מדריך פריצה למשתמשי ראפידשר
המדריך הוא בעברית והוא מצליח מנסיוןזה ממש מוסבר ממש טוב כל טמבל יבין את המדריך
המחיר:150 נק למה? כי אולי אתם תמצאו עוד כמה משתמשים ותוכלו למכור אותם סבבה אז שווה תקנייה.:eye:
מדריך פריצה למשתמשי ראפידשר
המדריך הוא בעברית והוא מצליח מנסיוןזה ממש מוסבר ממש טוב כל טמבל יבין את המדריך
המחיר:150 נק למה? כי אולי אתם תמצאו עוד כמה משתמשים ותוכלו למכור אותם סבבה אז שווה תקנייה.:eye:
נערך לאחרונה על ידי $The Punisher$; 31-05-2007 בשעה 12:31.
|
|
המדריך הוא לראפידשאר DE או ל-COM או לשניהם?
האמת זה מבוסס על COM א אבל אני מאמין שזה גם יעבוד על DE
טעות
נערך לאחרונה על ידי סטלה קלאוס; 28-05-2007 בשעה 17:30. סיבה: טעות
הפושעים הקטנים עוברים על החוק, הפושעים הבינוניים מנצלים את החוק, הפושעים הגדולים קובעים את החוק...
לא נראה לי שזה אמין בגלל הבלי החזר נקודות...אם זה אמיתי ואתה יכול לפרוץ מלא אז תמכור לי אחד של חודש ומעלה ב50? (אם הוא באמת יהיה טוב יש סיכוי שאני אקנה את המדריך)
my series list
(תלחצו על הכותרת של הרשימה)
http://www.atraf-f.net/zipped/year2007/laugh/tv.jpg - קרדיט לZipped
תקשיב אחי אני לא יכול למכור לך את המשתמש בגלל שהוא נגמר לי.צריך EMULE בשביל הדבר הזה ויש לי בעיה במחשב ואני לא יכול להשיג עוד משתמשים.... ואני לא יכול לספר לך עוד למה כי אז אני יחסוף את כל הסוד איך לפרוץ מבין אחי.
ובקטע שאין החזר נקודות זה בגלל שהם אתם לא תמצאו אז שלא תגידו לי להחזיר
אבל זה באמת עובד תאמינו לי!
נערך לאחרונה על ידי $The Punisher$; 28-05-2007 בשעה 22:56.
אני מביא לך 150 במידה וזה עובד על DE וגם על COM...במידה וזה לא יעבוד ואני לא אפרוץ לפחות משתמש אחד לכל כתובת תחזיר לי את הנקודות...סבבה?
אני מסכים אם תצליח לפרוץ למשתמש אחד מאחד מהאתרים לא שניים
יאללה גם אני באותו התנאי.... שלח תמדריך תקבל נקודות
קרדיט ע-נ-ק ל Radiation על הפצצונת למעלה![]()
אני מסכים שתשלח לי ואני יעביר לך 150 נקודות כמו שכתבת בתנאי שהשיטה תפעל לי לפחות על האתר RapidShare.CoM
כמו שציינת שזה פועל. בקשר ל DE זה לא משנה לי . אם יפעל על COM ואני יצליח לפרוץ לפחות משתמש אחד אם לא אתה תחזיר לי תנקודות אם אתה מסכים לזה אז גם אני. תשלח לי אם כן
סבבה אין לי בעיה על אתר אחד...שיהיה על COM.
FLOOP ו MARLBORO שניכם קיבלתם שלחו נקודות
שלח גם לי.
וכמה זמן בערך לוקח לפרוץ?