איך היה לכם?
אני שרתי בטקס אצלנו ומזה התרגשתי..
היה קשה פתאום....
בסוף היה נחמד לא יותר לדעתי..
גם הקטעים שקראו.. ברר.. אווץ'.
איך היה לכם?
אני שרתי בטקס אצלנו ומזה התרגשתי..
היה קשה פתאום....
בסוף היה נחמד לא יותר לדעתי..
גם הקטעים שקראו.. ברר.. אווץ'.
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple
נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.
|
|
השנה אצלינו היה טקס מאד קשה..
היודבטניקים עשו אותו והקריאו כל מיני מכתבים שסבא של אחד היודבטניקים שלח לילד בעקבות זה שהם טסו לפולין וכל מיני מכתבים שהיודבטניקים כתבו גם..
היה מרגש מאד, וגם קשה מאד!
רק חבל שאנשים כבר הפסיקו לעשות כבוד, יש לי כמה חברים שאני מתפלא אליהם, יצאו מהטקס ואמרו "היה משעמם" אז אמרתי להם שמה הם רוצים?! איזו אטרקציה הם צריכים שיהיה בטקס יום השואה בשביל שהוא יהיה מעניין, ומאחורי ישבו כמה ילדים שכל הזמן דיברו וצחקו, וחבר שלי שישב לידי, לא האמנתי עליו, עשה פוללל דברים שאני לא יכול להסביר אותם פה אבל נגיד מי שמכיר ממכם את המערכון של אלי ומריאנו שמריאנו משחק ילד בר מצווה והוא עושה "סבא! סבא!" אז זה מה שחבר שלי עשה כל הזמן והוא חפר אחושילינג! מתישהו הוא גם הוציא את הפלאפון והתחיל לשחק באמצע הטקס במשחק מכוניות פשוט רציתי להוריד לו סטירה לפנים!
עזבו נמאס לי כבר מהמדינה הזאת, אם הגענו למצב שילדים מטומטמים בתיכון כבר לא עושים כבוד ליום השואה, שלניצולי שואה אין מה לאכול אחרי כל הזוועות שהם עברו אז אני באמת חייב להגיד לכם בצער רב מאד מאד שזה השפל ושיא הבושה למדינת ישראל!
(מצטער שעירבתי פוליטיקה פשוט הייתי חייב להוציא את זה כבר, כל היום הייתי עצבני ומאוכזב ממה שקורה פה במדינה הזאת!)
וואלה צודק..
גם אצלנו, קצת איבדו ת'סבלנות והתחילו להתלחשש ולצחקק, אבל בסדר, ילדים,
לא צריך להתרגש, יש פשוט כאלה מפגרים :|
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.
סבבה, גם אני יודע תמיד איפשהו למצוא צחוק בכל דבר ולהתחיל לסטלבט אבל חאלס, זה עד מקום מסויים, כשזה מגיע כבר ליום השואה זה כבר ניהיה יותר גרוע מסתם ילדים מפגרים, זה כבר ניהיה אדישות, ואפילו יותר גרוע מאדישות, זה ניהיה זילזול!
ואני שואל את עצמי אנשים, מה יהיה במדינה הזאת בעוד כמה שנים שהדור שלנו יהיה כבר עצמאי? אם יש הרבה ילדים שמה שהם יודעים זה רק לצחוק ולזלזל מה יקרה איתנו בעוד כמה שנים?
וואלה אני לא יודע...
ודרך אגב כל מה שאני אומר פה בא מהלב, ומאכזבה, אכזבה גדולה..
וואלה צודק.. וחבל שזה ככה :/
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.