5 בלונדיניות נתקעו במעלית וכל אחת מנסה לצעוק דברים ולבעוט בדלת, ללחוץ על כפתורים ושום דבר לא עוזר לפצע אחת מהן אומרת שעלה לה רעיון, ומספרת לאחרות : בואו פשוט נצעק ביחד ואז ישמעו אותנו. אז חמישתן צעקו : ביחד ! ביחד !
--------------------------------------------------------------------------------
איך אפשר לדעת שעוד בתקופת התנ"ך היו כבר שידורי רדיו ? שהרי כתוב שישמע השם את קול ישראל.
--------------------------------------------------------------------------------
פסיכים חושבים שהם בונים להם עולם באוויר, הפסיכופטים חושבים שהם חיים בעולמות האלו, והפסיכיאטרים גובים מהם מיסים על מחייתם.
בחור אחד ניגש לאיש שמן באמצע הרחוב ושאל אותו, אתה יודע כמה קלוריות יש בבננה ? ענה לו השמן שהוא לא יודע, אז האיש אמר לו : אין בעיה, אני פשוט אשאל קוף אחר !
שני חרשים נפגשים ומדברים בינהם, אחד אומר לשני מה אתה אומר על הים נראה רגוע בזמן האחרון, אומר לו השני כן, גם אני חשבתי על הים, אתה רוצה לבוא לים ? אז עונה לו הראשון, לא אני לא יכול אני כבר הולך היום לים, אז אומר השני, איזה באסה רציתי שנלך לים ביחד.
פרות רועות באחו, כולן עושו מוווווו... מו... ופתאום אחת עושה מה... מההה.... שואלים אותה הפרות, מה נסגר איתך ? עונה להם הפרה : אני לומדת שפה חדשה !
תהנו.....ותגיבו !

ציטוט ההודעה