במערכת הבטחונית חוששים שפלישה קרקעית לעזה תפגע בהתמודדות עם חיזבאללה וסוריה. צה"ל נערך לאפשרות של מלחמה בקיץ .
במערכת הבטחונית חוששים שפלישה קרקעית לעזה תפגע בהתמודדות עם חיזבאללה וסוריה. צה"ל נערך לאפשרות של מלחמה בקיץ .
|
|
לפי דעתי לא תיהיה עם חיזבאללה יש עכשיו מספיק בעיות בלבנון .. עם סוריה יהיה וללא קשר לרצועת וסוריה תפגע מאוד בישראל כי יש לה מלא קטויושות ואת הזילזל שהוא מגיע עד לחדרה עם אני לא טועה
עם רצועת עזה תמיד יש מלחמה.
תגיד לי מה באת לזיין תמוח ?
קטיושות?! מה אנחנו במלחמת העולם השניה או בלחימה מול איזה אירגון טרור מסריח שמביאים רק את הטילים הקטנים כי אסור שיראו ?
עם הסורים ירצו הם לא יגיעו רק לחדרה אלה גם לאילת עם טילים שגדולים פי 100 עם לא יותר מהקיושה הסריחה הזאת ששוקל בקושי 10 קילו .
לא הבנתי מה העניין הזה שפלישה קרקעית לעזה תפגע בהתמודדות עם חיזבאללה וסוריה,תסביר את עצמך.
חוץ מזה, מה שאמרת לא מבוסס ע"י שום מקור אמין או סמכותי, אני גם יכול להגיד שמחר תפרוץ מלחמה גרעינית בין ארה"ב לרוסיה ,אז מה?
גבעתי יכול לטפל בכל מה שקשור לסורים
עזה לא תהיה בעייה ואם חיזבאללה יפתחו שוב בהפגזות בקיץ אני לא חושב שישראל תרחם יותר
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
חחחחח אתה בדרן אתה
אין להם שום דבר הם מקבלים הכל מרוסיה דבר ראשון
ומה אתה חושב לנו אין
לנו יש טיל כמו מברגה שאם משגרים אותו לבונקר הוא חוצה את כל ההר לשתיים אבל אסור ככה זה החוקים
ואנחנו יכולים בקלות לחסל אותם גבר יש לנו את הטייסים הכי טובים בעולם
הבעיה פה שהחלאות האילו
א ולא נראה לי שיש להם איזהשהו טיל שמגיעע לאילת כי הם שמים זין על כולם הם היו כבר משחררים
הם לא מקבלים כלום הם קונים מוטין הבן זונה הזה שימות אמן
ומה אתה שרוסיה זה עידן הקרח וכל מה שיש להם זה קטיושות ?
אני תאמין שאין דבר שאני רוצה יותר משיתנו לאירן איזה אטום בראש אף אחד לא יתעסק איתנו אבל אתה חושב לשמולמרט יש ביצים בכלל ?
רק אשכנזי הוא התקווה היחידה כי פרץ ואולמרט אני ינהל את המדינה יותר טוב ...
הענין הוא שככל שיצטרכו כוחות גדולים לפלישה ליזה החיזבולללללה ינצל לתקוף בצפון. ויכול להיות שהוא מחכה ומוכן להזדמנות כזאת כבר אי אפשר לזלזל בחיזבוללללה המלחמה האחרונה תוכיח לצערנו