פה אני כל שבוע מביא לכם המלצה של סרט חדש
|
|
המלצת השבוע היא:
ז'אנר: דרמה, מתח.
אורך: 109 דקות.
במאי: ג'יימס פוליי.
שחקנים: האלי ברי, ברוס וויליס, ג'ובאני ריביסי, ריצ'ארד פורטנואו, גארי דורדן, Florencia Lozano, ניקי אקוקס.
חברת הפקה: Revolution Studios.
תאריך יציאה לקולנוע בארץ: 12/04/2007
תאריך יציאה לקולנוע בחו"ל: 13/04/2007
תקציר:
כמה רחוק תלכו כדי לשמור על סוד? כשהכתבת החוקרת רוונה פרייס (האלי ברי, "למות ביום אחר", "גוטיקה") מגלה כי יכול להיות שברצח של אדם קרוב לה היה מעורב האריסון היל (ברוס וויליס, "מת לחיות", "להרוג את המזל"), פרסומאי בעל כח עצום, היא הולכת לעבוד אצלו תחת שם בדוי. בנוסף, היא מתחזה גם לוורוניקה, שאיתה היל מפלטרט באינטרנט. כך, היא מקיפה את טרפה מכל עבר. אבל אז, היא מגלה שהיא לא היחידה שפועלת בזהות בדויה... ככל שרוונה מתקרבת לאמת, היא מגלה כמה רחוק ילכו אנשים כדי להגן על הסודות שלהם.
![]()
ז'אנר: הרפתקאות, מדע בדיוני, מתח, פעולה.
במאי: טים סטורי.
שחקנים: איוון גרופוד, ג'סיקה אלבה, כריס אוונס, מיכאל צ'יקליס, דאג ג'ונס, ג'וליאן מקמהון, קארי וושינגטון.
חברת הפקה: Twentieth Century Fox, Marvel Enterprises, 1492 Pictures, Constantin Film Produktion GmbH, Dune Entertainment, Thinkfilm.
תאריך יציאה לקולנוע בארץ: 20/06/2007
תאריך יציאה לקולנוע בחו"ל: 15/06/2007
תקציר:
אחרי הניצחון על דוקטור דום, ארבעת המופלאים דווקא די מרוצים מהחיים - עד שמגיע לכדור הארץ הגולש הכסוף, שליח מסתורי שזורע הרס ומבקש להכין את כדור הארץ לאבדון. על הארבעה מוטל לא רק להתעמת עם הגולש הכסוף המסתורי, אלא גם לפתור את החידה בבסיסו - וגם להתמודד עם חזרתו של אויבם, דוקטור דום.
![]()
ז'אנר: מתח.
במאי: גרגורי הובליט.
שחקנים: אנתוני הופקינס, ריאן גוסלינג, דיוויד סטארטיירן, רוזמונד פייק, אמבת' דוידץ', בילי בורק, קליף קרטיס.
חברת הפקה: New Line Cinema, Castle Rock Entertainment.
תאריך יציאה לקולנוע בארץ: 26/04/2007
תאריך יציאה לקולנוע בחו"ל: 20/04/2007
תקציר:
ווילי ביצ'ם (ריאן גוסלינג, "היומן", "נקודת מבט"), תובע מחוזי צעיר ורודף-צדק, משחק בחתול-ועכבר עם טד קרופורד (אנתוני הופקינס, "שתיקת הכבשים"), מהנדס החשוד בניסיון לרצוח את אשתו, במותחן פסיכולוגי מלא תפניות. כשקרופורד יוצא זכאי באופן טכני, ביצ'ם - שבטוח לחלוטין באשמתו - יוצא למסע-צלב אישי כנגדו. הם מתחרים בקרב מוחות מהיר ואכזרי ללא הרף בתוך בית המשפט ומחוצה לו.
קרדיט לדונקי
דעות של האנשים על הסרט:
5 (מתוך 10) ציון: 33 גיל: אלדר עילם שם:12/05/2007 21:02:59 תאריך: אנטוני הופקינס בתפקיד האינטיליגנט שמבצע פשע אכזרי ומהתל בשלטונות לאחר שנתפס. אם זה נשמע לכם מוכר עשו לעצמכם טובה וותרו על הסרט הזה, המקור היה הרבה יותר טוב. העלילה עצמה צפויה ושגרתית, שוב המשלושלים הנצחיים אהבה בגידה רצח, בעל אישה מאהב. וכמו שטענתי בהתחלה, אתם כבר תקבלו לבד את התחושה שהייתם בסרט הזה קודם והמתח היחיד שהוא יוצר זה של כמה זמן הסיוט עוד יימשך. נקודת אור אחת היא המשחק הנהדר של השחקן הצעיר ריאן גוסלינג שאני בטוח שעוד נראה אותו בסביבה בעוד כמה סרטים. לסיכום לקחת בדי וי די רק אם אין משהו יותר טוב לעשות.
10 (מתוך 10) ציון: 14 גיל: גיא שפע שם:12/05/2007 15:08:53 תאריך: סרט מותח מאד ומעניין והופקינס נהדר כרגיל! אני חייב לומר שהסרט הזה חכם ברמה יוצאת דופן ואף קצת קשה להבנה אני ממליץ בחום לראות את הסרט- הוא מתאים כמעט לכל הגילאים 12 ומעלה
9 (מתוך 10) ציון: 21 גיל: תום סלע שם:27/04/2007 17:13:02 תאריך: הופקינס במיטבו. משחק מצוין של חניבעל לקטר לשעבר. למה, תגידו לי, בזבזו כל כך הרבה כסף על סרט מקדים לסדרת חניבעל עם איזה ילד צרפתי, במקום להחזיר את הופקינס לסרט חדש של לקטר? בזבוז. הסרט הזה הוא סרט טוב מאוד. 9 בסולם שלי.
7 (מתוך 10) ציון: 33 גיל: עידן וילנציק שם:27/04/2007 10:15:47 תאריך: לבי לבי לאנתוני הופקינס שממחזר בפעם האלף את השטיקים של חניבעל לקטר ומשטיח שוב את האימפקט האדיר שהיה לתפקיד ההוא.רייאן גוסלינג אנמי לחלוטין כעורך דין שאמור להיות מבריק אבל מתגלה שוב ושוב כפלגמט לא קטן.הסרט עצמו מתנהל בתחילה בקצב איטי במיוחד,לקראת השליש האחרון הוא תופס קצת תאוצה אבל באמת שלא מדובר בשום דבר מיוחד,סביר אבל לא מבריק,גרגורי הובליט שביים לפני עשור את פחד ראשוני המצויין שהיה מפתיע וחכם מנסה לשחזר את התחושה אך התוצאה לוקה בחסר,לא משעממת אבל גם לא מרתקת במיוחד,אפשר לראות וגם אפילו להנות אבל לא באמת חייבים לרוץ.
8 (מתוך 10) ציון: 32 גיל: מורפיאוס מורפיאוס שם:26/04/2007 22:24:23 תאריך: הופקינס ממשיך להתל בכולם בשיטות חניבעל הפעם בבית המשפט.משחק טוב של גוסלינג.הסוף קצת מרוח מידי. 8 בסולם מורפיאוס