קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה
-
משתמש משקיע
בעיה.. בקשר לידידה הכי טובה שלי =\
יש לי ידידה ממש טובה.. היא כמו אחותי היא שכנה שלי אני מטורף עליה בתור ידידה ויש לה חבר...
זה לא שאני רוצה אותה
פשוט כל פעם היא בדיכאון וחבר שלה היא רואה אותו פעם אחת בשבוע בטענה שיש לו הרבה מבחנים ומתכונות ובגרויות =\
כל הזמן שאנחנו הולכים לטיול בשכונה ואנחנו הולכים די הרבה
אז היא נעטפת במסכה של מאושרת אבל אני יודע שהיא לא ושהיא בבאסה
ואני פשוט לא יודע מה להגיד לה אני כבר מתחרפן ומעצבן אותי כל הזמן לראות אותה בדיכאון ואני לא יודע מה לעשות איתה :|
כשאני שואל אותה למה את מדוכאת לפעמים זה כי היא חושבת שהיא שמנה לפעמים זה בגלל חבר שלה לפעמים זה בגלל חברות שלה לפעמים זה בגלל ההורים שלה לפעמים זה בגלל שסתם בא לה להיות בדיכאון אני באמת כבר לא יודע מה לעשות איתה :|
-
-
משתמש כבוד
פשוט תהיה שם בשבילה אחי.
תייעץ לה עד כמה שתוכל, תקשיב כמה שתוכל ואל תנטוש אותה כשקשה לה.
היא צריכה להחליט מה טוב בשבילה ואיך לנהל את החיים שלה.
אם היא סובלת עם החבר, והוא לא מפנה לה זמן, יגיע הזמן והיא תבין שזה לא בשבילה, לפחות לא בינתיים.
אם אתה בכל זאת מנסה ליעץ לה, עשה את זה בעדינות, לא בצורה שתשפיע קיצונית על דעתה.
-
-
משתמש משקיע
עזרתם תודה =]
עכשיו היא אומרת לי שהיא רבה איתו עוד פעם =\
היא היית מבואסת אתמול ולא למדה למבחן שהיה לה היום בספרות והגישה בחינה ריקה בגללו =\
היא רצתה עכשיו שאני ילווה אותה לקניון כי יש לה חיטוב גוף משהו כזה
ולא יכלתי ללכת כי יש לי כאב אחושילינג בברך והתבעסתי רצח כי היא התבעסה שלא באתי איתה =\
-
משתמש כבוד
תקופה אחי, אני מכיר דברים כאלה.. זה עובר :\ פשוט תהיה שם בשבילה, הזמן יעשה את שלו.
-
משתמש מתקדם
דבר איתה, תעזור לה לעבור תתקופה הזאת.
-
משתמש מתחיל
תהיה איתה כל הזמן, תהיה איתה כשהיא בדיכאון. בסוף היא תצא מזה והיא תהיה מאושרת, אמרת שהיא כשהיא מטיילת איתך היא מאושרת? תעשו את זה הרבה..
חוץ מזה דבר איתה בקשר לחבר הזה שלה, דבר בטור ידיד, תגיד מה אתה חושב.. אם אתה חושב שהיא לא צריכה להיות איתו כי זה לא בריא לה אז תגיד, תגיד שזה נראה שהיא לא נהנהת איתו ושהיא נכנסת ליותר מידי נדכאונות איתו..
פשוט דבר ותהיה!
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
חוקי הפורום