אני חיפשתי פה נושאים על PSP אבל לא ראיתי אף נושא שמדבר על PSP ראיתי נושאים על הרבה קונסלות אחרות לכן חשבתי אולי כדאי להגדיל פה המודעות ל-PSP.
PSP הינו מכשיר PS נייד ה-PSP משווק כמו ה-PS רק על ידי חברת סוני חברת סוני הוציאה את מכשיר זה לשוק בשנת 2004
כיום מוכרים את הPSP בעיקר בחנויות קונסולות ומחשב(מוני ליין,באג,גיים סטישון ועוד...).
בארץ קיימת חברה האחראית על נושא(ישפאר).
הסבר על הרגע הראשון אחרי קניית ה-PSP
אני אישית קניתי את חבילת הבסיס שכוללת בתוכה:
PSP
ומטען.
לאחר מכן קניתי את המשחק:NBA live 2007
כרטיס זיכרון:2 ג'יגה וכרטיס זיכרון 512 MB
מגן מסך וכבל USB
לפני שמתחילים לשחק יש להטעין את ה-PSP כשעתיים(או הטענה מלאה).
הסבר כללי על ה-PSP:
לאחר שהדלקת את ה-PSP בפעם הראשונה שתדליק תצטרך לקבוע שעה אזור זמן תאריך ועוד.עם זה לא הפעם הראשונה יופיע לך תפריט הכולל 6 אופציות: Settings(הגדרות), Photo(תמונות), Music(מוסיקה),Video(וידאיו),Game(משחקים),Network(אינטרנ ).עוד מעט אני יפרסם מתשיהו מדריך קטן על כל אופציה
משחקים:שהכנסתי את המשחק NBA live 2007 נדהמתי מאיכות המשחק המשחק נראה ממש כמו ב-PS מבחינת איכות התמונה.אך יש בעיות בגלל שקיימת רק ידית אחת ורק כפתור L1 וכפתור R1.היום לא חייבים לקנות משחקיים מקורים כאשר אפשר לפרוץ את המכשיר ולשמור משחקים על כרטיס אך זה תלוי בגרת ה-PSP(הסבר בהמשך).
המסך:
גודל המסך של ה-PSP הוא 4 אינץ' המסך גדול מאוד יש לו 3 דרגות בהירות המסך הוא דבר שביר ולכן מומלץ לקנות נרתיק ומגן מסך.
הסאונד:
עם הסאנוד יש בעיה בגלל שה-PSP לא מגיע לסאנוד חזק(לפי דעתי)אבל יש אפשרות לפתור את זה בעזרת אוזניות(לא משנה איזה אוזניות אתה משתמש.)הסאונד לא ברמה גבוהה אך יש איכות אפשר לשמוע גם 4 שעות או יותר בלי שיקרה כלום לסאונד.
העלות והעתקת דברים למכשיר:
אני חייב לציין שהעברת נתונים במכשיר הזה זה גן עדן!
צריך לחבר את כבל ה-USB למחשב להיכנס לתיקיה של ה-PSP ולבחור את מה שאתה רוצה להעביר.עם אתה לא פורץ את המכשיר יש אפשרות להעביר רק שירים אך עם אתה פורץ יש לך אפשרות להעביר משחקים וסרטים.יש לציין שהמכשיר קורא שירים רק מסוג MP3 או MPG4
לסיכום:מי שאוהב PS צריך שיהיה לו גם PSP לנסיעות וכו' אך גם אם לא נוסעים הרבה מכשיר מומלץ אני אישית מעדיף אותו על פני ה-PS
אם ישנן בקשות\שאלות כלשהן אשמח לשמוע

ציטוט ההודעה