אל תתחילו לטחון לי פה ת'שכל שאין אחד כזה.
פשוט תביאו את הקוד שלו ואני ראיתי כמה האקרים אחרים שמשלבים את זה עם DICE בשביל שלא יעשו להם רפורט
אל תתחילו לטחון לי פה ת'שכל שאין אחד כזה.
פשוט תביאו את הקוד שלו ואני ראיתי כמה האקרים אחרים שמשלבים את זה עם DICE בשביל שלא יעשו להם רפורט
|
|
מצטרף לבקשה
גם אני מיצטרף
כך אחי
[enable]
006B6F1D:
db 0f 83
[disable]
006B6F1D:
db 0f 86
אם אתה יכול תרום קצת נקודות חח
יש טלפורט דאון ויש פולינג טרוג' וול
אתה נוב לך תמצא לבד!
עריכה: ותלמד לבקש יפה חתיכת נוב מפגר
כאילו שחיבים לך משו
יודע מה?
אין האק כזה!
נערך לאחרונה על ידי MuGi; 03-06-2007 בשעה 13:58.
אני לא תורם נקודות עד שאתה לא אומר לי איך לתקן את הבעיה הזאת:
אני מפעיל את ההאק, נותן קפיצה ועכשיו אני באמת נופל למטה אבל כל פעם זה מפעיל לי את המפה מחדש.
כלומר אני נופל הכי למטה ואז זה עושה לרגע מסך שחור ואז עוד פעם אני נופל למטה וזה קורה איזה 5-6 פעמים עד שיש DC
תגיד לי, מה הקטע שלך?
מה אתה יורד פה על כולם כאילו זה הפורום של אבא שלך?
אתה בכלל לא עוזר לי וזה נקרא ספאם.
ואתה יודע מה, דווקא ממך אני לא צריך עזרה, תודה על שום דבר!
נערך לאחרונה על ידי doron_p1; 03-06-2007 בשעה 14:05.
תעשה LEAVTE יא נוב
Intel Core 2 Duo E7200 BoxGIGABYTE GA-P31-DS3LWestren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MBCrosair 2G RAM DDR2GeForce 9800GT 512MBLG GSA-GH20L X20 DVDLG W2042T
אתה מפעיל את זה ומהר לוחץ לויטיט חתיכת נאב
תרואה שאתה לא מבין? אתה אפילו לא חשבת על זה תיודע מזה מראה? שאתה בכלל לא מנסה לעזור לעצמך אלה רק צריך שיגידו לך הכל בידיוק מה לעשות
יום אחד זה לא יהיה ככה אתה יודע? מה תעשה שתלך לעבוד? תחכה שיסבירו לך בידיוק איך ללחוץ אנטר במחשב?
או איך להבריג באיזה זווית את הבורג? יש דברים שצריך להבין לבד
טוב יאללה סגור אשכול מנהל זה רק הולך ומחמיר
תקשיבו אני יסכם את זה במשפט אחד עושים tele up זהו
ננעל
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)