כרטיס מסך מובנה זה טוב או שזה לא יתמוך בהרבה דברים מומלץ או לא?, כי קניתי מחשב עים כרטיס מסך מובנה שניקרא VIA® UniChrome Pro 2D/ 3D Graphics וגם השאלה אים הוא טוב.
כרטיס מסך מובנה זה טוב או שזה לא יתמוך בהרבה דברים מומלץ או לא?, כי קניתי מחשב עים כרטיס מסך מובנה שניקרא VIA® UniChrome Pro 2D/ 3D Graphics וגם השאלה אים הוא טוב.
נערך לאחרונה על ידי shon60; 20-04-2007 בשעה 21:53.
|
תלוי באיזה תקציב אבל עקרונית לא ..
קודם קול VIA על הפנים זו חברה קוריאנית שעושה חיקויים לרוב מופלצים
וכ.מסך מובנה כמו שיש לך חלש הוא יריץ לך מישחקים של שנות 2005-6-וההראשונים של שנת 07
גם זה צורך זיכרון מהמחשב ולא מעצמו, זה גם מציק =\
אני לא יודע איזה חריץ עוד לא קיבלתי את המחשב אבל מה שאני יודע שאפשר לשים את 7100 ו 7300 בטוח, איזה כרטיס מסך יש לך ותמליץ לי על חברה של כרטיס כי אני מכיר רק את ATI ו GFORCE..
נערך לאחרונה על ידי shon60; 21-04-2007 בשעה 12:12.
תביא תקציב .. אני מניח שהוא די נמוך, אני חושב שכיום מתחת ל7300 אין מה לקנות (אם המחשב הוא למשחקים)
איזה שטויות, יש לי כרגע 5200 וכל המשחקים שאני משחק שהם של שנת 06-07 עובדים לי יפה מאוד
אם אתה אומר, אתה יודע.
אל תקרא לפיפא \ נ.ב.א משחקים רציניים אם זה מה שאתה חושב.
תנסה להריץ F.E.A.R עם הכרטיס הזה ונראה מה יצא.
בכל מקרה כרטיס לפיפאמספיק גם כרטיס אשראי, אבל בכל מקרה זה תלוי בצרכים שלך ובאיזה משחקים אתה משחק.
נערך לאחרונה על ידי Jacoby; 21-04-2007 בשעה 20:20.
חח אני גם רציתי להגיד שאני לא מתכוון לפיפא כי אני בחיים שלי לא שיחקתי בזה ולא ישחק .. אני משחק במשחקים עים רמה וביגלל זה אני מחליף את המחשב !
אבל בנוגע לפיר אני יודע שאין מצב שהכרטיס יריץ אותו כראוי אבל הבאתה דוגמא למשחק שאין הרבה כמוהו.