אני מת לקחת את הדבר הזה:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...&ArticleID=155
אבל ההורים שלי לא מרשים לי!
הם בטוחים שזה לא בריא!
מישהו יכול להגיד לי אם זה בריא או לא?
אני מת לקחת את הדבר הזה:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...&ArticleID=155
אבל ההורים שלי לא מרשים לי!
הם בטוחים שזה לא בריא!
מישהו יכול להגיד לי אם זה בריא או לא?
|
|
תשכנע אותם ללכת ביחד איתך לרופא משפחה
ותזיין בשכל הרבה זה הכי חשוב...אחרי שההורים שלי השתכנעו שזה בריא הם כבר נותנים לי כסף בשביל זה...אגב תוספי תזונה מה שבחרת באתר ממש אבל ממש לא בשבילך...רק שתדע את זה...אתה לא זקוק לכל מה שיש שם אלא אם כן אתה מתאמן מאוד ותיק ומאוד ענק מה שאני חושב שלא...
נערך לאחרונה על ידי Frenzy; 23-05-2007 בשעה 17:40.
מעצב גראפי לכל מטרה.
תלוי במבנה שלך...אם תוכל לשלוח לי כמה תמונות שפרטי אני אוכל לעזור לך...
מעצב גראפי לכל מטרה.
זה בריא...
רק צריך לקחת את זה בצורה נכונה..
אתה צריך לקחת את זה בצורה נכונה ביחס לאימון.
אני עובד בחלק מזמני בקאנטרי קלאב זאת אומרת חדר כושר בריכות וכו..
אז אני יכול להגיד לך ככה.
הרבה ילדים מתלהבים מהרעיון של התוספי מזון. כולם חושבים שתוך חודש הם יהיו באדי בילדרים ענקיים.
קודם כל לא ממש מומלץ לקחת סתם תוספי מזון.. אתה לא תתנפח לפני שסיימת להתפתח.. זאת אומרת אתה לא ממש תגדיל מסה לפני גיל 18-19...
בנוסף זה מכה של קלוריות. אתה חייב לעשות את זה בצורה מאוזנת לאימון אחרת אתה תשמין בצורה בלתי רגילה.
יש במקום בו אני עובד ילד שחושב שהוא מבין גדול.. היום הוא צריך להוריד 10 קילו של קרס...
בקיצור לא ממומלץ להתחיל לשחק בזה.
תוספי מזון נותנים לאנשים עם בעיות בחילוף חומרים או בתזונה על מנת שלא יאבדו משקל בגיל הזה.
אתה רוצה לגדול.
חכה לגיל 18.. ככה.. או אחרי צבא במידה ותתגייס.
שלאחר מכן יהיה לך זמן פנוי להשקיע באימונים.
במידה ותחליט שאתה לוקח את עצמך בידיים ומתאמן כמו שצריך. אין סיבה שלא תיקח תוספי מזון ותתחיל להעלות מסה בהתאם לאימון. פשוט בגיל הזה אתה לא ממש תעלה מסה.. ובתאכלס אתה לא ממש יכול להקפיד על אימונים סדירים.
ויותר מזה אני יכול להגיד לך..(אתה פשוט נשמע לי בן 15-16 ככה..)
ילדים בגיל הזה מתאמנים בשביל להגיד "אני בחדר כושר".. מעטים הילדים שבאמת מתאמנים בצורה נכונה.. וזה למה הם חודשים בחדר כושר ושום דבר לא זז...
המלצה שלי:
עזוב תוספי מזון..
תתחיל להתאמן בתוכנית מותאמת לך.. תעבוד רציני וכמו שצריך ..
תעבוד בעיקר על פעילות אירובית.. לקראת הצבא..ובכלל לבריאות שלך..
ובגיל יותר מאוחר במידה ותחליט שזה מה שאתה רוצה.. אחרי שתעבור את גיל ההתבגרות תתחיל לעבוד על מסה..
שזה אומר סטים עם מספר חזרות נמוך..ומשקל גבוהה מאד.
בהצלחה