החלטתי שאם כבר יש נובים אני חיב לעשות פוזות והלראות את חוכמתי
לא סתם..
ראיתי פה כמה שיש להם בעיות עם DICE שמנתק אותם או שהמפלצות עומדות מאליהם וכל מיני כאלה
אז המדריך הוא:
קחו את הקוד הבא ותכניסו אותו לטייבל שלכם [אם אתם לא יודעים איך צאו לי מהמדריך]
תקראו לו ICB DIce שזה בעצם אומר [ Item Cordinate Based DICE]קוד:[enable] alloc(dICE,64) alloc(right,4) alloc(left,4) registersymbol(right) registersymbol(left) label(return) dICE: pushad mov edx, [7D8CFC] mov ebx, [edx+590] mov ecx,[edx+594] add ebx, [right] sub ebx, [left] mov eax,[007D8224] mov [eax+C],ebx mov [eax+14],ebx mov [eax+10],ecx mov [eax+18],ecx popad mov [ebx], eax mov edi,[ebp+10] jmp return right: //Set right to 0. db 00 00 left: //Set left to 0. db 00 00 006B90AD: jmp dICE return: 006BBA0F: db 0f 84 006B54FC: db 75 006B5798: db 0f 85 [disable] 006B90AD: mov [ebx], eax mov edi,[ebp+10] 006BBA0F: db 0f 85 006B54FC: db 74 006B5798: db 0f 84 dealloc(dICE) dealloc(left) dealloc(right) unregistersymbol(left) unregistersymbol(right)
עכשיו תיכנסו למייפל ותסמנו אותו [לפני שהיתחברתם לדמות!] במסך Login
עכשיו תלחצו Add Adress Munaly [אם אתם לא יודעים איך כנראה שלא ידעתם גם איך להכניס סקריפט אז צאו מהמדריך כבר!]
ב adress רשמו right ואז לחצו אוקי כעת לחצו על add adress mnualy שוב והפעם בadress תרשמו left
כעט הוספנו משתנים לכיוון הואק
שמרו את הטייבל כדי שהשינויים יכנסו לתוקף צאו מהמשחק והפעילו את האנג'ין ובוט [אם יש ] מחדש כעט הפעילו אותו כמו דייס רגיל [Slective Wall vac->boll vaule=0->tick Dice]
עכשיו אחרי שסימנתם את דייס ואק החדש חכו כמה שניות עד שהערכים של right ו left ישתנו ל0
אחרי שהם נהיו 0 תבחרו לאיזה צד אתם רוצים לתקוף ימין או שמאל ולפי זה שנו את הערך של right או left
הסבר קטן לכמה לשנות
לוחמים:
right/left=50
Mage:leave 0
wizard:50-70
sin:150
bowman :200+
dit: 20
אוקי אז מה בעצם עשינו?
הוספנו לטייבל שלנו DICE VAC שמבוסס על המיקום של item x/y שהם בעצם קובעים את מיקום החפצים על המפה כמו ש cher x/y קובע את מיקום הדמות
לפעמים מיקום הדמות יוצר בעיה כי הדייס לא תמיד נמצא על המשתמש.. [הלא אנחנו מוזזים אותו מאיתנו :|]
לכן חכמים מאיתנו ישבו וחשבו קצת על למצוא משתנה אחר שיתן לנו את אותו אפקט אבל לא יגרום לבעיות לכן הישתמשו ב איטם X/Y
מה זה עזר לנו? כמות הDC's שנקבל ירדה בעיות כמו מפלצות שנמצאות במקום רנדומלי או מעליכם יעלמו כלא היו
המדריך נכתב על ידי והסריפט עודכן על ידי מהסקריפט של 0.36 אני מבקש לא להעתיק בלי קרדיט מלא ל
אלמוג AK-47 תודה מראש.. ותהנו

שיניתי כינוי