ההורים שלי מתגרשים![]()
אני לא יודע מה לעשות כל פעם הם רבים ועכשיו כל הקטע של המזונות וזה ויש ריב גם בין המשפחות
ואני לא יודע עם מי ללכת ומה לעשות את שניהם אני אוהב
ואבא שלי עצבני בסוף מוציא את זה עלי
סעמק הם לא חושבים עלי אני סובל מזה שהם מתגרשים
ההורים שלי מתגרשים![]()
אני לא יודע מה לעשות כל פעם הם רבים ועכשיו כל הקטע של המזונות וזה ויש ריב גם בין המשפחות
ואני לא יודע עם מי ללכת ומה לעשות את שניהם אני אוהב
ואבא שלי עצבני בסוף מוציא את זה עלי
סעמק הם לא חושבים עלי אני סובל מזה שהם מתגרשים
|
|
אני אישית הייתי הולך לסבתא שלי עד שהעיניינים היו מסתדרים..ובקשר לאיזה הורה ללכת? תלך שבוע לפה ושבוע לפה
(זה בתנאי שההורים שלך יגורו קרוב)
אחי אני עובר בדיוק מה שאתה עובר
אבל אל תיקח את זה קשה זה עניינים שלהם
אבל אצלי זה טיפה יותר מסובך בקיצר כל מה שאתה צריך לעשות זה לא להתערב
בן כמה אתה?
ויש לך אחים?
בן 15 וחצי
אחות גדולה
כמה שזה נשמע קשה.. אל תתן לזה להשפיע עלייך.
תפוס אותם לשיחה.. תגיד להם שזה מפריע לך ומשפיע עלייך.. אתה מדוכא יותר.. מבואס..
אבל בכל זאת, אתה מת שהריבים האלו ייפסקו.
תגיד להם שלא יוציאו את זה עלייך..
בכל אופן, בקשר לשאלה עם מי לגור.. תחשוב על זה לבד.. למי אתה יותר קשור.. וכמובן, תבקש מהם לגור
בסביבה הטבעית שלך. שלא יהיה לך יותר קשה עם מעבר דירה.. חברים חדשים וסביבה חדשה..
אני בטוחה שהם יבינו.
תהיה חזק יהיה בסדר![]()
אין לך הכי הרבה מה לעשות.
אם ההורים לא מסתדרים, ככה זה.
אל תתערב.. אני די יכול להבין מה זה.
תשאר עם מי שאתה יותר קשור אליו מן סתם..
ועדיף שתשאר גם קרוב לבית ולחברים.. לדעתי חברים זה אולי החצי נחמה שבדבר, שכן יכולים לנחם ולעזור.
אחי... כמה שחשבתי שזה נורא... גיליתי שזה ממש לא, תפוס את אבא שלך תגיד לו שכל הקטע הזה לא לעניין, שיפסיק לערב אותך, ושאם הוא כועס, שלא יוציא את זה עלייך, תגיד לו את זה בידיוק ככה... תהיה תקיף.. שהוא יבין שאתה בוגר ואתה יודע מה אתה רוצה, תאמין לי שזה יעבוד.
עכשיו שמע, בקשר לעיניין של הגירושים, אני אישית גר עם אמא שלי + 2 אחיות קטנה וגדולה, תדבר עם אחותך.. זה הכי טוב..
אני בקשר מצויין עם אבא שלי, נכון, אני לא רואה אותו כל יום, אבל אנחנו בקשר טוב מאוד... אתה תראה שאחד מההורים יעזוב, והמצב ירגע.. אתה תרגיש הקלה מטורפת, אני יודע כמה המצב שעכשיו עם כל הריבים וזה הוא מעיק ולא נעים, פשוט אל תתערב, תאמין לי שההורים שלך מנסים לעשות כמה שאפשר כדי שהילדים לא יהיו חלק מכל העניין..
יהיה טוב אל תדאג
עם כבר, הכי טוב עם האמא.
אני מציע לך להיות אצל האמא קבוע.
או שתעשה:
שבת אצל אבא שבת לא... בשאר הזמן תגור אצל אמא.
כל שבת אצל אבא... בשאר הזמן תגור אצל אמא.
שמע חבוב ההורים שלי גרושים מאז שאני בכיתה ג' אני גר אצל אמא שלי אני חושב שזה הכי טוב.. שמע אמא זה הכי טבעי
אני אצלו כמה ימים בשבוע וכל שבת שניה []
אבל אצלנו לא היה כזה ריב אז לאדע מה להגיד לך
בכל מקרה בהצלחה