המשחק שהיה אתמול בקרית אליעזרר
היה הכלל מלאא באו טרמפיסטים חטפו לי תמקום שלי בג' , ( יום כיף של אבות וילדיםם החליטו לתפוס לאנשים שבאים כל שבוע וקוראים תתחת תמקום הקבוע ) באתי אשכרה פאקינד יותר משעתים לפני המשחק והיה הכל סגור ישבתי ב2 עם חברים פתאום אנחנו רואים מלא ילדים מג' , מסתבר שרבע ג' היה איתנו שם , לא יאומן טרמפסיטםי מסריחים , היה כל כך מפוצץ , בני לוד ישבו ביציע שמכיל 2500 אנשים בערך תפסו מלא מקום ורק חצי מהם היה שם , חצי מהיציע של בני לוד היה גם אוהדי מכבי חיפה , אחרי זה אוהדים שישבו ב5א עברו ליציע 6 (יציע שהיה סגוררר מרוב שהיה מפוצץ הם פתחו תשערים עברו תמשטרהה ונכנסו לשם ) , בסדר בהפסקה אני יורד עם חבריםםם הם הלכו למצוא סיגריהה לאכול והכל , אני וחבר שלי הולכיםם איפה שהקיווסק בקרית אליעזר ( מאחור מתוך האצטדיון מי שהיה מבין למה אני מתכון ) הלכנו לשבת במעקה שם , ויש שם חריצים שרואים את מחוץ לאצטדיון מה שקורה בקופות , אני רואהה כל כך הרבה אנשים מחוץ לאטצטדיוןן עומדים שם דופקים על השעריםםם בערך 2000 אוהדים יותר היו שםםםם מחות לאצטדיוןן כי אנשים תפסו להם תמקום היה מפוצץץץ 12 אלף אנשים נכנסו ללאצטדיון שבפועל 10 אלף וחצי כרטיסים הוצאו אין לי מושג איך , ועוד 2000 אנשים בחוץ . היה פשוט מפוצץ אני מחכה כברר לאצטדיעון החדששששששששששש נמאס מהמשטרה הזאת , אנשים היו עם כרטיסים בידד ולא נתנו להם להכנס

ציטוט ההודעה