טוב זה סיפור דיי ארוך ואני ממש חייב את עזרתכם...
כל זה התחיל לפני משוו כמו חצי שנה ..
קיצר פעם שהלכתי לשכונה לשבת עם כל החברה פיתאום ראיתי איזה ילדה מאא זה יפה אבל לא ממש נימשכתי אליה עד שהתחלתי להתקרב אליה ונהינו ידידים אבל לא בקטע של חברים .
פתאום אני מקבל הודעה מחבר "רוצה להיות חבר של ספיר (שם בדוי) היא אמרה לי לשאול אותך "
ואמרתי "לא" כי לא נימשכתי אליה וגם בקושי היכרתי אותה ...
אבל אחרי איזה כמה חודשים שאנחנו נפגשים קבוע עם כל החברים כל ימי שישי התחלתי להידלק עליהה .
אבל מה קרה ?????? חבר שלי פתאום הפך להיות חבר שלה !!! אז עזבתי את העניין הזה ...
ופתאום הם נפרדו אחרי איזה חודש בייחד ואז היא התחילה להתקשר אליי וכל זה והתחילה כל היום לשלוח לי הודעות
של "אתה אחלה ילד אני חולה עלייך" ואני כמו חמור עונה לה כמו גולם "גם אני מאמי " בקיצור לא ייצרתי רושם שאני נימשך אליה למרות שהייתי מאוהב בהה אשש !
ואז היא התחילה להכיר בנים חדשים ולא התרגשתי מזה אבל פתאום היא התחילה להשתנות ולהסתובב עם כל הבנים בעולם בקיצור נהייתה שרמוטה ..(לא נתנה לבנים ליגוע בה או משו אבל קיבלה אופי ביצ'י כזה)
בקיצור אני לא יודע מה לעשות אני שולח לה אס אמ אסים הכלל הכלל ! אפילו ששלחתי לה "חג שמח" ביום העצמאות היא לא החזירה תשובה ..
בקיצור האכזבה הכי גדולה שקרתה לי היא ביום שישי האחרון שישבנו כל החברה .. היא באה לשכונה, אמרה שלום לכולם ולי לא ואני ממש נעלבתי מזה ופרשתי הביתה ב11 וחברים שלי שאלו למה אני הולך ואמרתי להם שאני לא מרגיש טוב
אני לא יודע איך הגעתיי למצב הזה אולי האדישות,אוליי הביישנות אני לא יודע מה אבל אני מרגיש שהלכה לי ההזדמנות
מה אני אמור לעשות כדי להחזיר אותה ?!?!? יש לי תחושה שהיא בכלל לא מעוניינת בי וכבר לא רואה אותי ממטר !
וואי ניכנסתי לסרטיםםםם וזה לא שאני מכוער או משוו דווקא יש הרבה בנות בשכונה שממש מתעניינות בי אבל אני אחד שלא מתייחס למי שאני לא מעוניין בה אלא רק "שלום שלום "
בנותת בבקשה תעזררו לייייי אני ממש אוהב אותה אמממ "אהבת נעורים" ?? משו כזה ..

ציטוט ההודעה