מי לוקחת?
לדעתי חיפה,זאת ההיזדמנות היחידה שלה לשחק מחוץ לליגה בשנה הבאה,משחק על כבוד האבוד מול בית"ר..
הם ינצחו אבל בפער קטן,גול אחד 2 גג הפרש..
אתם ?.
מי לוקחת?
לדעתי חיפה,זאת ההיזדמנות היחידה שלה לשחק מחוץ לליגה בשנה הבאה,משחק על כבוד האבוד מול בית"ר..
הם ינצחו אבל בפער קטן,גול אחד 2 גג הפרש..
אתם ?.
|
|
אמן וחיפה חיפה חייבת נקמה בביט"ר וחוץ מזה זאת באמת הדרך היחידה שלה להגיע לאירופה כי אני לא ממש מאמין שדרך הליגה הם יעשו את זה צריכים לעבור את הבועל...
יאלללה חיפה מלחמה!!!
כל השחקנים הטובים שלנו אולארה, אנדרסון מסודי איבדו את הרצון לשחק , הסגל שלנו כבר לא מה שהיה שנה שעברה ...
יהיה מאוד קשה לנצח את ביתר ....
שהם נצחו 3-0 היה טעויות של אלמדון ושל ההגנה זה פשוט לא יאומן כאילו .,,,
ה4-1 במחצית היינו הרבה יותר טובים מהם אבל בוחבוט קיבל שוחדד
אבל אחרי מחר ? עם לא יהיו טעויות שיפוט ? לא יהיה לנו את מי להאשיםם , זה הסגל של מכבי חיפה השנה .. סגל בינוני+ ,
מחר אין את מי להשאים מחר זה המשחק הקובע .. לדעתי ביתר תיקח . כאוהד חיפה אני אומר את זה.
Siete
יהיה משחק קשה לבית"ר..
אבל אני חושב עם ניצחון, מול הגדולות תמיד יש לנו משחקים טובים..
גם אם נפסיד, חיפה עדיין פחות טובה אז חפיף, אבל אני חושב שבית"ר תנצח
חיפה פחות טובה מביט''ר? לא נראה לי למרות ההפסדים האלו עדיין לא נראה לי שאנחנו פחות טובים מכם...
אולי אתם מוליכת ליגת העל קיבלתם ת'אליפות שלכם אתם מפנטזים על דאבל רטוב אבל...חיפה שבעה מאליפיות היא רוצה ג-ב-י-ע זה הכרטיס הכמעט האחרון למשחקים באירופה זה הכרטיס האחרון לנקמה בביט''ר העונה המשחק הזה יהיה גיהנום תהיה מלחמה כמו שצריך אף קבוצה לא באה לוותר חיפה רוצה לקחת ת'משחק עם השיניים האוהדים בטירוף כבר מלפני שבוע ונראהמה יהיה את התוצאות של המשחק הזה אי אפשר לנחש אבל אני רוצה לקוות שכמובן חיפה תיקח פה את ביט''ר
בליבי כבר נחרט שמכבי חיפה היא האחת
אני הייתי מהמר על חיפה ( בתנאי שהשופטים לא יתנו את המשחק לביתר שוב )
עכשיו כשהם סיימו עם אירופה .. הם לא פרייארים של אף אחד
לא משנה אנדרסון לא אנדרסון ומסודי לא משחק
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
אני משוכנע שחיפה תגיע למשחק כמו שהם הגיעו למשחקים באירופה, כאנדרדוג ועם הרבה נחישות ורצון, כי זה התואר היחיד שחיפה תוכל להשיג השנה והשחקנים יהיו רעבים להצלחה הזו.
בית"ר תגיע עם האליפות בכיס ולדעתי פחות רעבה.
בגדול אני מצפה למשחק טוב עם הרבה גולים, לא אומר שחיפה תנצח אבל בהחלט אני מקווה לכך בלי קשר לנקמות.
הלוואי שחיפה תנצח
למרות שאחרי מה שראינו מהם העונה קשה להאמין אבל שיהיה להם בהצלחה
נקווה שחיפה!!
מי בא למשחק??
הולכת להיות אווירה חמה!!!
אני יושב ב-ג'...יאללה חיפה!!
אני בא!!
יושב בג' =]
מי בא בהסעות??
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis