מכבי חיפה מנהלת משא ומתן לרכישת הקשר הארגנטיני, ויקטור זפטה, שמשחק בשורות קבוצת הצמרת של ריבר פלייט.
המאמן, רוני לוי, עוקב כבר זמן רב אחרי זפטה. עוזרו של לוי, סלובודן דראפיץ', התרשם מהשחקן במסעו האחרון לדרום אמריקה לשם נשלח על-ידי לוי כדי לעקוב אחרי מספר מועמדים.
כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, לוי מתכוון להתחזק בשלושה זרים ביניהם בלם, קשר אחורי וקשר שמאלי כשזפטה עשוי למלא את משבצת הקשר השמאלי ועשוי להיות חיזוק משמעותי מאוד עבור חיפה.
בשלב זה המו"מ של חיפה נמצא בתחילתו. יש לציין, שלחיפה יש קשרים מצוינים עם אנשי ריבר פלייט ולא מן הנמנע שבימים הקרובים המו"מ יתפוס תאוצה.
זפטה בן ה-28 החל את הקריירה שלו בארגנטינוס ג'וניורס ועבר בגיל 20 לריבר פלייט. כעבור ארבע עונות הוא ניסה את מזלו באירופה והצטרף לקבוצת ויאדוליד הספרדית. שנה לאחר מכן הוא חזר לריבר.
זפטה המתנשא לגובה של 1.80 מטר, היה שותף בסך הכל לארבע אליפויות של ריבר פלייט.
חיפה מפעילה בימים אלה את כל הקשרים עם הקבוצה הארגנטינאית על מנת לנסות ולצרף את זפטה לקבוצה. גורם בכיר בצוות המקצועי אמר ל-ONE: "מדובר בקשר שמאלי מצוין שיכול למלא את המשבצת שכ"כ חסרה לנו העונה".
אמןן ויבוא נשמע לי שחקן תותח!!!!!!!




ציטוט ההודעה
















