זה התוספת הרמונים הזזאת שיוצרת בגיל ההתבגרות ..שיש ציצי כזה ..במקום גברי ..רוב המקרים זה עובר בגיל 17 היא אמרה לי ..
אז בכל זאת למישהו היה את זה ?עבר לו ..אשמח לשמוע
זה התוספת הרמונים הזזאת שיוצרת בגיל ההתבגרות ..שיש ציצי כזה ..במקום גברי ..רוב המקרים זה עובר בגיל 17 היא אמרה לי ..
אז בכל זאת למישהו היה את זה ?עבר לו ..אשמח לשמוע
|
|
חח איזה גיל 17
גיל 14 וחצי זה נעלם
תלוי עם אתה שמן זה יעבור רק כשתרזה עם לא לי זה עבר השנה ואני בן 15 (עוד שבועיים)
גינומסטיקה קוראים לזה
וזה שד גרבי
ולווא דווקא מהורמונים.. יש כאלה שזה גודל להם
וכןם יש ניתוח פלסטי לזה..
חכה לאור yellow slider יענה לך יותר בפירוט אחי
זה מעצבן רצח אנימ מתפדח ללכת לים ככה..
אבל אני לא שמן אני סביר כזה..כאילו אני טיפ טיפה...ולאבא שלי היה כזה ונעלם לו ..זה גנטי או משהו ?
תשמע הרבה שטויות נאמרו כאן, דבר ראשון זה נקרא גניקומסטיה, וזה גוש שנמצא מתחת לעטרה, (מתחת לפטמה תאכלס) זה לא מתפרק, זה לא קשור לשמנים, זה פשוט נוצר עקב עודף בטוסטרון שמתבטא ביצירה של עודף אסטרוגן (הורמון המין הנשי ) שגורם לרקמת השד לגדול ונוצר הגוש שאותו אנו מכנים גניקומסטיה, (ג'ינו בקיצור.)
תגש לרופא, תבקש ממנה בדיקות הורמונים, והוא ישלח אותך לאנדיקרינולוג (אני מקווה שלא התבלבלתי באות או שתיים ) והרופא הזה (האנדו') יקבע אם יש לך בעיה הורמונלית, ואם יש צורך הוא יתן לך אנטי אסטרוגנים שגם יביאו לפירוק הגוש, אם אין לך בעיה הורמונלית, יכול להיות שזה ישאר לך , והפתרון היחיד הוא כירורגי, תדבר עם ההורים שלך על הנושא, ואם האנדו' יאשר שזה לא יעבור, תדבר איתם על ניתוח פלסטי שעולה היום בין 7-12 אלף ש"ח ואין בו כמעט סכנות, לא נשארות צלקות שנראות לעין, והכל מסתדר.
זה עובר מתישהו
אל תשים חתימות שלא שלך , פעם הבאה אתה תושעה!
המשך יום טוב.