טוב תראו, אני בטוח קונה PS2, השאלה שלי היא איך לעשות את הקנייה הכי משתלמת והכי טובה, ותראו דבר ראשון אני לא יודע מה הדגם הכי חדש של פלייסטיישן 2 אם מישו יודע זה יעזור לי מאד, ודבר שני, יש המון צ'יפים, יותר מדי צ'יפים ואני לא יודע איזה מהם הכי טוב והכי משתלם, אני רוצה צ'יפ שיקרא צרובים, שאני יוכל להוריד משחקים באימיול לצרוב אותם והוא יקרא אותם בלי בעיה ושיעשה כמה שפחות נזק לעיינית כי שמעתי שיש צ'יפים שממש דופקים את העיינית ושכמה שפחות יתחמם ויחמם לי את המכשיר כי גם זה יכול לדפוק, אז ממי שמבין ביניכם ויודע למקד אותי לצ'יפ ודגם מסויים אני אשמח!
דרך אגב, שגלשתי קצת בחיפושים אחר דגמים וצ'יפים ראיתי את זה:
"חשוב לציין!!!! ישנן הרבה חנויות בארץ שמוכרות את הצ'יפ הזה בתור מטריקס אינפיניטי. הוא מתפקד אותו דבר כמוהו ורושם matrix infinity כשמעלים משחק. ההבדל ביניהם הוא שאי אפשר לעדכן אותו והוא הרבה יותר זול מהאינפיניטי המקורי אז אם מישהו מציע לכם מכשיר עם מטריקס אינפיניטי במחיר זול יחסית סביר להניח שתקבלו MODBO4. תשאלו את המוכר אם אפשר לעדכן אותו ושיראה לכם.
כמו כן ישנם היום בשוק מכשירים בגרסאות 75006-75007. ההבדל בין הגרסאות הנ"ל ל 75004 הוא בשיטת השידור של המכשיר ומאיפה הוא מיובא.
ה 75006-75007 הם מכשירים בשיטת שידור NTSC המיובאות מהמזרח הרחוק ובחלקם הגדול הם מחודשים. ה 75004 זה מכשיר אירופאי בשיטת שידור PAL מיובא מאירופה ע"י ישפאר. ישנן חנויות שאומרות שאלה דגמים חדשים של 2007 זה כמובן שקר על מנת למכור. שימו לב מה אתם קונים!!!"
תגידו את מה שיש לכם להגיד כי אני ממש לא מבין בזה..
תודה רבה אחים שלי!
עריכה:
אני קורא ברשת הרבה דברים טובים על ה-Crystal Chip אבל בכל זאת, אם אתם בטוחים שהיום יש צ'יפ אחר יותר טוב ממנו אז בואו ותגידו כי אני ממש לא מבין אני מחכה לתגובות שלכם...

ציטוט ההודעה