שלום אני חדש כאן
עד היום שיחקתי אם קשתית (Lv.39) וקוסם (Lv.28) בגלובלי
נמאס לי לשחק עוד עד רמה 39 אז עברתי לשרתים פרטיים
ואני רוצה לפתוח אביר ופייקמן
עכשיו אני לא יודע איך לעלות להם לSTR, Agillity ואלה, וגם Skills
אשמח אם תעזרו
נדב:eye:
שלום אני חדש כאן
עד היום שיחקתי אם קשתית (Lv.39) וקוסם (Lv.28) בגלובלי
נמאס לי לשחק עוד עד רמה 39 אז עברתי לשרתים פרטיים
ואני רוצה לפתוח אביר ופייקמן
עכשיו אני לא יודע איך לעלות להם לSTR, Agillity ואלה, וגם Skills
אשמח אם תעזרו
נדב:eye:
|
|
אביר בעיקר צריך STR..והמשני שלו זה TALENT..ספיריט אתה בוחר אם לעלות או לא אבל אני מציע שתעלה...
אגיליטי בוא נגיד מקסימום 71-72..
HEALTH אל תעלה בכלל
וכדאי שדומיניישן יגיד את הפייקמן כי יש לו אחד רמה גבוהה
אחי אני מבין בנקודות של שחקנים בעיקר אבל בעיקר של פייטרים ופייקמנים.
בו נגיד ככה שאני הייתי ממליץ לך לעלות לפייקמן שלך משהו כמו 55-65 spirit ו-60-70 agility וכל השאר שנישאר ל-str ושיהיה לך 90 talent שזה כל פייקמן חייב בשביל לשים Spear של רמות גבוהות וב-Health כמו כל לוחם אחר - אל תיגע בכלל אפילו לא נקודה אחת ל-Health
נ.ב
עם אתה צריך עזרה בסקילים אני יכול לעזור לך בכיף
סליחה על ה-double עכשיו שמתי לב שאתה רוצה עזרה בחילוק נקודות הקסמים. אז ככה: מרמה 10 אתה צריך לא צריך להשקיע נקודות באף קסם אלה לישמור את הנקודות לקסמים הבאים , מרמה 20 תעלה את הקסם Tornado לרמה 3-4 בערך ואז את תשקיע את שאר הנקודות בקסם Weapon Def Mastery שמעלה את ההגנה שלך , ברמה 40 שאתה מסיים את ה-Quest תגיע לרמה 50 ואז תתחיל להשקיע את הנקודות בקסם Chain Lancer , תגיע איתו לרמה 5-6 (אני ממליץ על 6 כי מרמה 7 מתחיל להיות Delay) אחר-כך תשקיע באחד הקסמים הבאים: Critical Mastery או Vanish (אני ממליץ על Vanish משום שהוא מגדיל את הנזק שניגרם ליריב - צריך לעשות Vanish ואז להכניס ליריב מכה [מכה של ה-tier 4 כמובן]) , ברמה 60 זאת בחירה שלך - הבנייה שלי היא כזאת: Charning Strike רמה 10 ו-Vague רמה 10 משום ש-Vague זה התחמקות , ככל שהוא רמה יותר גבוה ככה היריב מחטיא את המכות ורשום לך Evade למטה. אפשר גם להחליף את ה-Vague או את ה- Charning Strike בקסם Shadow Master ואני מדגיש: הוא יותר טוב מ-Charning Strike על מפלצות !!! , Charning Strike זה קסם שפועל טוב יותר ב-Bless Castle והוא מ-ח-ס-ל אנשים כמו ה-Destroyer של הפייטר.
מקווה שעזרתי =]
תודה הייתי צריך לאביר![]()
חחח אין על מה אחי =]
באיזה גירסא אתה משחק