סיימתי השבוע בגרות בקולנוע כלומר אין לי יותר קולנוע השנה ושנה הבאה וסבבה והכל וזה, עכשו ימי רביעי יש לי שעה ראשונה בד"כ סוציולוגיה ואז קולנוע אז השקעתי ובאתי לסוציולוגיה =\ בגלל שהברזתי אתמול לא הודיעו לי שאין היום שיעור כלומר במקום להתחיל ב12:30 התחלתי ב9 וסתם ישבתי 5 שעות בבצפר בלי לעשות כלום.
סה"כ נשארתי למתמטיקה ששחרר אותנו אחרי 20 דקות כי לא היה אף אחד והוא כבר התחיל לעשות אתנו צחוקים, ואז בספורט שחקנו כדורגל לאיזה 20 דקות ואז המורה השתעממם ושחרר אותנו ואז ב1 שעה שבד"כ הבצפר מפוצץ אני ו4 אנשים נשארנו סה"כ לשיעור תנ"ך +|, הייתי בטוח שאם אני אבריז יזיינו אותי אבל היא אפילו לא רשמה נוכחות הזונה הזאת, והיא עוד עושה מצפון "מי שחושב שיותר טוב לו ללמוד בבית שילך בכיף שלו" ואני וחבר שלי מסתכלים אחד על השני ומתבאסים... אז כל השיעור ציירתי נרגילות כמו משועמם.
שלא להזכיר שב1 אני וה5 חברים שלי היינו היחידים בבצפר, אפילו החנונית של הכיתה, זאת החננה הזאת שמתה על תנ"ך וכל מילה שניה שמזכירה שם של ערבוש בתורה היא חופרת עליה לא הגיעה =\.
הסיבה היחידה שנשארתי זה בגלל שיום שישי יש מתכונת בתנ"ך וזה איזה 80 פרקים מופצצים כאלה מהתחת, אני קורא את המיקוד ואני רק בעמוד 100 כשיש לי עוד 150 עמודים לקרוא על איך שמשה עשה פסל נחש וחזקיה הרס אותו וקרא לו נחושתן ועל הקופנליקטים שמבעשיו ועל זה שעמורי היה חרא של מלך ובלאט! נמאס לי, אפילו החנונית לא הגיעה
(((.

, אפילו החנונית לא הגיעה 

ציטוט ההודעה
(: