קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [הורדה] Counter Strike 1.6| לינק 1(שרת מהיר במיוחד!)
    על ידי Mr.David בפורום Counter Strike
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 03-03-2012, 23:45
  2. [הורדה] Nuclear Dawn | 1 LINK | לינק מהיר
    על ידי IdanBadAss בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 08-02-2012, 20:22
  3. [בקשה] אפשר לינק מהיר להוריד את CZ?
    על ידי Orel Abergel בפורום Counter Strike
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 17-08-2007, 15:15
  4. http|tactical ops|לינק מהיר!!!!
    על ידי srugo בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-10-2005, 13:37
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

ManHunt | מצוד, rapidsher 1 link ! לינק מהיר במיוחד !

  1. #1
    יו"ר הקהילה
    תאריך הצטרפות
    11/2006
    הודעות
    14,721
    לייקים
    182
    נקודות
    560
    פוסטים בבלוג
    1
    מין: זכר

    ברירת מחדל ManHunt | מצוד, rapidsher 1 link ! לינק מהיר במיוחד !




    סיקור מ-haaretz:

    אנשים לא נרדמים בגללו בלילה ובניו זילנד הוא כבר הוצא מחוץ לחוק. קבלו את Manhunt - המשחק הממוחשב האכזרי ביותר שנוצר עד כה

    התמונה המגורענת שמספקת המצלמה שבאחת מפינות החדר ברורה. מיטה עם רצועות קשירה כבר מוכנה, ושני אנשים במדים מובילים אל החדר גבר שפוף קומה ומגולח ראש. הנידון למוות אמור להיקשר אל המיטה, שעליה, אחרי כמה דקות, יוזרם אל ורידיו תמהיל קטלני. אבל זה לא מה שקורה. התמונה מיטשטשת ואז מתבהרת שוב. הפעם הגבר גלוח הראש נמצא בחדר לבדו והוא חי לחלוטין. קול עמוק שבוקע לפתע מרקמול מוסתר מבשר לאסיר - ג'ון ארל קאש - שמבחינת הציבור והרשויות הוא הוצא להורג כמה שעות קודם לכן, כך שאף אחד לא ממש מחפש אחריו. כעת, מסביר הקול, הוא נתון לחסדיו ויעשה מה שיידרש ממנו.

    התמונה מיטשטשת שוב, וקאש, שנשלט על ידי השחקן, מוצא את עצמו ברחוב מוזנח של עיר גדולה והקול המסתורי שהוא שמע קודם לכן מסביר לו את כללי המשחק. הנידון למוות לשעבר, שחייו ניתנו לו במתנה, אמור על פי ההסבר הקצר לנסות ולפלס את דרכו בסביבה העירונית חסרת הרחמים שבה אורבים לו כל כמה מטרים "ציידים" שמחפשים רק אותו. כדי להמשיך ולהתקדם קאש צריך להרוג את הציידים, אבל ההרג לבדו אינו מספיק. הוא צריך לעשות את זה בסטייל כי ה"משחק" המעוות בו הוא נוטל חלק מצולם כולו, וכדי לרגש את הצופים האלמוניים הוא צריך להתעלות על עצמו שוב ושוב ולסחוט את המקסימום מהרציחות שהוא נאלץ לבצע.

    יוצרי Manhunt הם אנשי Rockstar North, יוצרי שניים מהמשחקים הטובים, המצליחים והשנויים ביותר במחלוקת בשנים האחרונות: Grand Theft Auto 3 (GTA3) ומשחק ההמשך שלו, GTA3: Vice City. שני המשחקים הנ"ל, שזיעזעו פוליטיקאים, הורים ואנשי חינוך ברחבי העולם, נתנו לשחקן לעשות כרצונו בתוך ערים ענקיות ושופעות טיפוסים מפוקפקים, אבל הגחיכו את הסיטואציה והפכו את האלימות שבה לקומיקסית. Manhunt, לעומת זאת, מדגיש את האלימות הכמו-ריאליסטית ככל יכולתו, והומור הוא לא האלמנט המרכזי שבו (מה שלא אומר שאין בו הרבה מאוד רגעים משעשעים).

    הבמאי הכל יכול שמנהל את המשחק דורש מן השחקן אלימות יותר ויותר קשה, וכיוון שהמשחק בנוי כך שקרב חזיתי נגד הציידים לא יביא את קאש רחוק, הפתרון המתבקש הוא ה"הוצאה להורג" שמהווה את האלמנט המשחקי העיקרי ב-Manhunt. כדי להוציא להורג צייד יש להתגנב אליו בזהירות, וכשמרגישים מספיק בטוחים, לא לוחצים על כפתור התקיפה הרגיל אלא על הכפתור ששמור רק למצבים כגון אלו. ברגע שלחצן ההוצאה להורג נסחט מספיק זמן, מצלמת המשחק עוברת לקלוז-אפ אינטימי ואז, בהתאם לנשק בו משתמש קאש, הקורבן מפריח את נשמתו בצורה שהאכזריות שלה גובלת בפורנוגרפיה.

    אם קאש מחזיק בידו שקית ניילון ועוטף בה את ראשו של הצייד האומלל, נראה אותו נושף לתוכה בהיסטריה עד שהוא מתמוטט; אם קאש חמוש בשבר זכוכית ומגיח בהפתעה אל צווארו של הצייד, מזרקת הארגמן שתפרוץ משם תדהים גם את חובבי הסרטים האלימים ביותר, ואת מה שקורה כשצייד לא עירני מופתע על ידי קאש שחמוש באלת בייסבול, קשה לתאר בצורה שתעביר את הזוועה מספיק טוב.

    ממשלת ניו זילנד כבר הורתה לפני שבועיים שלא לאפשר את מכירת Manhunt בתחומי המדינה, וגם בארה"ב מן הסתם המשחק יגרור אחריו תגובות קולניות בשלב הראשון, ותביעות משפטיות בשלב השני. חברת Rockstar, שמתבססת על משחקים שנויים במחלוקת ונהנית ליצור אותם ולעצבן באמצעותם, הצליחה שוב להתעלות על עצמה. הבעיה היא שכשיוצרים משחק שבו הדבק שאמור להחזיק את כל חלקיו הוא דם, זה לא רק מרגיש דביק ומלוכלך, אלא גם נמאס די מהר.

    צורת המשחק הזאת, שהולכת ומשתכללת ומגיעה לשיאים חדשים של אכזריות ככל שהשחקן מסתכן יותר וסוחט לפרק זמן ארוך יותר את לחצן ההוצאה להורג, מעלה את האלימות על נס אבל לא מצדיקה אותה. זאת, כיוון שהשחקן לא מתוגמל על האכזריות שהוא מפעיל. מה שגורם לשחקן להוציא להורג את קורבנותיו בדרכים יותר ויותר וולגריות היא סקרנותו. קשה שלא לרצות לבחון עד כמה רחוק תגיע האלימות של Manhunt, וזה למעשה גם המסר של המשחק כולו: אלימות לאו דווקא צריכה מניע טוב, כשמישהו משועמם כמו שצריך.


    הנה סרטון מצויין מיוטיוב:
    http://www.youtube.com/watch?v=9-Pb0YI5S3M


    הורדה:

    http://rapidshare.de/files/31115717/mh.rar

    סיסמה:http://demogroup.net


    תהנו!

  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש אטרף האוואטר של shlomi7570
    שם פרטי
    shlomi
    תאריך הצטרפות
    04/2007
    הודעות
    2,732
    לייקים
    3
    נקודות
    -10
    משפט מחץ
    גם כשלא הכל ורוד אני בלב צהוב כחולללל

    ברירת מחדל

    תודה




  4. #3
    משתמש כבוד
    שם פרטי
    איתוש
    תאריך הצטרפות
    05/2007
    גיל
    33
    הודעות
    6,681
    לייקים
    0
    נקודות
    181
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה..




  5. #4
    S h o n 6 0 4 e v e r האוואטר של Shon60
    תאריך הצטרפות
    02/2007
    הודעות
    11,892
    לייקים
    3
    נקודות
    7,500
    משפט מחץ
    if you can't beat them, be them

    ברירת מחדל

    תודה

  6. #5

    ברירת מחדל

    תודה

  7. #6
    מורחקים
    תאריך הצטרפות
    04/2007
    הודעות
    66
    לייקים
    0
    נקודות
    0

    ברירת מחדל

    10X

  8. #7

    ברירת מחדל

    geg

  9. #8

    ברירת מחדל

    תודה רבה

  10. #9

  11. #10
    קוליאולי
    אורח

    ברירת מחדל

    תודה

  12. #11
    קוליאולי
    אורח

    ברירת מחדל

    תודה

  13. #12
    מורחקים
    תאריך הצטרפות
    10/2005
    הודעות
    137
    לייקים
    0
    נקודות
    0

    ברירת מחדל

    dd

  14. #13
    משתמש מתחיל
    תאריך הצטרפות
    05/2007
    הודעות
    336
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה

  15. #14

    ברירת מחדל

    thx

  16. #15

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,681 | הודעות: 8,174,268 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect