיה אני אשאיר לכם).
כך נידונה מאיומי לעבור לגיהינום במותה, אך כעת - היא יכולה לחיות חיים שלבים.
בכל פרק בסדרה מופיעה דילמה חדשה בה מתלבטת הדמות שנמצאת במצוקה אם למשוך בסרט או לא וכו' והמון מצבים קיצוניים בחיים מוצגים בכל פרק.
האם ינתנו יותר פרטים על אישיותה, מקורה ומטרתה של ג'יגוקו שוז'ו?
מה מטרת הסדרה?
איך נבנית העלילה?
כל זאת ועוד תיאלצו לגלות לבד אני מניח O:

ציטוט ההודעה