אני רוצה להתחיל ללמוד תגידו לי :]
אני רוצה להתחיל ללמוד תגידו לי :]
|
|
cuebase
אם ככה רושמים....אבל זו תוכנה קשה רצח.....לוקח זמן ללמוד והיא קשה אבל אתה יוצא מקצוען .....כל אמני הטראנס הגדולים...אינפקטד וכו' עובדים בתוכנה
פרוטי לופס..... תוכנה קלהה למתחיליםם
בתהליכי פרישה מאטרף.
תתחיל מפרוטי לופס כמו שאמרו פה, היא פשוטה ונוחה להתחלה
אחרי זה אם אתה אוהב את הרעיון תעבור לcubase
דבר איתי באיסי 201125426
אני נותן שיעורים פרטיים בתוכנה הזאתי...לכול המעוניים...בעיקרון אני מלמד קצאת יותר מהתוכנה. שזה בניית טראקים עצמם,סאונד,קצאת סינטה...ועם הזמן והרבה השקע של התלמיד אפשרי להגיע לרמה גבוהה
EJAY
TRANCE 7
מה כולכם נתפלתם לסקאזי הוא במקום 37 בדירוג הדיג'יים הטובים בעולם ואני לא מבין למה כולם כל כך שונאים אותו.
P.S Has got acquainted with the girl, http://***************, how it to you? Only it is fair!
תאכלס אחי hit and run או כל שאר הטראקים שלו אתה יכול להגיד עליהם שהם יפים?
הריי זה וואקל מפגר וקולני מדיי כזה מתלהב, קיקים מגעילים לאללה וכל טראק חוזר על עצמו ממש מגעיל הוא מחפש לעשות את הכסף ואת הפרסום לא לעבוד ממה שהוא מרגיש.
באמת אין לי שום דבר נגד הבן אדם עצמו אני לא אוהב את המוזיקה שלו...
תנסה
Artifakt
Phyx
הם קטלניים אבל תלוי איזה סגנון אתה אוהב, אתה יכול להתחבר לאיי סי אני כבר ישלח לך משו תראה מה ההבדל בין אומנים פחות מוכרים אבל חזקים לאומנים שנמצאים בדרג העולמי ( ממוסחרים ).
אייך הגעתפ לסקאזי<? הבן אדם שאךל אייך עושים טרקים...
אני ממליץ על פרוטי להתחלה...
בתהליכי פרישה מאטרף.
מה כולם אומרים FL קל? יש לי תתוכנה ואני פשוט לא מבין מה לעשות וזה די מעניין אותי להתחיל כזה לראות אם הולך לי.. מישהוא מבין ויכול לתת לי כמה טיפים והסברים על התוכנה?
אין תקציב לחתימה
לטיפשים זה EJAY
למתחילים זה FL
אחרי זה כבר אפשר לעבור לקיו בייס
ולריזון שהיא גם כן אחת התוכנות הקשות (reason)
כל מי שאמר וירטואל דיג'יי אידיוט...
זה בכלל לרמיקסים וכאלה =\
קרא חוקי חתימות