עידן מימון, כוכבה של הפועל ראשל"צ, התעלף היום (שישי) בחדר ההלבשה בסיום משחק ההפסד בחצי גמר הפלייאוף לאס"א ת"א, 24:20, כתוצאה מאיבוד דם לאחר שנפגע באפו.
מימון, שיצא אחרי המשחק להיבדק בבית החולים אסף הרופא על מנת לאבחן אם נגרם שבר באפו. התעמת מילולית מיד עם שריקת הסיום עם עידו לביא מאס"א תל אביב.
מימון צעק לעבר לביא "אתה לא שחקן, ואף פעם לא היית שחקן". בתגובה ענה לו לביא "לך מפה תלמד להפסיד בכבוד". מימון פנה לחדר ההלבשה ובדרך סימן "חכה אני אפרק אותך במשחק השלישי".
מאוחר יותר אמר מימון ל-ONE: "הוא (לביא) שחקן טיפש ותמיד היה טיפש ואני לא רוצה להתייחס לשחקנים טיפשים. ביום שישי הבא בראשל"צ כבר נסגור איתו את החשבון".
לביא בתגובה: "חבל שמימון יורד לפסים כאלה. אבל אם אני טיפש אז באבוה טיפש. שיחקתי כדוריד כמו שאני משחק תמיד, חזק ואגרסיבי, ואם הוא אומר שהוא יסגור איתי חשבון ביום שישי הבא אז אין בעיה. גם אני בא לסגור חשבון איתו".
בראשל"צ זעמו על סגנון משחקו הברוטאלי, לטענתם, של לביא, והיו"ר עמי שדה אמר: "זו לא הפעם הראשונה שהוא שובר אפים ומורחק. אנחנו כבר נעשה לזה סוף".
למרות הפציעה באפו, והדם הרב שאיבד, הבטיח עידן מימון: "אין שום סיכוי בעולם שאחמיץ את המשחק ביום שישי הבא".
גיבור המשחק, איציק חליפי מאס"א אמר בסיום: "שחקנים גדולים נמדדים במאני טיים, אבל ניצחנו קודם כל כקבוצה. בראשל"צ הבטיחו לפני המשחק שיבואו לגמור את הסידרה אבל בבית שלנו אי אפשר להבטיח הבטחות".
חליפי, שסיים ככובש המצטיין עם 9 שערים הוסיף: "ההפסד הכואב בגמר הגביע ישב לנו טוב טוב בראש, וכשראשל"צ הישוו בסוף המחצית השנייה הסקנו מסקנות מהר, וחזרנו ליתרון שלא נשמט עד הסיום. נבוא למשחק השלישי, ניתן 100 אחוז מעצמנו ונעשה את זה".
מאמן ראשל"צ, קובי מימון, דיבר בסיום על כך ששחקניו לא הופיעו למשחק: "לא שיחקנו טוב, ההתקפה שלנו החטיאה יותר מידי כדורים. השוער שלהם מישה לוין היה מצוין".
על המשחק השלישי בסדרה אמר מימון:"אנחנו חייבים לנצח, אני מאמין שנצליח. כמו שאני בטוח שעידן ישחק בכל מקרה, גם אם אף שבור. אם נפסיד חלילה זה יהיה כישלון גדול אבל תמיד יש עונה הבאה".
אבישי סמולר מהפועל ראשל"צ סיכם: "מגיע לאס"א לקחת את הסידרה למשחק שלישי, כי הם היו יותר טובים והתוצאה מדברת בעד עצמה. ננסה להסיק את הלקחים לשבוע הבא. נשחק באולם שלנו אבל הביתיות היא זניחה בסדרות כאלה. אם לא נצליח לנצח בשבוע הבא זה יהיה הכישלון הכי גדול ונוכל להאשים רק את עצמנו".
one

ציטוט ההודעה