רננדו אלונסו הספרדי, אלוף הפורמולה 1, נמצא לאחרונה תחת מתקפה תקשורתית אשר טוענת כי הוא מודאג מאוד מפתיחת העונה שלו על המסלול.

הנהג בן ה-25, שעבר מחברת רנו למקלארן, סיים במירוץ האחרון בבחריין רק במקום החמישי, ונראה כי הוא אינו במיטבו (זכה במירוץ אחד העונה, אך בכל זאת לא נראה כי הוא שולט בענף).

חברו לקבוצה, לואיס המילטון, שעמד שלוש פעמים העונה על הפודיום (בשלושת מירוציו הראשונים) ודאי גם לא מוסיף שקט לבטחון של אלונסו.

המירוץ הבא, אגב, יתקיים בברצלונה, מה שאולי יעניק המון ביטחון לספרדי, שנמצא בראש הדירוג הכללי יחד עם רייקונן והמילטון.

"זה נכון שאתה מאוד אופטימי במהלך החודש הראשון של התחרויות ואתה חושב שתוכל לשחזר את כל הישגיך מהעבר", אמר אלונסו, "אבל אין אצלי שום מחשבות שליליות. אם כבר מחשבות שליליות הן אולי יגיעו בהמשך העונה, אז דברים ממש יכולים להסתבך".

אלונסו הוסיף: "העובדה שעברתי מרנו למקלארן אחרי חמש שנים רק עוררה אותי מחדש. אני אמנם מייצג קבוצה אחרת אבל אני אותו הנהג שאתם מכירים".

אלונסו המשיך לדבר על מעברו: "שינוי הקבוצה מציב לי אתגרים חדשים. אני מרגיש שזה פרק חדש בחיי וזה בדיוק מה שהייתי צריך".

one