יש לי הרבה נושאים שמפריעים לי אז זה יהיה אשכול אולי קצת ארוך אהה ואל תנסו לגלות מי זה כי פתחתי משתמש חדש במיוחד..
קיצר אני יתחיל עם הבעיה הכי קרובה כרגע.. ביום ראשון לג בעומר ואין לי מה לעשות.. כל החברים שלי עושים תוכניות והם אף פעם לא מזמינים אותי.. גם ביום שישי אני אף פעם לא יוצא בגלל שאולי אין לי קשר כזה קרוב איתם לא יודע או אולי הם התרגלו לא להזמין אותי.. זה לא שהם לא חברים שלי כי הם כן אבל בשנה האחרונה הקשר שלי איתם זה רק דרך הבית ספר ולא יודע יש להם את העניינים שלהם.. זה תמיד היה ככה גם לפני כמה שנים תמיד נגיד הם היו הולכים לעיר או משהו אז הם לא היו אומרים לי כלום ואני בטוח שזה לא בגלל שהם שונאים אותי או משהו. זה ממש לא ככה..
גם כשאני בבית אז ההורים מציקים שאני לא יוצא ושהם לא ראוים את החברים שלי ובלבלבה (הם אפילו רצו לשלוח אותי לאיזה פסיכולוג או משהו)
קיצר קצת חפרתי על זה אבל זה מציק לי הרבה זמן ואני חייב להגיד את זה למישהו או שאני ישתגע..
עוד משהו קצת פחות מדאיג זה שממש לא הולך לי בבית ספר כאילו עם ציונים וכל זה.. אני נכשל כמעט כל מבחן ואני לא מצליח לקבל את הציונים שלדעתי אני שווה.. גם אני מרגיש שיש לי הרבה עומס מבית ספר ולא ממש בא לי לשבת ולילמוד כשאני מגיע הביתה..
יש לי עוד משהו קטן לשתף.. חחח סליחה אם אתם משתעממים אבל אני חייב להוציא את זה.. יש איזה ילדה בבית ספר נוו וכבר הבנתם את הסיפור כמו הרבה אשכולות שהיו פה על זה.. אני לא יודע מה לעשות איתה אני מת ליהות חבר/ידיד קרוב שלה אבל כל פעם שאני מדבר איתה או משהו אני רק מקבל הרגשה שהיא ממש לא מעוניינת בי (אני לא מכוער או משהו אבל אני לא דוגמן גם חחח) וגם לא יודע היא יותר מעונינת בבנים אחרים בבית ספר.. כנראה שאין הרבה מה שאני יכול לעשות בקשר לזה אבל לא יודע זה מציק.. (אני חיי בסרט)..
קיצר לסכם תעזרו אם אתם יכולים קצת עצות ממש יכולות לעזור לי =]

ציטוט ההודעה

![שליחת הודעה דרך ICQ אל Adidi =]](images/misc/im_icq.gif)